** Mamici de Mai - Iunie 2007 ** (4)
Raspunsuri - Pagina 29
irrinuca spune:
Ce s-a intamplat, nu a mers serverul o perioada? Sau a fost calculatorul meu de vina?
Ma adaug si eu durerii voastre in legatura cu blugii... Nici gand sa-i mai port, simt ca daca inchid nasturele o sa vomit tot ce am in stomac. Am inceput sa port haine mai labartate, nu vreu sa ma dau deja de gol la serviciu cu haine de gravida :-))
Irinuca si bebe Andreas
nascut pe 30/07/04
Baby ticker
Poze recente cu Andy, Mamy si Ady
Andreas mic mic
DidiAlex spune:
Salutare Mamicutzelor!
Bun venit! Ralucami, theolumi,pauly, Cleopatralix, lilirusu,addinel, Ileana 2000.
Io va mai citesc si completez in functie de start pe noile venite. Oricum, se mai uita cite ceva dar noi sa fim sanatosi!
Cred ca o sa imi trec si puiul cel mare in lista si poate fac si celalate mamici la fel. Prima sarcina este pt toata lumea sub semnul intrebarii. E bine asa, nu e bine asa???..si asa ne petrecem toata ziua. Acum in schimb mie mi se intampla sa uit ca sunt insarcinata mai mult timp. Noroc cu simturile cele ascutite si cu starea de somn.
Acu in legatura cu:
1, epilat - poate provoca contractii, alte contraindicatii nu sunt.
2, vopsitul - m-am vopsit la prima sarina de mai multe ori si in afara de miros nu are ce sa atace. Cu 2 zile inainte sa nasc am fost la coafor si m-am pregatit pt mareea intalneala!
3,baiea fierbinte nu face bine colului; io aveam dureri ulterioare de burta.
4. Io stiu ca nu conteaza cand ai avut ovulatia si medicii iti calculeaza sarcina dupa UM si nu dupa cand cred io ca am ovulat, pt ca organismul poate duce o sarina doar 42 de saptamani. dupa placenta nu mai e functionala.
Daca imi mai aduc aminte de ceva, scriu.
Gina, esti o scumpa ca scrii la cirese si ma bucur nespus cand te citesc.
Chiquitita iti tin si io pumnii.
Si acu intrebarea intrebarilor, cea care ma framanta pe mine ![]()
Cine merge la dr. Ion Ionut ?????? Imi e dor de vizitele si explicatiile pe care mi le dadea.
Care nu aveti inca dr vi-l recomand cu toata increderea si daca nu conteaza chiar asa de mult e un medic fara cost.
Alexandra (8+)
EDIT: pt constipatie am folosit cu un oarecare succes Taratzea de grau pusa in apa, bors, miere.
Oricum asta la inceput de sarcina parca a fost floare la ureche pe langa cea de dupa nastere.
Spun sta sa va imbarbatez![]()
pauly spune:
Cleopatralix bine ai venit si sarcina usoara.
In legatura cu crampele , sa sti ca si eu le-am experimentat( adevarat este ca nu au fost puternice in intensitate si eram in perioada ciclului) dar cred ca majoritatea fetelor de aici le-au simtit, intr-un fel sau altul ele sunt normale.Apar datorita intinderii ligamentelor uterului, dar daca sunt severe se poate numi si o iminenta de avort.Cat timp nu ai sangerari nu cred sa fie o problema, dar daca totusi esti nelinistita consulta-ti doctorul poate i-ti da ceva preventiv.Pana mergi la consult incearca sa te linistesti ca sa nu-i faci rau la bb.
Daca am gresit rog fetele sa ma corecteze , asa stiu eu.
paky spune:
salutare burtici 
ce de treaba ati mai avut (adica de cand v-am vizitat eu ultima data)
mirela05 eu sunt din galati si vreau sa-ti spun ca sunt foarte multi medici buni pe aici, dar cel mai bun este cel pe care il simti tu aproape de tine.
eu, de ex., am fost la 3-4 si m-am oprit la dr Soloviev. e medic la maternitatea din galati si e un doctor pe gustul meu daca pot sa zic asa. voi duce toata sarcina cu el si tot cu el voi naste. e un doctor putin cam panicos dar in rest e super. mie una mi-a facut o impresie f buna.
am o prietena f buna a carei nasa este moasa la un spital din braila (nu stiu unde) dar as putea sa vb cu ea despre un medic bun acolo, sa fie langa tine. asta in cazul in care vrei, ea fiind moasa are ceva idei in domeniu. asa ca daca vrei sa-mi spui si vb.
va pup pe toate
si sarcini cat mai usoare in continuare.
diana
9+
addinel spune:
acum stau eu si ma gandesc.. pot sa rezist sa nu ma vopsesc 9 luni, dar parca nu imi convine cand vine bebe pe lume prima lui impresie sa fie ca mamica e ca o ciumafaie si are o culoare incerta la par ![]()
pupici pe burtici
"Adevaratii prieteni sunt alaturi de tine in momentele frumoase ale vietii, cand ii chemi si in cele rele...cand vin nechemati."
paky spune:
Addinel poti sa folosesti nuantator daca vrei musai sa-ti schimbi culoarea.
eu am o nunta pe 4 noiembrie sa tare mult as fi vrut sa ma vopsesc, si cum nu se poate o sa-mi fac suvite cu nuantatorul. am vazut la cineva si chiar mi-a placut. poti sa incerci si tu si bebelusul cand o sa vinaa o sa-l intampine o mamica frumusica foc.
pupici
diana
9+
mica0307 spune:
Si eu am inceput sa am probeleme cu pantalonii. Mai ales ca nu port fuste. Dar parca e putin cam devreme pentru un magazin de gravidutze...
. Nu?
La blugi am inceput sa stau cu nasturele deschis. Nu ma stang dar parca nu sunt confortabili.
Pupici.
Mica
9+
mica0307 spune:
Si am uitat sa va spun de vopsit. Am un mare noroc cu asta. Am parul negru inchis si nu am fire albe de par. Asa ca nu am nevoie de vopsit. Cel putin deocamdata.
Poate la botez....
Mica
9+
ralucami spune:
Eu ma distrez cautand nume de bb! Voi v-ati gandit deja ? Aveti nume preferate? Cu toate ca noi am vrea ca primul bb sa fie baietel nu imi vine in cap nici un nume mai de doamne-ajuta! In schimb pt fetite am o lista intreaga, care de care mai frumos! Pt baietei mi-ar fi placut Lucas, dar in septembrie, inainte sa aflu ca sunt insarcinata prietena mea i l-a pus baietelului ei nou nascut ca sa imi faca o surpriza. ![]()
Apropo de ordinea mesajelor. Am remarcat ca atunci cand intru de pe www.forum.desprecopii.com/forum imi apar mesajele asa cum trebuie. Daca intru de pe www.desprecopii.com/forum imi apar alandala. Incercati si chestia asta poate si poate o fi solutia problemei. E intr-adevar fff frustrant sa vezi intai raspunsurile si apoi sa gasesti si mesajul unde erau intrebarile initiale.
Chiquitita mult noroc la medic!
Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!
mica0307 spune:
Daca e baietel (ceea ce imi si doresc) - Serban Alexandru
Daca e fetita - Maya Alexandra
Mica
9+