** Mamici de Mai - Iunie 2007 ** (4)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Deja iau utrogestan, dr meu vine duminica seara de la un congres, luni ma internez...

5+
Bebelus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns theolumi spune:

am sa va rog sa ma treceti si pe mine pe MAREA LISTA...

DN 28.01.1971, UM 08.08.2006, DPN 18.05.2007

desi ieri la ecograful cel istet mi s-a spus ca puiul e maricel si DPN pare sa fie 09.05.2007

ma bucur ca pot tine legatura cu viitoare mamici, ca si mine. sunt noua in domeniu..

va sarut cu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Buna ziua burtici!

Bine ai venit theolumi, sarcina usoara si bebe sanatos!
Chiqui, sanatate multa si stai cumintica!
Ralucami, nu e musai sa ai greturi...mai stiu si pe altele care au scapat...

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spic de grau spune:

Va invidiez pe cele fara greturi.
Eu nu mai pot!
Dimineata, pana sa ies pe usa, am vomat de 2 ori. Ma doare stomacul ingrozitor. Parca am un pietroi incins in stomac. Pe voi va doare stomacul? Tot fac pauze, ies pe geam sa iau aer curat...ametesc de la atatea inspiratii profunde..

Vreau sa ma simt si eu bine!

Aseara medicul mi-a zis ca raul din sarcina e genetic..Deci, cum mama a dus f rau sarcinile, eu nu puteam fi altfel

Vreau acasa :(((((

Dragostea e oarba, dar casatoria ii reda vederea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns theolumi spune:

Dragele mele,

am citit tot ce ati scris pana acum pe paginile noastre, e tare util si m-am linistit in ce ma priveste: marea gurmanda care eram s-a transformat intr-o adevarata Samantha, adica stramb din nasuc la fiece mancare vizionata: nimic nu e bun. cumpar mancare de peste tot si cand ajunge in frigider, nimic nu mai e interesant. inainte eram tipicara, stiam exact ce vreau,cu garnituri si tot tacamul... iar acum... imi schimb optiunea la cate o jumatate de ora. Iubeam legumele si lactatele... acum ma baloneaza si o jumatate de cana de lapte. nu pot inghiti mare lucru, dar daca reusesc sa mananc ma simt mai bine.

Interesant linkul cu greutatea in sarcina, sunt in regula, in luna a treia... m-am ingrasat in somn, fiindca la mancare...
dorm de rup, si am aflat ca starea in care toate iti ajung in zona gatului, dar nu poti sa vomiti se numeste greata. Scazuta ca intensitate, o aveam cam toata ziua, acum s-a diminuat.
Inainte nu ma innebuneam dupa dulciuri... iar acum! Dumnezeule! o buna prietena, zodia taurului, mi-a zambit si a inceput sa imi descrie noile mele obisnuinte alimentare, intuitiv. De unde oare? simplu: ar trebui sa nasc un bb taur, remarcase ca descriu propriile ei preferinte, si de restul a extrapolat. A zambit cu gura pana la urechi si mi-a zis ca cea mai buna leguma, pentru un taur, ramane prajitura!!!

O fi adevarat, n-o fi... ce mai conteaza...

Ieri seara am vazut inimioara puiului la echo, mi-au dat lacrimile pentru prima oara si am simtit ca... astept un pui! imi era frica ca sunt o denaturata sau o nesimtitoare.
Da din maini si din picioare, ceva de speriat, parca voia sa spuna ca e acolo!!!

Tot ieri am vazut un medic ginecolog care sa imi inspire incredere si m-am decis sa raman la el, in ce ma priveste. Am urmarit cu mare atentie postarile mamicilor de pe acest site, alesesem o persoana care nu avea toate recomandarile pozitive, la prima vedere nu mi-a inspirat incredere... am ajuns la al treilea medic acum, la spitalul cfr2, si cred ca voi ramane aici.
Multumesc inca odata mamicilor de aici pentru lista de medici si recomandari.

Va sarut si... sunt sigura ca va fi bine pentru noi toti!

Teo

Mergi la inceput

Pauly, bine ai venit! Sarcina usoara!

Theo, pauly, valen, v-am trecut pe listuta. Io-mi cer scuze ca nu o si aranjez in ordinea...de start...:)))

Spic de grau, eu nici la prima sarcina nu am avut greturi mari, cel mai neplacut era ca eram tare senzibila la mirosuri (acum nici daca as fi nu as avea ce face, ca daca schimb pe Maria de pampers dupa ce a mancat mai stiu eu ce si mai e si vomitacioasa pe deasupra...imi trece instantaneu...).
Dar mama a avut niste hemoragii infioratoare si cu mine si cu fratele meu...iau eu am avut hemoragii si la Maria si la samburica...

Vorba aia...aici se lucreaza cu materialul clientului!
Va urez sa va treaca greturile cat mai repede!

Mergi la inceput

oanaclaudia...despre ce anticorpi e vorba!?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pauly spune:

cristalina mi s o umplut sufletelu de bucurie sa ma vad pe listuta.iar in privinta greturilor ...nu ma ocolesc, dar nici nu vomit, am starea aia intre, dar ce nu induram noi pentru .
carrie si mi am dureri ca la ciclu, relativ usoare dar nu e nimic deoarece bebe se dezolta si are nevoie de spatiu.
arthurana, chiquita.multa sanatate si bebei voinici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

din pacate am o perioada mai aglomerata si intru mai rar.

maine plecam cu sotzul 3 zile in PAris, sper sa fiu bine pentru ca de azi dimineata ma tot doare burta nu stiu de ce, ca la ciclu.

in rest ma simt bine si nu mai mi-e rau deloc, din contra mi-e cam foame.

deci sa va mai dau odata datele mele:
DN 22.08.1973
UM 14.08.2006
DPN:21.05.2007

va pup

Cristiana si gagalicea Theodora Alexia ( 3 anisori si 4 luni)

Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0" target="_blank">la mare 2005
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pauly spune:

piticagogosica cred ca de la gravibidon de simti asa, sau cel putin ti le accentueaza.fii tare pentru .

Mergi la inceput