** Mamici de Mai - Iunie 2007 ** (4)
Raspunsuri - Pagina 5
Madi spune:
Carrie, te rog mai scrie o data toate datele tale, ca nu le-am gasit, si te inscriu imediat pe listuta.
Asa creste bebe!
"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”
Madi spune:
Carrie, te rog mai scrie o data toate datele tale, ca nu le-am gasit, si te inscriu imediat pe listuta.
Asa creste bebe!
"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”
pistachio spune:
fetelor, am auzit ca nu e bine sa se manance ton(pestele ) in timpul sarcinii?!
voi ce stiti despre asta?
va pup
9+ si alex nazdravanu'
chiquitita spune:
Fetele, la 6 saptamani de la UM, ovulatie in ziua 21 (deci ciclu mai lung, adica bebe ar avea doar 3 saptamani) se vede ceva la ecograf? Adica daca e bine asezat etc..?
5+
pistachio spune:
chiquitita, eu am fost prima data la 6 sapt si am vazut doar saculetul si l-a masurat si a zis ca e totul ok si locul in care e plasat e foarte bine, deci, cred ca atat ai sa vezi...
din cate stiu eu si la 5 sapt poti vedea asta deja...
9+ si alex nazdravanu'
chiquitita spune:
Pistachio, multumesc mult. Vreau si eu sa ma asigur ca totul e ok. Eu inca nu am nici un simptom gen greata mare de tot. O fi normal?
5+
mica0307 spune:
Hello,
Felicitari pentru noile intrate in odisee.
Veronicka La Multi Ani!!! si multa sanatate.
Mica 8+
mcrissa spune:
chiquitita e perfect normal sa nu ai greata.ar trebui sa-si faca griji o persoana care are greata si-i dispare asa deodata inainte sa miste copilul.atunci poate fii o problema, dar nici atunci nu e obligatoriu.eu una am o greta imensa si sunt ametita mai tot timpul
Veronicka La Multi Ani!!!!
voi cum mai ameliorati greata ca eu una nu stiu ce sa mai fac....
Mcrissa 6+
bebe strumph-ul meu
pistachio spune:
chiquitita, mie greata mi-a aparut abia pe la 7 sapt...cam asa ceva..asa ca stai linistita ca o sa vina si la tine! si eu pe la 5 sapt ma intrebam cand o aparea...
9+ si alex nazdravanu'
DELL spune:
fetelor,la voi la ce varsta a sarcinii s-a vazut embrionul?Pt ca eu am 4 sapt si vreo 2 zile (de la conceptie) si inca nu se vede embrionul,iar dr mea ma tot sperie ca ar fi ceva probleme.Plus ca am valoarea beta HCG cam mare:46900.