Pastile de amanat ciclul
Scuze daca a mai fost acest subiect, dar asa vrea ceva sfaturi referitoare la pastile pt amanat ciclul, atunci cand nu folosesc anticonceptionale. Am luat acum cativa ani buni anticonceptionale si m-am cam ingrasat in urma lor, desi am luat doar pt 6 luni. De atunci ma cam feresc de asa ceva.
Aparent o sa ma apuce bucuria exact in vacanta, (mergem la mare, la soare...) si ma gandesc daca are rost sa incerc sa aman cu pastile, in conditiile in care sunt refractara la ingerarea hormonilor, si dupa vacanta as dori sa incerc pt bb2.
Cele care au folosit, au efecte secundare? cat de rele?
Ma gandesc daca nu e mai bine sa indur cu stoicism si ob-uri problema, decat sa ma risc sa ma dezechilibrez hormonal (de parca as fi tare echilibrata:))
Multumesc de ajutor.
Numai bine tuturor
Raspunsuri
Loma spune:
si eu as vrea sa aflu, merg in vacanta la soare, la mare si nu vreau sa imi strice rusii bucuria.
cine stie
Annie80 spune:
as recomanda reprogramarea vacantei dupa perioada ciclului
distractie placuta, anyway!
sali spune:
Am fost interesata de aceeasi problema in vara.Citeste aici:
www.desprecopii.com/forum/topic ID=79899.
brendamitran spune:
acum niste ani erau niste picaturi,eu le-am luat la recomandarea medicului,insa.....nu mai stiu cum se numeau fir-ar sa fie....intreaba la farmacie
BRENDA
Cu dedicatie:
"E o mare nenorocire de a nu avea destul spirit pentru a vorbi ce trebuie si nici destula minte pentru a tacea.Iata principiul impertinentei." (la Bruyere)
http://community.webshots.com/user/brendamitran
nuschu spune:
Vitamina K este coagulant, se gaseste in farmacii - in Ro - sub denumirea de Fitomenadion, fiole. Nu stiu care e regula in Canada, in Ro am intalnit unele retineri in a o da la liber.
In functie de abundenta menstruatiei, adaptezi cantitatea de substanta. E bine sa incepi sa iei inainte sa-ti vina menstruatia.
Nu are acelasi efect ca anticonceptionalele, insa reduce fluxul (evident, efectele depind si de abundenta menstruatiei, daca e flux mai redus, efectele sunt mai pronuntate).
Sper sa te ajute, vacanta placuta
.
Li
Daiopri spune:
Multumesc de raspunsuri. Am incercat linkul ala dar nu merge. De amanat vavcanta, as face-o cu drag dar crede-ma ca daca nu merg atunci probabil ca nu mai merg, ca deja sunt prea multe in ecuatie, cand pot pleca de la servici, preturi, etc. Plus ca musafirul meu cam vine dupa ureche, asa ca nu am chiar data exacta.
Despre vit K nu stiu nimic o sa intreb.
Loma, eu zic ca poate ne intlanim la mare, la soare, si stam la umbra la un Miami vice ceva:)
Numai bine tuturor.
Lorenza spune:
Eu ti-as propune un pareo ca sa maschezi eventuale intimitati si nu sunt de acord cu medicamentele hormonale care in general nu trateaza cauza doar efectul,deci nu m-as hazarda!Si in cazul de fata cred ca trebuie sa folosesti mici trucuri in genul cum ti-am sugerat mai sus!In final,tu faci cum crezi ca te avantajeaza,eu asa as face!
Concediu placut!Sa vii odihnita si relaxata!
"Cea mai profunda traire omeneasca este misterul!"
roxana1974 spune:
mai, am tot intrebat si eu in stanfga si-n dreapta, cica nu e vorba de o pastila ci de o injectie, intramusculara, dar tocmai am aflat ca s-a scos de pe piatza...inseamna ca avea efecte secundare serioase...asadar, nu avem decat sa trecem si peste zilele acelea asa cum putem noi mai bine si sa ne resemnam ![]()
No, vidiazni!

... si