Mamici de sept-oct 2006 (84)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Buna fetelor!

Sandra felicitari!

Amarantina multa sanatate lui David!

Mexxa si eu am zona din jurul inciziei (de la cezariana)amortita....si la fel a fost si dupa nasterea lui Alesio....Prima data(dupa prima cezariana) a trecut senzatia de amorteala cam dupa un an....un an si un pic....acum astept...anul!

Alexxia e superba pitica ta!Sa-ti traiasca!

Ralu mi-a placut mult invitatia voastra de botez!

Eu nu ii dau ceai de nici un fel lui Nicolas si e ok!Si nici n-am de gand sa-i dau atata timp cat il alaptez exclusiv!

Si noi am vb ieri(de fapt barbateii mei cei mari-Ovi si Alesio) cu preotul si il vom boteza pe pitix in 29 octombrie....asa ca acusi ne chefuim din nou!

Pupici!

Ioana de Alesio(08.10.2004)&Nicolas (17.09.2006)
Pagina Alesio&Nicolas
Poze Yahoo
Povestea nasterii lui Alesio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tasia spune:

Va citesc si eu aproape zilnic, numai k nu prea reuses sa scriu pt k bebe al meu e deja alintat la 2 saptamani.
Cum sentrezeste incepe sa caute tzatza, papa putin si dupa o tine pe post de suzeta... dak o iau e grav... am incercat sa-i dau suzeta si nu-i place o scuipa...Ati trecut prin sa ceva? Cum sa-l dezobinuesc de tinutul tzatii toata ziua in gura

Eu una am citit si stiu si de la dr. k bebe nu are nevoie de apa/ceai dak este alaptat, laptele potoleste si foame si sete si de toate....

mamica de Mario (25.09.2006)
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oanacn spune:

amartina eu pe asta il am
Swing
si pe instructiuni scrie ca poate fi folosit de la nastere pana la 20 punds.

Oana, mami de Lisa Maria (24 August 2006)
Poze

Varsta Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amarantina spune:

Oana, merci de info , al meu e tot in genul asta, deci pot s-o pun pe pitica. Dar gandindu-ma acum... sa vedeti ce circ o sa am in casa pentru ca David o sa vrea sa se dea si el in leagan!

Pufy, merci de urari si iti spun si eu cu intarziere La multi ani pentru Alessio, sa creasca mare (frumos e deja) sanatos si sa fie cuminte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_so06 spune:

CONTINUAREA AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bogdan_alyna spune:

A nascut si sotia mea pe data de 10 oct. Sunt un tatic fericit. Nastere normala 3,200kg.

Nastere usoara viitoarelor mamici !!!

Poze cu bebitza
http://family.webshots.com/album/554746265LtCWIN

Mergi la inceput