** Mamici de Mai - Iunie 2007 ** (4)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns theolumi spune:

pauly draga mea,

imbracaminte potrivita pe burtici in crestere gasesti la magazinele de gravide ROCOCO de pe victoriei sau la sfantu' gheorghe. Unele modele sunt dragute, dar cand le pui pe tine... hm.. mai scade din entuziasm. Acolo au blugi cu burtici speciale, din bumbac, care se muleaza si ai scapat de dureri... pe mine deja nu ma mai incapea nici un pantalon, desi nu sunt schimbari vizibile. Pret: cam 130 ron.
Alte magazine prin cocor, dar rare si cauti zdravan. la rococo poti face comenzi pe masurile tale, dar nu blugi, ca aceia nu vin intr-o saptamana, ci in cateva luni...

astept vesti de la chiquitita, mi-a scris pe la 4 dimineata ca sangereaza in continuu si asteapta dimineata ca sa mearga la spital

teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Io port blugii sotului! Super buni sunt in primele luni.
Si la Maria tot asa am facut...hehehe

Creste uterul, talia se ingroasa, poti sa-ti iei adio de la blugii aia pentru ceva luni...:)))

Poohy, la clinica particulara nu trebuie sa-i dai nimic...O sa-si ea el dreptul la nastere...hehehe

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleopatralix spune:

Buna fetelor!
Sunt o gravidutza la inceput de drum.Si sunt un pic speriata fiindca sper sa fie totul in regula cu bebelul meu.Va rog sa ma adaugati si pe mine pe lista voastra daca se poate.
Sunt in saptamana a 6-a dupa UM si am niste crampe dar care nu se manifesta prea des, cand in partea stanga a abdomenului in partea inferioara, cand in dreapta. Am tot citit despre sarcina extrauterina si tare ma tem pentru micutul meu. Mi-l doresc foarte tare.Voi ce credeti despre aceste dureri?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns theolumi spune:

am 2 intrebari:
prima, daca stie cineva ceva de cursuri de gimnastica pentru gravidute, ca eu tare as incerca sa nasc natural, daca nu apar probleme... aici sunt un pic ambitioasa, am gasit si o carte despre nasterea fara dureri, pare interesantuta, dar nu e in format electronic, doar am xeroxat-o de la cineva care a aplicat cu succes.
iar maine doctorita mea de familie imi da o carte cu exercitii pe fiecare saptamana de sarcina!! abia astept!

a doua intrebare e pentru moderatorul nostru:
am cautat in alte forumuri ale altor mamici diverse subiecte, si am gasit lucruri deosebite. Exista cineva care sa faca selectii din alte liste de discutii si sa aduca pe aici lucruri interesante?De exemplu, pe undeva am gasit cursuri de alaptat, si inca un curs de prenatal, apropo de pozitiile corecte in timpul travaliului... etc, postate de o romanca inimoasa din afara tarii...
pe acelea le-am copiat de acolo... poate ca mai sunt extrem de multe informatii care ne pot ajuta...
in limita timpului disponibil, adica dupa 25 octombrie, incep sa caut prin forum. dar sa ne impartim munca ca sa nu facem doua acelasi lucru...

ce parere aveti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pauly spune:

Cu constipatia si eu am avut probleme dar acuma o mai cedat ,mi-au ramas restul simptomelor, mai o greata ,mai o foame, mai o migrena si nu in ultimul rand oboseala( seara pe la 9) si cateodata in timpul zilei,sau cand mi foame daca nu mananc cat de repede ceva mi rau si ma doare tare stomacul, cum bag ceva in gura i-mi revin.Deci concluzie daca ma duc prin oras trebuie sa am tot timpu ceva in masina cu mine ca in caz de ma apuca nu ma vad bine.
pupici pe burtici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela05 spune:

Salutare burticute! Sa fiti sanatoase si puternice!
theolumi multumesc tare mult ca mi-ai raspuns asa de repede la rugaminte.
Iuliabraila am si eu o mare rugaminte la tine: ai putea sa imi spui si mie un doctor ginecolog bun prin zona, braila sau galati. Eu inca nu m-am hotarat la ce doctor sa merg...sunt atat de derutata si nici nu prea cunosc multa lume ca sa pot lua ceva recomandari. Te rog tare mult sa ma ajuti daca poti. Trebuie sa ajung si eu la un medic, n-am mai ajuns din saptamana a V-a. Multumesc anticipat!!!
Si eu m-am confruntat cu o constipatie crunta cateva saptamani....dar, sa nu vorbesc intr-un ceas rau, acum mi-am mai revenit...deci cam din sapt. a VIII-a de sarcina. Mare lucru nu am avut ce sa fac, am inceput sa mananc mere cat mai multe si in special seara. Am mai incercat si un amestec cu ulei de masline, miere si tarate, n-am rezistat prea mult si oricum nu a avut nici un efect. Mi-a mai dat o prietena un medicament folosit in acest sens la bebelusi..si femei insarcinate "milk zucher" si am luat cateva zile...dar nu pot spune ca a avut nu stiu ce efecte. Asa cred ca trebuie sa ai ceva rabdare si curaj.
Pupici multi pentru toate viitoarele mamici si multa sanatate la toata lumea!!

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela05 spune:

AAA....cat despre haine...nici eu nu ma mai simt asa confortabil cu blugii....dar mi-am spus ca poate mi se pare...Partea aiurea e ca toti pantalonii imi erau fix pe talie deci.l...nu stiu ce ma fac!!
pupici!!!

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleopatralix spune:

Buna, fetelor!Sunt o gravidutza in saptamana a 6 -a dupa UM si as vrea sa ma incrieti si pe mine pe lista voastra daca se poate. Eu sun foarte ingrijorata din cauza unor crampe pe care le am in partea inferioara a abdomenului. Credeti ca poate fi ceva grav? Voua vi s-a intamplat asa ceva?

Mergi la inceput

Addinel suntem pe aceeasi lungime de unda ...nici eu nu rezist fara sa ma vopsesc...deci la trei luni am sa-mi aplic un sampon.Parerea mea este ca trebuie sa fim frumoase si sa ne simtim bine de-a lungul celor noua luni.

Mergi la inceput

Theolumi dar din pacate nu sunt din bucuresti, cred ca va trebui sa ma multumesc cu magazinele de aici din vest.Trebuie sa ma aprovizionez si eu cu hainute mai lejere, ca nu se poate altfel...si nu vrem sa-l strangem pe bb.
Voua nu vi se pare ca intra mesajele aiurea...?

Mergi la inceput