** Mamici de Mai - Iunie 2007 ** (4)
Raspunsuri - Pagina 21
piticasigogosica spune:
Salutare burtici
Ma bucur ca va simtiti mai bine,da Doamne si mie sa scap de starile astea!!!Ieri chiar m-am simtit rau:as fi zacut de oboseala,ma rodea stomacul dar nu am manact mai nimic.Ma uitam cu jind cum sotul si Iris mancau dulciuri si eu ![]()
Spunea cineva ca raul de sarcina e genetic,oare?mama nu a avut nimic eu la prima nimic,acum insa...
Pentru fetele care se simt bine:nu va mai faceti probeleme,eu as fi zis ca asa e normal,fiti fericite!
Dar hai sa ne incurajam poate trece.
Bun venit Ralucami(parca ne-am mai intersectat undeve pe forum???),Pauly si Theolumi si bebei sanatosi!
Chichui stai cumintica in pat,te rog si astepata medicul.Iti tinem pumnii.
Yannia sa stii ca si pe mine ma ingrijoreaza hormonii astia si ma bate gandul sa nu mai fac gravibinonul,dar...?!!!
Valen se pare ca avem cam acceasi varsta a sarcinii si aceeasi UM si la tine a fost ovulatie tarzie.Si pe deasupra mai suntem si scorpiute.![]()
Alina25 nu stiu de ce hematom vorbesti,nu ti-a mai spus si altceva?Sa speramca nu e nimc grav.
Pupici la burtici si w-e placut!!!
vreau si eu sa mannnaaannnncccc
ceva bun.
poze
Iri si Iris
piticasigogosica spune:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=81742
pentru Alina25 si Chiqiu 

poze
Iri si Iris
mica0307 spune:
Mai felelor afara este atat de cald si placut. Si mie mi-e atat de frig.
Nu stiu de ce sunt asa de friguroasa.
Mica
9+
mica0307 spune:
Uraaaa am devenit si eu membru incepator.
Bine au venit in odisee noilor burtici.
Mica
9+
chiquitita spune:
M-am mai linistit, cred!
Sper ca am aranjat bine listuta!
Ralucami, am nevoie de data nasterii sa fie listuta completa!
Vreau si eu sa urez bun venit noilor mamici si sa le multumesc celor care ma incurajeaza din cand in cand!
5+
Bebelus
Madi spune:
quote:
Originally posted by theolumi
Tot ieri am vazut un medic ginecolog care sa imi inspire incredere si m-am decis sa raman la el, in ce ma priveste. Am urmarit cu mare atentie postarile mamicilor de pe acest site, alesesem o persoana care nu avea toate recomandarile pozitive, la prima vedere nu mi-a inspirat incredere... am ajuns la al treilea medic acum, la spitalul cfr2, si cred ca voi ramane aici.
Buna!
Teo, la ce doctor esti la CFR2, ca si eu ma duc tot la o doctorita de la CFR2 si ma gandeam ca poate e acelasi
Eu am inceput sa ma simt o idee mai bine ...Ma gandesc ca o fi si de la Elevit, ca am citit pe net cum ca ar mai diminua starile de rau.
Intreba cineva aici de dureri de stomac...eu de cele mai multe ori, dupa ce mananc simt ca am un pietroi in stomac, indiferent de ce mananc.
Numai bine la burtici si bine au venit burticilor noi!
Madi
Asa creste bebe!
"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”
poohy spune:
Buna burtici!
Madi, eu am avut dureri de stomac. Mari - tot asa - parca aveam un pietroi in burta.
Mi-au trecut in cam 1 saptamana si ceva, dar inainte sa treaca a inceput greata... Care s-a mai atenuat si ea dupa un timp.
Dar tot nu pot sa mananc carne sau ceva mai greu - mananc numai cascaval, salata orientala fara ou si chec in ultimul timp :-)
In week-end o sa risc sa mai diversific...
7+
Anca
chiquitita spune:
Buna burtici! Cred ca incet-incet incep si eu sa experimentez greturile!!!! Ce bine....
5+
Bebelusul meu
Val_ spune:
Mai fetelor vad ca voi sunteti mai toate multumite de doctorii la care mergeti asa ca am inceput sa ma gandesc ca poate am eu o problema. Pentru ca eu, desi merg la clinici private unde dau o tona de bani, sunt complet nemultumita. Mi se pare extrem de ciudat ca pana acum nu mi s-a luat nici o data tensiunea si pulsul, nu mi s-a spus daca am colul ok sau alte lucruri legate de anatomia uterului. De fiecare data, repede o ecografie si pa. Nici un fel de recomandari, nimic.
Aveti idee pana in ce saptamana se ia acidul folic?
pauly spune:
fetelor pe mine ma incearca un somn si ii abia ora opt jumate,
iar senzatia aceea ciudata cu stomacul si eu o simt de fapt nici nu prea am putut sa mananc mare lucru azi, mai mlt fructe.
voi cum va mai simtiti?ce simptome va mai dau bb
.
burticute