Mamici de sept-oct 2006 (84)
Raspunsuri - Pagina 23
pufymic spune:
Repede-repede si eu:
Nasteri usoare fetelor care se pregatesc de marea intalnire zilele astea!

Multumim din suflet pentru felicitarile de ziua lui Alesio!
Avem poze de la eveniment...si nu numai, in albumul din semnatura(cel de pe Yahoo)!
la multi ani bebicilor care fac azi o luna!
Martha eu am iesit azi pentru prima data cu Nicolas in marsupiu, dar l-am pus in pozitie orizontala si a fost f bine!A dormit tun
!
Pupici!
Ioana
de
Alesio(08.10.2004)&
Nicolas (17.09.2006)
Pagina Alesio&Nicolas
Poze Yahoo
Povestea nasterii lui Alesio
_Ralu_ spune:
of, scrisesem un msj si s-a sters!
multumesc din suflet tuturor pt raspunsuri! ati fost f dragute desi intru asa de rar! m-am linistit, evident!
acum sa va mai intreb ceva. cum faceti voi badijonajul, sau cum se cheama, la gurita lui bb! eu ii dau glicerina cu suzeta, dar n-o tine decat cateva sec dupa care urla si o arunca, din cauza ca-i amara glicerina! (noi facem cu glicerina boraxata, asa ne-a zis pediatrul, care e unul f bun si cunoscut in buc, si numai asa am auzit si citit peste tot. e prima data cand aud ca ar fi toxic, si sincer nu prea cred ca ar fi atat de recomandat de aproape toti dr-ii daca ar fi cumva periculoasa)
deci, cum se face? pun fasa sterila pe deget, pun glicerina (cata????), si sterg limbutza? nu urla rau?
acuma am citit ceva in super-bebe, care mi-a dat de gandit! fata mea, in timp ce papa, o apuca cate un urlat asa din senin si se ineaca si urla, si urla....si mi-e mila de ea! e, si mi-a dat de gandit, ziceam, ca ar putea-o ustura limbuta de la chestia aia albicioasa....am inteles ca e un fel de ciupercutza pe care majoritatea bebeilor o fac! un fel de candida, nu? si ca se trateaza cu glicerina, dar mi-e ca nu-i suficienta faza cu suzeta!
raluca
de
alexia-maria
pozishoare
cresc pe zi ce trece...
_Ralu_ spune:
si acum sa va aduc in atentie un sub mai fierbinte, pe care nu l-am intalnit inca!
vreuna dintre voi, care a nascut deja, ati reinceput activitatea?
ca eu, planuiesc marea revenire sapt viit! va spun sincer, ca la mine n-a fost nici pe departe faza cu libidou scazut dupa nastere...eu inca din spital tot visez la ziua cea mare! poate si fiindca am avut o pauza de vreo 2 luni inainte de nastere! deci...cu scuzele de rigoare pt detalii, va cer cateva sfaturi:
azi mi-am cumparat exluton! asa mi-a rec dr daca inca mai alaptez. si inca o mai fac! 20ml/zi! jalnic, stiu, dar daca asta e, macar sa i-l dau, nu? mi-e mila sa renunt!
asa, si sunt curioasa daca a mai luat cineva si cand? ca mie evident ca ciclu nu mi-a venit si nu cred ca o sa-mi vina curand! iau asa fara sa-mi vina? dr mi-a zis, dar nu mai tin minte si mi-e jena s-o sun pt atat! poate stiti voi!
si cam cu cat timp inainte de ziua cea mare sa iau? cred ca ar trb macar cu 24h inainte, nu?
si, daca lohiile mai sunt prezente f f f putin, pot sa incep sa iau? prin prezente, inteleg o scurgere normala, incolora, numai ca f f f putin mai abundenta decat o scurgere normala! nu pateaza slipul! nu necesita tampon! de fapt nici nu stiu daca se mai poate spune ca mai am lohii!
sper ca nu v-a deranjat sub meu, acum cand toata lumea e preocupata de colici si plans si nopti nedormite si...si...si....
poate am fost cam deplasata! daca v-am deranjat nu ma bagati in seama...
va pup!
raluca
de
alexia-maria
pozishoare
cresc pe zi ce trece...
_Ralu_ spune:
va place invitatia noastra la botez?
raluca
de
alexia-maria
pozishoare
cresc pe zi ce trece...
eloise spune:
Mi-a scris SANDRA ca i s-a rupt apa si are dilatatie 2. Asteapta sa-i puna epidurala, ne tine la curent!
SANDRA
!!!
Eloise
38+ cu 
EU
Virsta bebe
_Ralu_ spune:
ma bucur ca v-a placut invitatia! noi am facut-o, si am scos poze 13/18 cu imag respectiva. ni s-a parut o idee buna!
ignatica, merci mult de sfat, imi e de un real ajutor! azi incep sa iau. sotu' nu e plecat nicaieri, sau ai zis ca "vine" la modul figurat? eu m-as fi simtit in stare de mult, dar mi-a zis dr sa stau macar 4-5 sapt. nu vreau sa dau de alte necazuri!
raluca
de
alexia-maria
pozishoare
cresc pe zi ce trece...
_Ralu_ spune:
offff, aiurea rau cum apar msj-ele astea amestecate!
sandra, multa bafta!
alesio, la multi ani pt ieri, sa fii sanatos si la fel de frumusel si dulce ca pana acum si sa ai mare grija de nicolas!
raluca
de
alexia-maria
pozishoare
cresc pe zi ce trece...
danidani74 spune:
Ralu,invitatia la botez este suuuper!Sa va traiasca si sa va bucurati de "dulceatza voastra!
Dana
37+
Emma
_Ralu_ spune:
offf, nu mai inteleg nimic. tot aiurea apar msj-ele. acum e 19.45 cand scriu si apar la 18 si ceva....ma rog!
ramo, noi am fost la control la 3 sapt si ceva, si totul era ok, mi-a zis sa mai ast vreo 2 sapt. bine, eu am nascut si prin cezariana si poate ca si asta face o mica diferenta. stiu ca restrictia nu se refera la epiziotomie, dar totusi...cred ca un pic mai dureros va fi la fetele cu nasteri naturale....sau poate nu! cine stie?
lexi, tot ma tin sa te intreb: tu mai alaptezi? sau mulgi si-i dai in biberon? formula ii mai dai? a luat bine 500gr in doua sapt. am citit in dr spok, ca normal se poate numi cand ia cca 200-250gr/sapt. deci ne incadram! dar mai scria si faptul ca fiecare copil e unic si unii pot lua mai mult sau mai putin fiin in acelasi timp niste copii absolut normali si sanatosi....f buna carte, mai ales pt mamicile panicoase ca mine! v-o recomand cu tot sufletul! i-am zis si pediatrului si mi-a zis ca f bine ca am luat-o ca-i buna!
raluca
de
alexia-maria
pozishoare
cresc pe zi ce trece...
_Ralu_ spune:
aaaa, si de bubite: si fata mea are. pe obrajori si un pic pe fruntitza! dar trec de la sine! apar, trec, apar altele noi! dar nu sunt f deranjante! dr a zis ca-s ok, trec de la sine si nu necesita tratament! la noi sunt niste brobonele rosii, si spre trecere apare un punctisor alb in capat care poate parea puroi, dar nu e! defapt, se usuca si de aia arata asa! m-am uitat f bine si nu e puroi sigur ca se usuca imediat si nu ramane niciun fel de semn!
si de imbracat: noi avem in camera o temp constanta de 26 grade! nu incalzim cu nimic! aerisim dimineata si seara inainte de culcare! mai putin de 26 nu s-a facut niciodata! pe unde am citit zice ca 21 grade e inca bine pt ei. nu e frig! ba chiar 19! in casa sta imbracata in costumase de bumbac subtirele, cu totul! sau daca nu mai am curate, in pantalonasi si bluzita si un body maieu peste ca da din picioruse si isi da jos pantalonasii cu tot cu pampers! caciulita nu-i pun deloc, desi am o tona! nici macar dupa baie! o sterg bine si gata! doar afara punem caciulita! iar de imbracatpunem un body maieu, sau maneca scurta si un costumas mai grosut, sa nu i-l dau direct pe piele, ca noi avem multe costumase tricotate! si in carut o invelesc cu o paturica subtire sau daca e cald si soare doar cu un scutec de finet! cam asa
raluca
de
alexia-maria
pozishoare
cresc pe zi ce trece...