Vreau sa incep un curs si am nevoie sa las copilul cateva ore pe zi undeva-cresa, gradi, etc.Exista locuri de genul acesta in Buc?V-ati confruntat cu probleme de genul acesta?Ce solutii ati gasit?
Ile
si bb Victor - 22 dec 2005
Varsta Victor
ilenutza, crese sunt cu duiumul, au si programe de 4-5 ore pe zi, adik program scurt. cauta si tu pe google ca sunt multe. ce vrei tu cred ca este ceea ce se cheama kids parking, dar in bucuresti n-am auzit. m-ar fi interesat si pe mine pt. week-end (ca sa nu stau acum la interviuri cu bone de week-end, plus ca n-am nevoie in fiecare we. Uite ce am gasit pe net: http://www.gradinita-prichindel.ro/ si intri la sectiunea "noutati". e si cu tarif fix pe ora, cum am auzit prin alte tari, dar si pe pe intervale orare si perioade. n-am avut timp sa dau telefon pt. amanunte. vezi ce detalii are oferta. mai este un kids parking in iasi:)), dar nu cred ca te intereseaza.
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
Anda
.Ideea e ca mai toate gradinitele au limita de varsta de 2 ani , iar la prichindel ofera babysitting doar pentru copii din gradinita!![]()
Mai caut!
Ile
Varsta Victor
la KidsPlanet in P-ta Alba iulia stiu ca era parking ptr copilasi, insa nu stiu amanuntele, poti cauta pe net sau suna acolo...succes
Roxana Lilea,mama de 2 ori :)
Pana la urma solutia gasita si cea mai convenabila este sa las copilul cu o bona pentru cateva ore.Nu este nici scump si cred ca am si gasit o persoana f. potrivita!
Multumesc pentru idei!
Ile
Varsta Victor