Mamici de sept-oct 2006 (84)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexxia spune:

In sfarsit avem si noi poze . Faceti cunostiinta cu
Thea Dameris.
Si am si o problema: de azi dimineata bebelinei a inceput sa i se cojeasca pielea pe manute si pe picioare. Am dat-o cu unguent de galbenele, dar degeaba. Ce sa fac ?

"Poti fi increzator in ziua de maine daca umbli astazi cu Dumnezeu!"
Alexxia cu Thea si Ruty 5 ani

RUTY DOMNISOARA DE ONOARE

PETRECERE RUTY

POZE

Pentru Barbye, una dintre noi- trebuie sa ajuti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Simona, urmareste-i febra toata noaptea si da-i antitermice alternativ din 4 in 4 ore pana scade. Am trecut si noi prin asta cu Luk si stiu ca-i greu...

Giuliella, eu m-am epilat in zona cu cicatricea de la cezariana cu apilatorul, cum fac de obicei. N-a durut deloc.

Alexxia, asa se intampla la unii bebelushi. Pana nu se cojeste pielea de tot n-ai ce-i face, si fi-mea s-a cojit vreo saptamana.

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amarantina spune:

Ileana am retinut.
Si Irena s-a cojit, cica e normal.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

quote:
Originally posted by alexxia
Si am si o problema: de azi dimineata bebelinei a inceput sa i se cojeasca pielea pe manute si pe picioare. Am dat-o cu unguent de galbenele, dar degeaba. Ce sa fac ?

da-o cu ulei/lapte de corp pt. bebelusi de 2-3 ori/zi si asteapta sa-i treaca...multi bebelusi patesc asa (si Amalia s-a exfoliat)

Poze

Inni... mamica de Ami (29.08.2006)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by msl

Dam ceai sau nu dam ceai la bebe?
asta este nelamurirea mea?!?
pe aici medicii sint impotriva sa-i dai ceai la bebelasi, chiar in agenda medicala scrie ca ceaiul de musetel este interzis sub 2 ani!
pediatra de aici zice, nu ceai nu apa exclusiv alimentare la sin, pediatra din romania zice da cum sa nu-i dai ceai....ca trebe..de cine ascult?!?
adevarul e ca ii este sete, are gurita uscata de multe ori si se vede clar ca ii este sete!
i-am dat apa dar nu-i place gustul ca nu-i asa de buna daca-i fiarta....ceai de chimen dar nu-i place gustul se strimba si o scuipa, de musetel i-am dat o data si culmea, ii place! dar este interzis?!?
voi cum procedati?
dati ceai babycalm la bebe sau alte ceaiuri sau nu?

Eu nu-i dau nici un ceai. Nici apa. Setea si-o astampara cu lapte. La inceput cand incep sa suga..iese un lq mai transparent...este un lapte mai diluat. Acela este "apa bebelusului". Musetelul nu e bun pt. ca distruge flora microbiana din intestin.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Susa spune:

buna seara mamici si burtici..
Pufy...sa-ti traiasca Alessio si numai sanatate familiei tale cea frumoasa...
Azi am sarbatorit si noi o luna de viata in mijlocul naturii puteti vedea in album la ziua de azi ce plaja a facut Lucas in brate la mami(era 5 dupa amiaza)...e un scump si nu mai pot de dragul lui...
Nu au mai aparut bebelusi noi zilele astea?
Haideti gravidutelor...
Va pup si nasteri usoare ... la mamici si bebici numai bine...

Silvia mamica de Lucas-Daniel 9-09-2006

www.dropshots.com/new.php?userid=190258&cdate=20061001&cimg=8" target="_blank">poze drop shot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Susa spune:

Pt mamici.... voi il puneti pe BB in scaunelul de masina? Eu am unul care e pt nou nascut dar mi se pare ca nu-i sta coloana prea dreapta in el...mi se pare tare curbat ....voi cum faceti?pupici

Silvia mamica de Lucas-Daniel 9-09-2006

www.dropshots.com/new.php?userid=190258&cdate=20061001&cimg=8" target="_blank">poze drop shot

Mergi la inceput

Nastere usoara Sandra ! (cred ca ai si nascut deja)
Mini..ce-o fi facut ?

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionica spune:

Intradevar nu este bun doar ceai de musetel,pediatra de aici mi-a recomandat urmatoarea reteta:

500ml de apa Evian sau Vitel firata,
un pliculet de ceai de menta + unul de musetel,adaugi putina miere de albine .
S nu tii pliculetele mult in apa ca sa nu iasa foarte concentrat,eu adaug si cateva picaturi de OVOL pentru colici,de cand i-i dau aceasta combinatie nu mai plange de durere de colici,doarme foarte bine atat ziua cat si noaptea.

quote:
Originally posted by msl

Dam ceai sau nu dam ceai la bebe?
asta este nelamurirea mea?!?
pe aici medicii sint impotriva sa-i dai ceai la bebelasi, chiar in agenda medicala scrie ca ceaiul de musetel este interzis sub 2 ani!
pediatra de aici zice, nu ceai nu apa exclusiv alimentare la sin, pediatra din romania zice da cum sa nu-i dai ceai....ca trebe..de cine ascult?!?
adevarul e ca ii este sete, are gurita uscata de multe ori si se vede clar ca ii este sete!
i-am dat apa dar nu-i place gustul ca nu-i asa de buna daca-i fiarta....ceai de chimen dar nu-i place gustul se strimba si o scuipa, de musetel i-am dat o data si culmea, ii place! dar este interzis?!?
voi cum procedati?
dati ceai babycalm la bebe sau alte ceaiuri sau nu?

Ionica Mama de Sophia 06 septembrie2006
http://groups.msn.com/LeDumontauCostaRica/pictures

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionica spune:

Adameasca,
Si noua ne-a facut faza cu burtica umflata,este clar are colici si nu eructeaza,trebuie sa o ajuti cumva.
Hai sa-ti spun cum fac eu;
I-i dau o baita calduta cu comprese caldute pe burtica si i-i aduc genunchii spre burtica ,un fel de gimnastica.
Daca nu iese nimic ,atunci i-i bag un termometru in fundulet (doar partea ascutita) ca si cum i-ai lua temperatura,sa vezi ce jeturi iese de mama mama!!!

quote:
Originally posted by adameasca

Trebuie sa va spun ca fi-mea urla isteric de 4 ore... Nici macar un partz n-a tras sa se mai usureze cu burtica. Cred ca de maine trecem pe Debridat, ca nu se poate s-o mai tina mult asa...

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)

Ionica Mama de Sophia 06 septembrie2006
http://groups.msn.com/LeDumontauCostaRica/pictures

Mergi la inceput