** Mamici de Mai - Iunie 2007 ** (4)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

Carrie, te rog mai scrie o data toate datele tale, ca nu le-am gasit, si te inscriu imediat pe listuta.

Asa creste bebe!

"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

Carrie, te rog mai scrie o data toate datele tale, ca nu le-am gasit, si te inscriu imediat pe listuta.

Asa creste bebe!

"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pistachio spune:

fetelor, am auzit ca nu e bine sa se manance ton(pestele ) in timpul sarcinii?!
voi ce stiti despre asta?
va pup

9+ si alex nazdravanu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Fetele, la 6 saptamani de la UM, ovulatie in ziua 21 (deci ciclu mai lung, adica bebe ar avea doar 3 saptamani) se vede ceva la ecograf? Adica daca e bine asezat etc..?

5+

Mergi la inceput

chiquitita, eu am fost prima data la 6 sapt si am vazut doar saculetul si l-a masurat si a zis ca e totul ok si locul in care e plasat e foarte bine, deci, cred ca atat ai sa vezi...
din cate stiu eu si la 5 sapt poti vedea asta deja...

9+ si alex nazdravanu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Pistachio, multumesc mult. Vreau si eu sa ma asigur ca totul e ok. Eu inca nu am nici un simptom gen greata mare de tot. O fi normal?

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Hello,

Felicitari pentru noile intrate in odisee.

Veronicka La Multi Ani!!! si multa sanatate.

Mica 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

chiquitita e perfect normal sa nu ai greata.ar trebui sa-si faca griji o persoana care are greata si-i dispare asa deodata inainte sa miste copilul.atunci poate fii o problema, dar nici atunci nu e obligatoriu.eu una am o greta imensa si sunt ametita mai tot timpul
Veronicka La Multi Ani!!!!

voi cum mai ameliorati greata ca eu una nu stiu ce sa mai fac....

Mcrissa 6+
bebe strumph-ul meu

Mergi la inceput

chiquitita, mie greata mi-a aparut abia pe la 7 sapt...cam asa ceva..asa ca stai linistita ca o sa vina si la tine! si eu pe la 5 sapt ma intrebam cand o aparea...

9+ si alex nazdravanu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DELL spune:

fetelor,la voi la ce varsta a sarcinii s-a vazut embrionul?Pt ca eu am 4 sapt si vreo 2 zile (de la conceptie) si inca nu se vede embrionul,iar dr mea ma tot sperie ca ar fi ceva probleme.Plus ca am valoarea beta HCG cam mare:46900.

Mergi la inceput