** Mamici de Mai - Iunie 2007 ** (4)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Fetelor, nu are nimic vopsitul :)
iar daca tot nu vreti, va puteti face suvitze, normal, cu vopsea, pt ca nu se fac de la radacina si deci chiar daca vopseaua ar fi nociva, nu ar avea cum sa ajunga.

Pupicei, Ingeras 30+ Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticasigogosica spune:

Buritic ce vorbarete sunteti azi...
cat despre blugi nici eu nu-i inchid de o saptamana si nici pantalonii (fiindca sunt toti cu talie joasa )Azi am gasit o pereche din stofa cu talie inalta si ma simt bine,poate sa m-i se reverse in voie partea de sus si de jos in jurul taliei .Eu imi aduc aminte si la Iris ce burtoi aveam,ca in 7 luni toti ma intrebau daca tre sa nasc sau am gemeni.Cred ca abdomenul meu se umfla cu totul chiar daca bebe e mic acolo jos
Am sa caut blugi de gravida pe elastic,dar mi-e teama ca nu gasesc.
Nume...hmmm...ciudat e ca nu-mi vine nici unul de baiat si in capul meu tot de fata caut,dar e greu.Parca mai astept inspiratia.
Bun venit si Cleopatra!
Aaaa,am fugit ma duc la sedinta saptamana de reflexo,nu pot renunta,dar acum imi ocoleste anumite "zone".
Am fugit

poze
Iri si Iris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

Bine ati venit, viitoare mamici!

Addinel,sa stii ca si noi pe 23 iulie am facut 1 an de la casatorie si atunci ne-am hotarat sa incercam sa-l facem pe bb(am fost plecati in Bulgaria).Si n-a iesit!Deci...tot patriot a vrut sa fie!Insa in august(urmatoarea luna), a iesit !

Ralucami, si eu caut in disperare nume de bb!Am gasit cateva insa parca nu-mi face nimik click!Mai caut!
Dc mai stiti nume frumoase, abia astept sa va aud parerile!Poate ma hotarasc!
Idee e ca la mine e mai greu ca numele de familie e nemtesc:FOBL.Deci tb sa caut ceva care sa mearga cu acest nume!
Inrest, bb este ok!nu ma supara!Mananc aproape orice mai putin tocatiri, carne , de-astea!

Va pupik!

Alyna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pauly spune:

INGERAS26A si tie i-ti dorim sarcina usoara si sanatate multa tie si bebelusei tale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Am uitat sa va urez sarcini usoare si frumoase!

Pupicei, Ingeras 30+ Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Venus2007 spune:

MAMICI DE MAI-IUNIE 2007 (5)

Mergi la inceput