** Mamici de Mai - Iunie 2007 ** (4)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Fetelor ce mult ati mai scris de cand nu am mai intrat (adica de vineri).

Si vad ca avem multe noi venite in odisee. Felicitari tuturor!!! Mai sunt inca locuri.

Chiquitita ai grija de tine si sa ne spui ce ai facut.

Fetelor ce stiti despre zborul cu avionul. Saptamana viitoare ar trebui sa mergem pana la Lisabona. Medicul ginecolog mi-a zis ca e ok, insa azi medicul de familie a zis ca ar fi mai bine sa astept pana la ecografia de 12-13 saptamani sa vedem cum e pozitionata sarcina.

Va pup,

Mica 9+

Mergi la inceput

Fetelor m-ati speriat cu baile astea. Inainte faceam baie f rar. De regula dus. Acum am un chef sa srau in cada. Noroc ca nu pot sa stau in apa fierbinte.

Mica 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Mica, pana in ultimul trimestru cand iti cer companiile aeriene bilet de la nenea doctorul ca ai voie sa zbori, atata timp cat nu te streseaza, eu zic ca e okay.
Am prietene care au zburat fara probleme.

Probabil doctorul s-a gandit ca drumul pana la Lisabona e lung, 5 ore de zbor plus cat mai stai in aeroport intre zboruri. Mie nu mi s-a parut extrem de obositor...

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

Buna burtici!!!

Am fost si eu in sfarsit la doctor si am vazut inima lu' bebe batand :)
Bebe e mai mic un pic - cu o saptamana - nu arata ca un bebe care intra in saptamana a 9-a - ci ca unul care intra in a 8-a :)

Da' ii bate inima si e ok si asta e tot ce conteaza!!!

Trebuie sa mai fac inca niste analize...

Ce ma roade pe mine - este ca a fost prima consultatie cu doctorul care urmeaza sa ma urmareasca pe parcursul sarcinii - si nu i-am dat nimic! Nu stiu ce a fost in capul meu - m-am gandit ca fiind la o clinica privata nu ii dau... La urmatoarea consultatie vreau sa ii dau sigur! Sper sa nu fie o problema.

8
Anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamaria spune:

Eu am zburat in saptamana 6 fara probleme si peste 2 saptamani am iar drum cu avionul!!
Eu stiu ca doar in ultimile 2 luni poti zbura doar cu acordul medicului!!
Am uitat sa va spun: eu am probleme cu constipatia! Ma enerveaza cumplit mai ales ca n-am mai avut pana acum astfel de probleme!! Maine am programare la dr. si -l voi intreba ce sa fac? Voi aveti
astfel de jene?

cristina

Mergi la inceput

Amely pentru toate de aici sarcina este extrem de pretioasa. Indeferent daca am pierdut sau nu o sarcina inainte. Si eu am pierdut o sarcina la 6.5 saptamani. La prima sarcina luam lucrurile asa cum erau. Acum incerc sa le anticipez si sa le controlez putin. Si e normal ca sunt mai atenta si mai panicoasa.

Poohy nu trebuie sa dai nimic la dr daca mergi la o clinica particulara. Nici nu ar trebui sa iti primeasca.

Asa stiam si eu de avion. Poate mai fac o eco saptamana viitoare inainte de a pleca. Sa fiu eu linistita.

Pupici pe burtici.

Mica 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticasigogosica spune:

Buna burtici

Revin si eu dupa w-e.Am reusit sa manac normal ,poate am scapat si de greturi,ce bine ar fi!Inca nu pot manca orice si cu mirosurile stau tare rau, mai mult din cauza lor am greturi.Si inca ma vait de lipsa de libido...
De vopsit eu v-am spus ca o fac cu sapon fara amoniac si de bai daca nu sunt cu apa fierbinte nu vad de ce ar fi contraindicate(intr-o sarcina normala).
Si apropos de saptamanile astea de sarcina,desi mai am un copil nu am inteles niciodata cate saptamani am,de fapt a rezultat ca am nascut in saptamana 42 si de fapt copilul nu era intarziat.Acum teoretic de cand nu mai am ciclul ar trebui sa fiu in saptamana 10 cel putin,dar se pare ca am avulat tarziu.Mai exact cred eu ca am 7-8 saptamani de la fecundatie,vom vedea
Valen scorpiuta da,gogosica nu.Gogosica era Iris pe cand era in burtica.Eu sunt Pitica,dar doar de alint ca de inaltime am 1,72 .Am citit pe undeva ca aveai UM pe 27 iulie,dar acum am vazut ca pe 27 august si am dedus ca era ovulatie tarzie ca si a mea.
Arthurana,capul sus ca va fi bine si asa cum spunea cineva din cap pleaca totul.Gadeste pozitiv si va fi bine.Stiu ca uneori e greu(si eu am pierdut o sarcina ff mare),dar incearca sa-ti asculti instinctul,sigur nu te vei insela.
Bine ati venit Addinel,Ileana si Lili
Ileana cu extrauterina eu nu m-as grabi,dupa un doctor si Iris a mea era o "extrautenina" si asta fiindca nu o vazuse ecografic.
Lili nu te ingrijora e posibil sa fi ovulat tarziu ca si mine.Si eu am un cilcu fff regulat,dar uite !!!
Mica ,daca trebuie zboara!
Gina si va veni si bebe al tau

poze
Iri si Iris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticasigogosica spune:

Si tinem pumnii pentru chiqui ,sa ne dai vesti bune!

poze
Iri si Iris

Mergi la inceput

Madalilie2003 La Multi Ani pentru sambata!!!!

Lapinou La Multi Ani pentru ieri!!!

Scuze pentru inatarziere dar in week-end nu am reusit sa intru pe net (suntem cu amenajarea casei, ca doar vine bebe, nu???) si aseara nu a mers forumul.

Mica 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pauly spune:

ziua buna gravidutelor.
Cum va mai simtiti ?Eu ma simt bine acum,am avut o usoara greata dimineata si senzatie de slabiciune.a-ti vazut ce frig s-o facut? categoric trebuie sa ne imbracam mai gros...dar surpriza cand sa-mi iau pantalonii nu ma incap la burta si totul din cauza ca sunt balonata.. deci nu mai stiu cu ce sa ma imbrac...treningurile sunt cam subtiri dar foarte comode.
voi purtati blugi si nu va deranjeaza la burtica?

Mergi la inceput