** Mamici de Mai - Iunie 2007 ** (4)
Raspunsuri - Pagina 16
mica0307 spune:
Am fost la epilat. A fost ok insa la sfarsit fata mi-a pulverizat spirt pe picioare. Si m-am panicat tare. O fi rau????
In drum spre casa, in disperarea mea, m-am gandit ca si la spital cand merg sa fac injectia (gravibinon) imi da cu spirt. Deci ar trebui sa fie ok.
Voi ce ziceti????
Mica
8+
cioaca spune:
Nu am mai scris de mult dar acum sunt atat de fericita incat nu ezit sa nu impart fericirea si cu voi.Am fost saptamana asta la mine la spital(sunt asistenta medicala)si am facut o ecografie simpla si tanti doctorita mi-a aratat sambure mic mic de 3 cm .Este foarte sensibil la miscari ceea ce inseamnaca tot nesigur este daca sa ramana sau sa se faca ingeras langa fratiorul sau surioara lui din mai anul trecut.Dar am un sentiment de siguranta de aceasta data si sunt sigura ca o sa se faca mare.Va pup si va tin la curent dacasamburelulse face mare.
7+
irinuca_usa spune:
buna fetelor,
de cand nu am mai intrat nici n-am mai recunoscut forumul. mi se pare mie sau nu mai sunt o gramada de mesaje? exista un numar maxim de pagini pe care le poate sustine si noi scriem prea mult? ![]()
imi aduc aminte ca citisem postul unei mamici cu care ma identificam. parca nu mai aveam chef nici de mine nici de sot nici de casa nici de munca...
ei bine, norocul a facut sa fiu in state, si zic asta pentru ca toate cunostintele de familie din romania, cu studii medicale de rigoare, s-au grabit sa-mi zica ca e normal sa te simti ca dracu. ei bine cei de aici au fost de o cu totul alta parere. la inceput imi dadusera ceva medicamente, pe care ajunsesem sa le vars, ca pe orice altceva bagat in gura. nici nu mai era nevoie sa bag ceva ca tot varsam. dupa 2 zile de varsaturi m-au bagat in spital si mi-au facut perfuzii, iar pilulele pe care le luam le-au inlocuit cu supozitoare. mi s-a parut fantastica grija lor. ia zi-le la medici in romania ca nu poti lua pastilele ca ti-e greata, cred ca ti le-ar da de cap.
dupa cateva zile in care n-am avut voie sa mananc nimic, doar sa beau getorade si ginger ale (normal ca eu am mai si trisat) ma simt super. nu-mi vine sa cred. nu mai am greturi deloc, iau in continuare tratamentul cu Promethazine, am inceput sa rontzai tums (un fel de dicarbocalm) si ma pot bucura din nou ca voi avea un bebe.
pe de alta parte (asta dupa ce i-am laudat pe americani) eu sunt in a 10-a sapt si nu l-am vazut pe bebe asa cum ziceti voi. de-abia la 12 sapt sunt programata sa-i aud inima, deci nu cred ca voi vedea ceva. de-abia la 20 de sapt il vad, atunci cand imi zice si sexul. te pomeni ca o fi prea scump sa-l vad si nu plateste asigurarea atata
.
Arthurana spune:
Irina,
La ce te referi cand spui ca nu poti sa-l vezi??? PAi la ecografie se vede tot, iti da si poza la plecare... SI este acoperit de asigurare. Ecografia se face inca din sapt 5...
tu ai burtica deja? a mea parca e mai rotunjoara dar nu chiar o burtica..
In ce stat esti tu? La orice clinica sau spital trebuie sa-ti face echo.
Multa bafta!
Amely spune:
Si eu am fost aseara la epilat, m-am facut chiar cu ceara calda ca cu cea de unica doareee...si n-am putut suporta. In schimb cu asta clasica n-am avut nici o pb. Mica, pe mine la sfarsit m-a dat cu ulei special pt. dupa epilare, (mi-a facut si masaj
) sincer eu preferam sa-mi dea intai cu spirt, dar cica e mult mai bun uleiul. Cu spirtul stai linistita, hai sa nu cadem in panta ailalta... In fond e dezinfectant, nimic altceva
Mai nasol e cu vopsitul, voi cum faceti? va vopsiti cat sunteti insarcinate? eu nu pot sa stau asa, pana la urma cred ca o sa ma risc, am auzit ca o gramada gravidute se vopsesc si nu au avut probleme.
Va pup pe toate
"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi
"Pentru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472" target="_blank">BARBYE- una dintre noi! Trebuie sa ajuti!"
My baby development
8+
DELL spune:
Fetelor,revin si eu dupa o pauza de cateva zile.Am fost la ecograf luni ,la 4 sapt si vreo3-4 zile de la conceptie,s-a vazut in cele din urma embrionul,dar nu s-au auzit bataile inimii.Dr m-a speriat ca cica ar fi srcina oprita in evolutie.Dar eu am beta HCG-ul tot in crestere si in limita valorilor normale pentru aceasta perioada!Nu stiu ce sa mai cred! Voi ce parere aveti?E posibil ca inima sa se auda mai tarziu sau odata ce se formeaza embrionul se aud si bataile inimii?Mentionez ca ecografia a fost endovaginala iar ecograful destul de performant.
paky spune:
buna dimineata la toata lumea 
mica, amely ce bine de voi ca ati scapat de epilat. mie mi-e tare frica. am incercat aseara un pic cu epilatorul si am crezut ca mor si pana la 5 cand am programare stau tot intr-un stres. in ultima perioada (de cand am aflat ca sunt
) am folosit lama asa ca ... emotiile sunt taaaare mari.
fetelor voi aveti dureri de stomac? pe mine ma doare rau de tot.
o zi frumoasa la burtici. 
diana
8+
cristinamaria spune:
Dell daca beta-hcg-ul creste ( se dubleaza la 48-72 ore) poti sta linistita! Si eu am patit-o la fel si o saptamana am simtit ca o iau razna! Dr meu mi-a explicat faza cu analiza hcg si pana la urma a avut dreptate! Din acest motiv le-am recomandat si eu fetelor cu cateva pagini in urma sa nu se grabeasca cu ecografia ! Stiu ca e greu de asteptat dar nu e bine sa-ti faci griji aiurea ! Am inteles ca tu ti-ai masurat hcg-ul si e Ok nu? Bafta! Vei vedea ca va fi bine!
Apropo de vopsit... eu am comis-o acum o luna si trebuie s-o fac din nou! Nu stiu ce sa zic... parerile sunt impartite! Spre ex sora mea s-a vopsit si a fost OK ! Voi ce informatii aveti ??
cristina
mcrissa spune:
intru fuguta de la munca pe ascuns sa va spun ca aseara mi-am vazut mormolocul la eco si-ii batea inimioara asa de frumos.m-am topit toata cand am auzit-o.
si DELL eu zic sa te linistetsti ca la mine la 4 saptamani si 5 zile nici nu se vedea embrionul, iar ieri la 6 saptamni si 5 zile ii batea inimioara.
Mcrissa
6+
bebe strumph-ul meu