** Mamici de Mai - Iunie 2007 ** (4)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

corapeu tocmai imi propusesem sa merg maine la dr, la 6 saptamani de la um,(bebe fiind mai mic, deoarece am ovulat mai tarziu. M-ai facut sa ma cam razgandesc .
Celelalte fete, voi ce ma sfatuiti, sa ma duc sau sa mai astept? Vroiam sa vada daca e bine plasat, se vede acum, poate sa imi spuna daca e ceva in neregula sau trebuie sa mai astept?

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

ok, mai fac o incercare... mi-am sters "My baby development" de la profil. Daca mesajul apare tot aiurea, inseamna ca nu-i vina mea ci a... nu vreau sa mai zic.

Editez: tot aiurea este, trebuia sa apara dupa mesajul lui Mica. Deci, nu-i de la semnatura

"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

"Pentru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472" target="_blank">BARBYE- una dintre noi! Trebuie sa ajuti!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Veronnicka. Ar fi bine sa nu mai intri sa mai citesti aici. S-ar putea sa iti faca rau.

Amely si mie mi-e rau mai mult seara decat dimineata.

Chiquitita eu zic sa mai astepti 1 saptamana. La 7 saptamani sigur se va vedea inimioara si o vei si auzi. Eu am fost la 6,5 saptamani si am vazut.

Si eu sunt super nervoasa. Ma enervez cam din orice.

Mica 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Neata,

carrie, corap, v-am trecut pe lista. Carrie, sa ne zici si noua datele ca sa completam.

Veronicka nu cred ca se fac gratuit listeria si toxo decat la spitale. Eu la spital mi-am facut o data gratuit analizele pentru toxoplasmoza.
Daca te duci la parazitologie cu trimitere de la ginecolog si de la medicul de familie nu cred ca nu iti fac.

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Val_ spune:

Dell momentul in care embrionul si inimioara se vad/aud la ecograf depind foarte mult de performanta ecografului si ochiul medicului. Mie spre exemplu la 3 saptamani jumatate nu mi se vedea decat un sac gol iar peste o saptamana, la un ecograf mult mai performant, s-a vazut si embrionul si s-au auzit si bataile cardiace. Ambele ecografii le-am facut la acelasi doctor dar pe ecografe diferite si doctorul respectiv a recunoscut ca pe primul ecograf ar fi trebuit sa mai astept inca o saptamana sa se vada embrionul. Asa ca este discutabil.

Dupa cum ti-au spus si fetele cresterea valorii beta hcg poate sugera o sarcina gemelara. Si eu am avut valori mari de beta hcg foarte apropiate de limita maxima si eram foarte speriata de mola dar doctorita mi-a spus ca in caz de mola valorile sunt duble fata de limita considerata normala si in nici un caz nu se incadreaza in limite.

In afara de asta un semn ar fi greturile exagerate insotite de voma dar la nivele care depasesc o stare obisnuita de gravida (care stim ce greturi poate avea) si care te trimit la spital pentru ca sunt insuportabile.

Eu te sfatuiesc sa mai astepti pana la aproape 5 sapotamani (mie la 4 saptamani si 4 zile mi-au vazut embrionul) si sa mergi la un ecograf performant, chiar daca o sa te coste mai mult.

Apropo de beta HCG trebuie sa iti faci dozarile in acelasi loc, pe acelasi aparat. Nici nu cred ca au cum sa fie aceleasi valori pentru ca metodele pot fi diferite si, mai mult, de cele mai multe ori intevalele considerate normale difera de la laborator la laborator.

Multa bafta

Veronicka eu nu stiu sa fie acopeerite de casa aanlizele despre care spuneai. Oricum niste preturi mai OK sunt la Sanador si Synevo-Medicover (la Synevo nu fac Listeria sau nu faceau mai demult).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Amely, mica...vestea buna e ca greturile trec in cateva saptamani...:)
Vestea proasta e ca nervozitatea ramane ...si cateodata se amplifica cu trecerea timpului...

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamaria spune:

'Neata!
Incerc si eu sa-mi fac curaj si ma alatur voua cu urmatoarele date!
DN: 24.07.1977 , UM: 24.07.2006 , DPN: 07.05 2007( ovulatie decalata!)!
Eu anul trecut ma inscriam cu surle si trambite la mamici de mai -iunie 2006 dar din pacate n-a fost sa fie! Acum am asteptat un pic sa ma conving ca e bine si cu ajutorul lui Dumnezeu sper sa ajungem cu toate la finalul celor 9 luni fara probleme!
Fetelor care au parasit odiseea le transmit un gand bun si la fel cum spunea Amely : curaj si chiar daca e greu veti vedea ca timpul sterge cea mai mare parte a suferintei .... nu peste mullt timp veti reveni la odisee asa cum am facut si eu!
Amely salutari!!! Eu am fost in juriu la aspirante!
Arthurana , ne-am intalnit si anul trecut pe forum la un subiect mult mai trist.... acum vad ca avem amandoua aceeasi afectiune:o mutatie a genei MTHFR pt care si eu fac anticoagulant!

cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Sper sa nu devin si mai nervoasa de atat. Ideea e ca noi suntem cu amenajarea casei. Mi-e mila tare de sotul meu ca pe langa stresul cu meseriasii mai incep si eu acasa. Dar ma enerveaza orice face.

Fetelor cum stati cu viata sexuala???.
Eu sincer nu prea am chef. Vorba cantecului: "Nu am chef azi..."

Mica 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

Buna fetelor!

Vin si eu cu o intrebare... Ce inseamna de fapt stari normale de greata?

Ok, mi-e greata si sunt ametita si dorm pe mine - asta e normal. Dar ma doare rau stomacul - cand ma doare, cand il simt ca un bolovan. Si din cand in cand - din cateva zile in cateva zile - trebuie sa recurg la smecta.
Sper ca si asta e normal si trece...

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Cristinamaria, bine ai venit si sarcina usoara. De data asta va fi bine bebelasul tau, toate cele 9 luni, ai sa vezi! (io vb., care sunt mama stresatelor)

Val, apropo de beta hcg, eu am dat in mania de a mi-l masura... pana acum l-am dozat de 7 ori, ca sa ved cum creste. Am facut si grafic cu dinamica beta hcg care arata evolutia sarcinii (nu ca ar folosi cuiva la ceva, dar pt. mine cred ca ar fi fost mult mai stresant sa nu stiu). A, si de 3 ori am dozat estradiolul. Bineinteles ca nu am curaj sa spun asta vreunui dr., ca m-ar crede cel putin nebuna

Va pupic

"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

"Pentru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472" target="_blank">BARBYE- una dintre noi! Trebuie sa ajuti!"

My baby development

8+

Mergi la inceput