Mamici de sept-oct 2006 (84)
Raspunsuri - Pagina 19
alinamoro spune:
Ramomar, Lullabay, avem si noi probleme cu bubitele pe fata, exact cum ati descris voi. Am facut-o cu Betadine, cu Baneocin pudra si parca mai multe s-au facut. Adelina are pe obraji, pe frunte si pe gatut, sub barbie.
Aseara a fost pediatra la noi si a zis ca nu sunt de natura infectioasa, e un fel de dermatita si mi-a zis sa o fac cu Bepanthen, iar in cazul in care nu trec sa cumpar de la farmacie Triderm. Am facut-o aseara si azi dimineata era mult mai mici si nu mai erau asa rosii, parca erau mai decolorate, mai continuam cateva zile cu Bepanthen sa vedem daca trec, ma dispera si pe mine.
Lullabay, eu mananc mere foarte multe, dintre fructe doar struguri nu mananc.
Mirabelac, ai scos mucii din nasuc? Dupa ce ii pui picaturi incearca sa ii scoti cu pompita. Noi avem "batista bebelusului", dar nu am folosit-o la Adelina (nu a fost nevoie inca).
Alina cu Adelina
(31.08.2006) & Dragos
(11.04.2002) poze 1, poze 2
microbu spune:
Hazul
si
Gety
mult noroc, nastere usoara si bebei sanatosi si frumosi!!!
Eu va fac galerie,
ca de maine am "putina" treaba
2-3 zile...
Sandra
40+
Anais Stefanie -> inca un pic
Lyana spune:
Neata tuturor
Mai am 3 zile pana nasc yupyyyy!
Joi vine bebelina
fetelor burtiera cand se pune, atunci imediat sau dupa ce ma intorc acasa?
referitor la anestezie, eu am facut operatie de apendicita cu anestezie generala si nu mi s-a intamplat absolut nimic, iar anestezia a fost mult mai profunda ca am dormit o zi intreaga iar cand m-am trezit nu mi-a fost rau deloc, inseamana ca rezint la anestezie generala nu-i asa? atunci de ce sa fac rahi anestezie?
am tensiune mica de obicei, chiar f mica.
si pana la urma nu anestezista care e de meserie imi spune ce anestezie sa fac? sau nu imi spune?
parca am luat-o razna acu ca se apropie marele eveniment.
38+
Teodora
microbu spune:
Buna dimineata!
Lyana
, nastere usoara si multa sanatate tie si bebelinei!
quote:
Originally posted by Lyana
referitor la anestezie, eu am facut operatie de apendicita cu anestezie generala si nu mi s-a intamplat absolut nimic, iar anestezia a fost mult mai profunda ca am dormit o zi intreaga iar cand m-am trezit nu mi-a fost rau deloc, inseamana ca rezint la anestezie generala nu-i asa? atunci de ce sa fac rahi anestezie?
Eu as face rahianestezie de exemplu. Cum spunea si Ileana, urmezi toate indicatiile anestezistului si nu ai probleme, iti revii f repede si-ti poti vedea fetita imediat ce iese. La cezariana dormi o zi intreaga, cum zici si tu. Dar sfatuieste-te cu medicul cel mai bine.

Sandra
40+
putzuruca spune:
Buna dimineata burtici si mamici,
LA MULTI ANI!!! bebelusilor care azi implinesc o luna. Sa aveti o viata frumoasa, sa fiti sanatosi si norocosi.
Sandra, nastere usoara si bebe sanatos. Te asteptam cu impresii de mamica
.
Si Andreei I-au aparut cosulete dar vad ca sunt aproape trecute si n-am dat-o cu nimic. Se pare ca la unii bebelusi se manifesta mai usor, la altii mai rau.
Putzuruca mamica de Andreea-Iuliana(19.09.2006)
poze cu dragoste
microbu spune:
Dragutele mele burtici va spun "nastere usoara" si abia astept sa fim toate mamici sa vb despre bebelushii nostri dragi, sanatosi si superbi
!!!
Sunt super emotionata ca azi e ultima zi cu burtica
.
Tineti-mi pumnii!
Sandra
40+
adameasca spune:
Sandra, nastere usoara!
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
mexxa spune:
Nastere usoara fetelor care nasc astazi si bebei bebei sanatosi.Multa laptic si recuperare cat mai usoara.
_
mamica de ingeras Sebastian Mihai
poze
amarantina spune:
Hazul, Sandra, Gety

Mamicile cu copilasi care au aproape o luna sau mai mult: cati ml papa ei la o masa?
Ileana, cat a pus Ilinca, ai cantarit-o?
princess spune:
Lyana, raspund cu intarziere in legatura cu rahianestezia. In cazul meu, anestezista mi-a prezentat avantajele fiecarui tip de anestezie si m-a ajutat sa aleg. Ea mi-a sugerat rahi care are mai multe avantaje atat pt. mama cat si pt. bebe. Eu aveam si probleme cu coloana (scolioza), dar a considerat ca nu este nici o problema. In final, m-am bucurat ca am ales rahi pt. ca am "asistat" la nasterea puiului meu si i-am auzit primul scancet; apoi, l-am vazut si l-am si pupacit cand mi l-a adus asistenta langa cap. Pentru mine operatia cu rahi a fost una foarte placuta, ca un vis frumos. Mai greu a fost dupa, cu durerile de burtica, dar astea oricum le ai. Eu te-as sfatui pentru rahi si sa nu iti fie teama deloc! Bafta multa si refacere rapida!
Noi suntem binisor insa mai greu este cu starea de oboseala accentuata. Bebe este cam plangacios, vrea la san tot timpul, iar uneori nu prea se odihneste. Ziua doarme foarte putin, iar noaptea se trezeste la 2-3 ore. Pt. colici ii dau Sab, Bonnisan si Debridat. Avem probleme cu ochisorii in sensul ca a facut o infectie si ii curg. S-a mai confruntat vreuna dintre voi cu asa ceva?
Fetelor, voi ii infasati pe bebici? Puiul meu nu doarme daca ii las manutele afara, se agita tot timpul!
Alina cu ingerasul
RARES NCHOLAS