** Mamici de Mai - Iunie 2007 ** (4)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

buna dragi ,
azi am vazut la echo inimioara lui bb si a fost super!
Amely , esti o draguta
Va pup pe toate si sarcini usoare va doresc

gabi

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidevladut spune:

Dell, stai linistita, se poate sa fi avut ovulatie tarzie sau ecograful nu e foarte performant. Ce fel de eco ai facut? La aceasta varsta numai eco transvaginala este concludenta. In ceea ce priveste hcg este o valoare absolut normala pentru 4 sapt, uite aici:
http://www.betahcg.it/8094/index.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

Mcrissaincearca cu pastile de ghimbir. O colega de a mea asa mai potolea greata, insa sa nu exagerezi ca am inteles ca si ghimbirul trebuie folosit cu precautie in timpul sarcinii.

Si mie imi e greata, in special dimineata dupa ce ma scol. M-am obisnuit deja, ca la 5 minute dupa ce ma ridic din pat trebuie sa ma duc urgent la baie. Mai pe dupa-amiaza nu imi mai vine sa vomit, insa imi simt efectiv, stomacul in gat si trebuie sa stau pe scaun sau intinsa (ceea ce nu prea pot la serviciu). Asta e, din pacate nu prea avem ce face, trebuie sa rezistam. Eu ma concolez cu ideea ca putea sa imi fie si mai rau .

Numai bine la burtici!
Madi

Asa creste bebe!

"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DELL spune:

Ecografia a fost endovaginala.Problema cu beta HCG-ul se pune in felul urmator:valoarea mea este in limite normale numai ca in 3 zile a crescut de la 10200 la 46900 si deja dr ma sperie ca ar putea fi o mola.Mentionez ca aceste 2 analize le-am facut in 2 locuri diferite.Poate fi o eroare de laborator?Nu mai stiu ce sa mai cred.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Dell trebuie sa mergi sa le mai repeti. Si peste o saptamana sa mai faci o ecografie.
Stiu ca o valoare f mare a Beta HCG poate insemna 2.

Mica 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronicka spune:

mica0307,mcrissa multumesc pt urari.a fost cea mai trista zi de nastere din viata mea.dupa cum stiti(poate)lunea trecuta am facut chiuretaj pt ca puiutul meu s-a oprit din evolutie la 5-6 sapt.de durerea fizica am cam scapat dar cea psihica ma omoara. incerc si eu ca si gina m sa zic ca asa a vrut Dumnezeu dar este f greu.sa ma dezobisnuiesc de gandul de a nu mai fi mamica de mai=iunie2007.cand intru la voi sa vad ce ati mai scris mi se rupe sufletul.doctorul mi-a zis sa mai increc peste 3 luni si pana atunci sa fac niste analize. voi care sunteti din bucurest(eu sunt din jud cluj)stiti cumva daca se fac gratislisteria toxi etc?
o sa va rog sa ma sterget de pe lista ca nu mai pot sa ma vad acolo. mi se rupe sufletul de durere
sa aveti grija de voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Veronicka, draga de tine... Offf, stiu prin ce treci. Stiu si ca in asemenea situatii, cuvintele de consolare par goale de orice continut. Vreau sa iti spun un singur lucru, din experienta mea: oricat de mult doare, pana la urma timpul vindeca durerea. Ai sa devii mamica, poate chiar mai curand decat speri. Ai incredere!

Gabiu, felicitari, ma bucur tare mult ca esti mai linistita si ai trait o asemenea bucurie la eco

Dell, ai repetat beta hcg?

Fetelor, mie mi-e mai greata seara, decat dimineata...o fi normal? Si in ultimul timp sunt cam irascibila, si acasa si la birou. Hormonii astia, bata-i vina...

8+

"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

"Pentru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472" target="_blank">BARBYE- una dintre noi! Trebuie sa ajuti!"

My baby development

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

iaca intru si eu iar la odisee... cu toate ca de principiu ma hotarasem sa nu scriu nimic pana la 13 saptamani, dar acum e liniste in casa, pitiku se joaca pe covor si mi s-a facut dor sa mai aud povesti cu burtici.
asa... eu am vreo 10 saptamani de sarcina (adik de la um) -
poate ma treceti in tabelash: UM 29.07.2006; DPN: 05.05.2007
mai am un pitik, andrei-ardei, are 10 luni si jumatate
spre deosebire de prima sarcina - pe care nici n-am simtit-o - acum am greturi & chestii aferente, asa ca e adevarat ca sarcinile nu seamana intre ele.
am avut si emotii, pentru ca la 6 saptamani jumate am fost sa-mi fac o eco abdominala (sa vad ce-mi mai fac pietrele de al bila) si s-a uitat si la sarcina, a vazut sacul embrionar dar nu a reusit sa vada embrionul asa ca am avut o saptamana de stres (posibil sarcina oprita din evolutie, cu toate ca greturi aveam in continuare si nici un simptom...) pana am mai facut o eco, unde toate erau absolut in regula... asa ca, la varste mici ale sarcinii mai bine nu-ti faci eco - cred ca pe al 10 saptamani e cel mai bine - atunci sigur se vede
cat de erori ale ecografului - am fost cu andrei cu 2 zile inainte sa-l nasc la o smecherie de ecograf performant, ca sa-i estimeze greutatea - super laudat, nu da erori mai mari de 100 de grame - ha-ha... si cik: 3.900 - bun, peste 2 zile cand am nascut: 4.500
hai ca va las cu povestile mele, ca a facut puiu mic kklik si tre sa-l schimb urgent...
pupici la burtici
C & andrei-ardei (10luni jumate) & cireshik (10 sapamani)

c & andrei-ardei
14 noiembrie 2005

Mergi la inceput

Chiqui, eu prima data am facut eco la 4 saptamani si 3 zile de la UM si s-a vazut fara probleme saculetul. Urmatoarea eco a fost pe la 7 saptamani, cand am vazut embrionul, inimioara etc. Eu prima am facut-o ca sa stau linistita ca e in uter. La 6 saptamani sigur se va vedea si la tine sacul, poate chiar si embrionul. Nu stiu insa sigur daca si activitatea cardiaca (de fapt, depinde de ecograf). Daca la tine ar fi prima eco, atunci eu zic sa o faci, ca sa stai linistita. Pe urma te va mai chema la 8 saptamani, cand chiar ai ce vedea

8+

"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

"Pentru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472" target="_blank">BARBYE- una dintre noi! Trebuie sa ajuti!"

My baby development

Mergi la inceput

Da, cum ar fi de ex. pt ca mesajele mele apar brambura... si nu inteleg de ce? Sunt curioasa cum apare asta...

Pozici cu noi

My baby development

Mergi la inceput