Piticodromul festiv de sept-oct 2005 (143)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

La multi ani RADUCU!!!!!!
Sa fii fericit si sa ii bucuri in fiecare zi pe parintii tai!

Acum, pozele promise. Iat-o pe alex la fix un an, cum a inceput ea sa mearga.
aici rochita cu care a fost imbracata la petrecerea ei, primita de la nasa.
baloanele minune pe care i le-am facut.
turta nu i-a fost prea pe plac, ce sa ii fac, a plans cand a vazut inghesuiala de oameni!

Va pupam! La multi ani si sarbatoritilor Darius si Alexandru!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Ce frumoasa e carliontzata! m-am indragostit de ea si mi-am dat seama ca nu am mai vazut-o de mult. Ia sa luam masuri, mami de alex umblareata

Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Multumim, Ruxi. Venim in parc, daca nu ploua, sa se alerge Alex cu Matei , hi, hi, de mult astept momentul asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns christina-m spune:

Salutare

De citit v-am tot citit dar din lipsa de timp n-am mai scris: am fost nasi la o nunta, sotul a avut intalnirea de zece ani de la liceu, am fost plecati la Cluj apoi.
Asa ca sEmnam si noi condica din nou dupa ceva vreme, in care Matei a inceput sa mearga singur si i-a aparut si primul dintisor.
Si ca sa recupereze, ii mai ies 3 dinti dintr-o data. Stie sa ceara mancare, daca vede ceva ce-i place zice ma-ma pa-pa si arata cu mana, si vrea sa manance el singur cu lingurita deja. Se descurca destul de bine, doar e mai greu cu pusul mancarii in lingurita.
Cu olita n-avem nici noi nici un succes, o tot plimba prin casa si atat.

Cristina si Matei (29.10.2005)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_e spune:

Multumim frumos pentru urari. Nu-mi vine sa cred ca a trecut deja 1 an.

Noi ieri am taiat motul la baiat. Adica, varful de la mot. Dupa ce nu prea e lungut parul lui, nici nu a vrut sa stea sa il prindem si sa taiem si noi ca oamenii. Nu...urlete pe capul lui de parca ii faceam vaccin nu alta. Oricum asta uremaza abia maine si o sa vada el ca mai bine statea sa-i facem mot decat vaccin.

Asa, cu chiu cu vai i-a taiat nasa un varfulet de vreo jumatate de centimetru. Apoi, tavita. Mai intai spun ca a fost extrem de linistit, a masurat bine si a chibzuit si apoi s-a pus pe fapta. Deci, lucruri care mai decare mai frumoase, mai stralucitoare, sa ii ia ochii. Printul, a ales cheile de la masina lui Nasu (o super masina, fie vorba intre noi) pe care le-a aruncat repede. A doua incercare a fost o iconita cu Maica Domnului si pruncul. In timp ce o tinea strans in mana dreapta cu mana dreapta a dat intr-o parte niste obiecte ca sa ia....un acatist cu Sfantul Stelian. Si cu doua obiecte crestin-ordodoxe in manuta exclama fericit eeee. si arata la toata lumea, tratand cu totala ignoranta restul obiectelor din tavita. Asa ca asta a fost.... copilul s-a dat jos din scaunel, extrem de fericit, cu ambele manute ocupate.

Hai ca nu v-am mai spus nimic de soacra mea, cam de multisor. Asta pt ca ea este plecata de 2 luni jumatate la fete in Grecia. Deci, il suna pe sotul meu si ii spune ca este extrem de suparata pe noi ca organizam motul fara ea. Sotul meu nu are alta treaba si ii spune ca daca vrea sa stea suparata nu are decat, oricum noi ii taiem motul cand e programat.

Azi dimineata ma suna, "sa va traiasca baiatul si sa va bucurati de el, sunt foarte suparata pe voi, pt ca puteati sa amanati motul cu 2 saptamani si oricum, motul la baieti se taie pana la 3 ani". E, nu m-am putut abtine si i-am zis, ceea ce altfel au remarcat si rudele ei, adica faptul ca eu am anuntat si am spus tot timpul, dinainte de a pleca ea ca eu la 1 an ii tai motul. Ca motul eu o asociez cu depasirea etapei de sugar si cu prima aniversare. Ca am sperat sa isi ia biletul de avion astfel incat sa fie de ziua lui aici sau daca nu s-a gandit atunci, putea sa vina cu 2 saptamani mai devreme, ca si Alexandru e nepotul ei. E, e o chestie pe care nu o poate intelege, si am simtit-o in voce extrem de suparata. Iar daca reia subiectul si dupa ce se intoarce, chiar ca o sa-i spun tot ce am de spus. La urma urmei, Alexandru tot timpul este pe locul 2, dupa catel, dupa alte interese personale ale ei sau mai stiu eu ce. Intotdeauna in ceea ce-l priveste pe Alexandru, el trebuie sa astepte rezolvarea altor probleme mai importante decat el. Poate ca sunt eu exagerata, dar ca mama, eu imi pun copilul pe primul plan, iar prima aniversare din viata lui a fost extrem de importanta pentru mine.

Cam atat, ca ma cheama datoria,

Multumesc inca odata pentru urari,

La multi ani Radu si Darius, sa cresteti mari, sanatosi si frumosi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns christina-m spune:

LA MULTI ANI sarbatoritilor de astazi, Alexandru, Radu si Darius, sa cresteti mari, frumosi si sanatosi!
Si La Multi Ani si Petrei care deja are 1 an si 2 luni!
Kristinuza, faine poze cu Raducu! De unde ati cumparat casuta? Ca eu am gasit dar mai uratele.
Codruta, tort in forma de masinuta se face si la Cluj undeva, ca noi am fost la petrecerea de 1 an a prietenului nostru si a avut un astfel de tort, doar ca era albastru cu crem masinuta. Daca vrei intreb.
Hildegard, pe unde esti ca de mult n-ai mai scris?
Am vazut si pozele cu Alex, care este o adevarata printesa.

Cristina si Matei (29.10.2005)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

kid, foarte frumoasa printesa.
Cristina lui Radu, l-am admirat pe Radu in iglu (si noi avem iglu de-ala).
Cristina lui Matei, felicitari pentru si pentru .

Ieri, de ziua lui Victor a lui Anto, i-a aparut si lui primul dintisor! Felicitari si la cit mai multi. Pina la urma, cine a cistigat concursul de dintiless?

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

kid este o dulceata pe paine Alexuta

Mihaela buna povestea cu soacra cea cu 5 perechi de coarne

felicitari pt dintosi Matei si Victor

mai eu una sint racita de nu mai pot deja sa facut4 zile si asta nu mai trece vad ca se instaleaza din ce in ce mai bine ........sper sa nu ii dau si lui Antoine

Ioana sa ii fie de bine cerealele cu cioco lui Miruna ,Antoine papa de mult cereale cu cioc,caramel ... bune

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Dana lui Antoine, mmm, ce bunatati maninca Antoine. La noi nu am vazut cereale cu caramel.
Casiana, mai aveti aproape o saptamina sa va iasa dintele. CInd te loghezi pe forum, ai grija sa scrii sus http://forum.desprecopii.com , si da sign out si sign in. Apoi ar trebui sa-ti mearga corect.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Am citit si eu in diagonala...n-am retinut mai nimic .

La multi ani Alexandru, Raducu si Darius!!!!

Vladut al meu e in continuare mucos . Nu rau, destul cat sa avem o repriza de urlete pe noapte . Pentru moment il tratez si eu ca Ioana, cu indiferenta. Nu am fost la analize azi pt ca venise sotul cu ideea ca trebuie programare... si normal ca nu e ca el . Probabil vom merge joi ca ma bate un gand sa-mi iau medical (la munca nu am nimic de facut si e plictis mare momentan)... mai am timp sa ma gandesc ce si cum...

Irina, mami de Vladut (26.08.2005)
Poze

Mergi la inceput