** Mamici de Mai - Iunie 2007 ** (4)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralucami spune:

Buna dimineatza!

Ooo ce multe fete noi au venit! Sarcini usoare fetelor si bb sanatosi!

Ma intreba cineva DPN-ul. Eu l-am calculat si mi-a dat undeva in jur de 10 iunie 2007. Data mea de nastere: 6.08.1979 Fiind prima mea sarcina ma simt fff dezorientata, sistemul medical de aici e total diferit de cel din Ro si am deseori senzatia ca nu pot sa comunic cum as vrea. Astept cu nerabdare sa imi cunosc doctorita ( eu ma simt mai confortabil cu o doctorita decat cu un doctor) si sper din tot sufletul sa fim pe aceiasi lungime de unda. Doctorii de aici sunt bine pregatiti, asistentele sunt bune de pus la rana, dar la categoria comunicare sunt cam zero ( vb din experienta mea, mai ales ca eu stau si intr-o zona a Jp unde nu prea sunt straini).

M-am mai linistit cand am vazut ca mai sunt si alte fete care au spus ca nu au greturi si alte simptome normale sarcinii. Incep sa cred si eu ca sunt din categoria celor norocoase: pana acum nici o senzatie de greatza sau voma, doar dureri de sani. Nici somn nu imi mai este. Daca nu mi-ar sta marturie testele de sarcina "foarte" pozitive mai ca as crede ca nici nu sunt insarcinata.

Apropo de baile fierbinti. Cu toate ca nu sunt o adepta a bailor ci mai degraba a dusurilor rapide si caldute, saptamana trecuta mi-am umplut de 2 ori cada cu spuma si sare de baie. Nu mi-a fost rau, nu m-a durut nimic dar inteleg ca e mai bine sa nu mai fac deloc, nu?

Piticasigogosica , da sunt sigura ca ne-am mai intalnit pe forum, dar in ultimul an mi-am limitat participarea doar pe la aspirante si poate pe la zona artelor, la cititoare. Cred ca pe-acolo m-ai vazut! Ma bucur ca esti si tu pe listuta de mai-iunie! Sarcina usoara!

Fetelor cum calculati voi sapt de sarcina? Adica eu acum am 6 sapt si 3 zile; pot spune ca am 7 saptamani?

Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ileana2000 spune:

Buna fetelor!Am f.azi la dr.,am facut eco si acum stau cu inima cat un purice pana sapt.viitoare,sper sa nu fie extra-uterina.Pe mine ma mai inteapa (doare)burta,am uitat daca ma intepa sau durea burta la primul copil,voi aveti intepaturi(junghiuri)?Mi-a spus dr.daca sangerez sa merg la spital,stau si ma intreb ce a facut chiquitita,cate zile a sangerat??Sper sa fie bine,sarcini usoare tuturor!
Chiquitita asteptam vesti bune de la tine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamaria spune:

Ileana si eu am dureri/intepaturi in zona burtii dar am inteles ca sunt normale! Eu daca stau linistita , intinsa in pat imi trec!! Revin cu o intrebare cam off topic: cum se adauga nr de saptamnai la semnatura???

cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

cristinamaria, pai scrii tu de cate ori se schimba saptamana... sau scrii dpnu', ca sa nu modifici in fiecare saptamana...

c & andrei-ardei 14 noiembrie 2005 & cireshik dpn 05.05.07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Fetele, a trebuit sa repostez mesajul fiindca se trimite cu cateva ore mai devreme si apare in urma... e o brambureala totala cu mesajele noastre.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addinel spune:

deci adio bai cu spuma si adio par vopsit! norocul meu ca nu am par alb si vopsitul era mai mult o fandoseala.

si eu am dureri usoare in partea inferioara a abdomenului, am citit in carti ca e normal sa fie asa. in rest nu am nici un alt simptom de sarcina. doar testele si analiza de sange beta hcg. saptamana asta urmeaza sa-mi fac restul de analize, eco, etc.

chiqui, tinem pumnii!

pupici pe burtici!

"Adevaratii prieteni sunt alaturi de tine in momentele frumoase ale vietii, cand ii chemi si in cele rele...cand vin nechemati."

Mergi la inceput

Ufff... iarasi am probleme cu postarea mesajelor... DRAGI MODERATORI/ADMINISTRATORI, DEVINE EXTREM DE FRUSTRANT, VA ROG FACETI CEVA!!!!

"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

"Pentru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472" target="_blank">BARBYE- una dintre noi! Trebuie sa ajuti!"

My baby development

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Neata la burtici!

Adinel, lilirusu...bine ati venit! Sarcini usoare!
GinaM, multumim pentru gadurile bune
Ralucami, de obicei spui ca ai 6+...7 cand se fac fix ...si tot asa...:)))
Sau spui ca esti in saptamana a saptea.
Eu, de exemplu, sunt in saptamana a 12-a (mai am putinel si intru in al doilea trimestru, iuhu....).

O saptamana frumoasa la toata lumea!

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Neata burticute!

azi dimineata am fost la recoltare pt. Papanicolau si secretie vag. Dr-a care a recoltat m-a prevenit ca voi avea mici sangerari dupa recoltare. Intr-adevar am avut ceva bejuliu-maroniu, dar noroc ca m-a avertizat, ca altfel intram in panica.

Pentru fetele care puneau problema vopsitului (inclusiv eu, caci am ceva fire albe, mai ales de cand m-am maritat) m-am sfatuit si cu coafeza mea si ea mi-a sugerat sa facem suvite (cat mai multe) in loc de vopsit total, bineinteles suvitele sa fie scoase prin casca. In felul acesta pielea capului va fi protejata de contactul cu vopseaua. Bineinteles, este o solutie temporara, care mascheaza partial firele albe, dar mi s-a parut o idee buna, cel putin pana scapam de primul trimestru, ce ziceti?

Arthurana, fetelor, si eu trec prin multe framantari si incertitudini, mai ales ca am avut o sarcina pierduta la 7 saptamani, prima din viata mea, obtinuta destul de greu...fusese atat de mult dorita si asteptata... in fine. Am ramas din nou foarte greu, dupa aproape 2 ani, pot spune chiar cand incepusem sa-mi pierd orice speranta. 2 ani in care am facut toate investigatiile posibile, inclusiv laparoscopie. Totul parea in regula. Mai putin punctele de endometrioza descoperite la laparo, dar nimic grav. De aceea aceasta sarcina mi se pare atat de pretioasa, si mi-e atat de teama. Fara sa vreau... Cine nu a pierdut sarcini sau a ramas usor, sau mai are deja copii este normal sa nu stie. Pe de alta parte sunt de acord ca atitudinea pozitiva este foarte importanta, de aceea incerc sa-mi depasesc temerile, sa ma controlez. Mi se pare o forma de egoism din partea mea ca bb sa fie nevoit sa-mi suporte gandurile si energiile negative. Desi framantarile noastre provin din dragoste si grija pentru bebeii nostri, trebuie sa invatam sa avem incredere. Pana la urma exista ceva care se cheama destin. Si tot ceea ce ni se intampla are pana la urma un rost. Eu stiu ca de regula bebicii (si mamicile) de mai-iunie sunt niste norocosi, o sa vedeti!

Ca sa inchei intr-o nota pozitiva, vineri am fost la eco, la 9 saptamani si am vazut un bebic dragalas, cu capsor, maini, picioare, coate, degetele minuscule. Dadea din manute si din picioruse ca un puiut de testoasa care vrea sa inoate. Desi avea numai 25 de mm, mi s-a parut cel mai dragut si mai delicat lucru pe care l-am vazut vreodata. Stiu ca par patetica, dar nu am mai avut niciodata ocazia sa vad asa ceva si am simtit nevoia sa impartasesc cu voi.

Chiquitita, iti tin pumnii cat pot eu de stransi si ai sa vezi ca va fi bine puiutul tau.

Gina, uite un special si iti multumim ca esti alaturi de noi si nu ne-ai uitat. Sper sa revii cat de curand la odisee.

Urez bun venit la odisee noilor burtici si sarcini usoare!

Pup toate burticile

"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

"Pentru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472" target="_blank">BARBYE- una dintre noi! Trebuie sa ajuti!"

My baby development

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katthy spune:

O saptamana usoara

Bun venit noilor gravidute.

Chiquita iti tin pumnii si te asteptam cu vesti bune.

Fetelor eu tot pregatindu-ma pentru sarcina am revenit la parul meu natural cam de 1 an (chiar daca mai sunt si cateva fire albe).
Despre baie fierbinte stiam ca este interzisa asa ca am trecut pe dus de cand am alflat de bb. Numai ca sapt trecuta nu am mai rabdat si am facut o baita ....... ce bine a fost ...... (nu f. fierbinte).

Mai nou imi spunea cineva ca nici lacul de unghii nu ar trebui
folosit ...... dar parca e prea de tot....

Aaaa.... si era sa uit. Sambata am avut cativa invitati la un gratar. De la miros mi s-a facut greata, nu am putut manca nimic si pt. prima data am . Imediat dupa asta nu aveam nimic, parca nici nu s-ar fi intamplat.

katthy 9+

Mergi la inceput