Mamici de sept-oct 2006 (84)
Raspunsuri - Pagina 13
microbu spune:
quote:
Originally posted by CristinaGoji
Sandra - bafta maine! Eu ma duc marti la doctor sa vada daca a coborat bebele, si daca nu, atunci nu-mi provoaca nasterea si sper sa astepte bebeul pana se intoarce doctorul de la congres.
Eu luni merg la spital pt inducere
Sandra
40+
Anais Stefanie -> inca un pic
microbu spune:
Iar am ramas singura, ma bag in pat poate reusesc sa fur si eu 2-3 ore de somnic desi cam e luna plina si sunt total "influentata"...
NOAPTE BUNA !!!
Sandra
40+
Anais Stefanie -> inca un pic
adameasca spune:
Mai bantuie careva p-aci la ore asa matinale? ![]()
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
tanima_i2002 spune:
Eu bantui la ora asta. De la ora 3 sunt treaza si ma chinuie burta. Am facut o indigestie si stau mai mult pe wc. Cred ca am cam exagerat cu mustul. Offf, ce ma doare burtica. Si totodata am niste arsuri....Nici nu mai stiu daca am crampe la stomac sau contractii. Cred ca si una si alta. Oare ce pot sa fac sa scap de indigestie? Am mancat intr-una biscuiti, dar altceva nu prea stiu la ora asta.
Somn usor la mamici, bebici si burtici.
tanima
36+ mami de
Rares
http://pg.photos.yahoo.com/ph/tanima_i/album?.dir=/518fre2
eloise spune:
Buna dimineata si o duminica placuta va doresc!
La noi afara e rece si pluteste o ceatza laptoasa, e ciudata vremea! Dupa ce saptamana trecuta a fost cald de ziceai ca-i vara...
Multa sanatate si multi pupici bebelusilor care au implinit o luna ieri
! Vad ca azi nu e nici un sarbatorit pe listuta!
CristinaGoji abia acum ti-am vazut pozele! Foarte frumoase, mi-a placut de Ayan, am o slabiciune pentru ciobanestii germani!
Eloise
38+ cu 
EU
Virsta bebe
GETY spune:
quote:
Originally posted by tanima_i2002
Eu bantui la ora asta. De la ora 3 sunt treaza si ma chinuie burta. Am facut o indigestie si stau mai mult pe wc. Cred ca am cam exagerat cu mustul. Offf, ce ma doare burtica. Si totodata am niste arsuri....Nici nu mai stiu daca am crampe la stomac sau contractii. Cred ca si una si alta. Oare ce pot sa fac sa scap de indigestie? Am mancat intr-una biscuiti, dar altceva nu prea stiu la ora asta.
Somn usor la mamici, bebici si burtici.
tanima36+ mami de
Rares
http://pg.photos.yahoo.com/ph/tanima_i/album?.dir=/518fre2
Tanima, si eu am avut probleme acum vreo 2 saptamani, numai ca eu am si varsat. Eu am mancat orez fiert cu morcov, am baut ceai din cozi de menta fara zahar cu o feliuta de lamaie, si am baut si un pliculet de Smecta (atat am reusit, ca mi s-a parut gretos si nu puteam inghite). Si am mai luat 1 pastiluta de furazolidon pe zi. Cred ca vreo 3 am baut in total. Apoi mi-am revenit. Multa sanatate!
GETY
39 cu
MARIA-DIANAVARSTA BEBELINA
POZE
GETY spune:
Sandra, mai ai o zi si-ti vezi bebelina! Iar eu, trei!

GETY
39 cu
MARIA-DIANA
VARSTA BEBELINA
POZE
CristinaGoji spune:
Sandra - eram sigura ca azi e luni deja 
Eloise - mersi de complimentari din partea lui Ayan 
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristina_goji/my_photos
bb in burtik 39+
Lyana spune:
Fetele cu cezariana
A facut cineva rahi anestezie? cum e? e optionala sau o recomanda anestezistul?
Eu as vrea generala daca se poate? Mi-e cam oroare de cea rahi, de ce o prefera femeile pe aia?
38+
Teodora
Adriana mica spune:
Bine v-am regasit,
Felicitari noilor mamici, si bafta multa celor care se pregatesc de intalnirea cu bebicii lor!
Noi suntem acasa de o saptamana si ceva, insa am avut cateva probleme. Nu ma simt inca pregatita sa va povestesc cum a decurs nasterea, caci sunt inca sub impresia trairilor subiective aferente acelui moment. Vreau insa sa va spun ca nu consider sistemul sanitar romanesc capabil sa sustina o femeie care isi doreste sa nasca natural; ma refer aici la necesitatea ca un medic sa ia anumite decizii in functie de medicul anestezist de garda, sau la ignoranta si lipsa se informare crasa din perioada post-partum. Cat despre conditiile din spital, mai bine nu aduc vorba.
Bebe Tudor este un copil perfect.
Problemele din perioada post-partum m-au vizat, din fericire, doar pe mine:
- a doua zi dupa nastere, am suferit o cauterizare la sani, intrucat un celebru profesor in dermatologie a concluzionat ca acele "coji" care imi aparusera pe mameloane sunt de natura virala si trebuie indepartate; s-a pus vag problema alaptarii, de abia peste 2 saptamani, dupa vindecarea ranilor si reevaluarea starii de sanantate. In acel moment, ne-am pus pt prima oara problema de a recurge la alimentatia artificiala.
- firul resorbabil de la cusatura a cedat, sau poate a fost respins de organismul meu, asa incat am fost cusuta din nou cu fir obisnuit.
- am facut o toxidermie post-medicamentoasa (alergie) - probabil la diclofenac sau algocalmin - primite in maternitate dupa nastere, pt calmarea durerilor. Am mers din nou la dermatologi, am aflat ca circa 3 saptamani ma voi lupta cu aceasta eruptie, am inceput tratament care ar fi ingreunat si mai mult varianta unei alaptari ulterioare. De aceasta data, medicii au manifestat suspiciuni ca diagnosticul initial de la sani ar fi fost corect, considerand ca as pute reincepe fara probleme alaptarea, in ciuda medicamentelor administrate. Inca o data, am facut consiliu de familie, si am decis ca nu este cazul sa ne asumam un eventual risc in acest sens.
Asa incat in prezent, bebe Tudor este alimentat exclusiv cu lapte praf, creste vazand cu ochii, si ne umple viata de o imensa bucurie. Va fi greu pana ne vom obisnui toti trei cu un nou stil de viata, mai ales ca bunicii care au venit sa ne ajute sunt in varsta si foarte slabiti, si nu ne-au avertizat dinainte asupra starii lor de sanatate. Dar sunt sigura ca vom reusi sa ne descurcam, caci de maine tati se reintoarce la job, iar mami, desi ingrozita de spaima, se lupta sa nu se piarda cu firea!
Sper sa ne reauzim cu vesti bune cat de curand.
Adriana, mami de bebe Tudor, zis "Dudu"
Pozici