** Mamici de Mai - Iunie 2007 ** (4)
Raspunsuri - Pagina 12
mica0307 spune:
Salut burtici,
Toata ziua am avut probleme cu logatul pe forum. Dar in sfarsit am reusit.
Ma cam inteapa ovarul drept. Cei drept nu e o durere continua. Cand ma misc brusc, ridic de pe scaun etc.
Joi merg si eu la inca un ecograf. La fix 9 saptamani.
Corap sa imi spui si mie ce o sa fie bebe. Dar sa stii ca eu imi doresc tare un baietel.
Citeam azi pe un site ca daca iti pune cineva sare in cap fara sa stii si dupa duci mana la nas este baietel si la gura este fetita. O sa il rog pe sotul meu sa incerce.
Pupici pe burtici.
Mica 8+
mica0307 spune:
Foarte frumos ati aranjat listuta. Felicitari!!!
Imi place. Parca suntem pe grila de START.
Mica 8+
poohy spune:
Buna Burtici!
Arthurana, nici eu nu mai suport carnea.
Sunt o pofticioasa de felul meu - si totusi acum nu mai imi place absolut nimic.
Mi-e greata de o saptamana si 1/2 :-( Saptamana trecuta mi-a fost chiar rau, acum am ramas numa' cu durerile de cap, ameteala si greata
Sper ca nu tin mai mult de inca 5 saptamani din cate am inteles. Poate trec si mai repede ? (stiu ca sunt o optimista :D)
Nu am zis nimic la servici si deja au inceput colegii sa fie suspiciosi...
Ce e bine e ca am si zile mai bune - cum a fost ieri - cand a fost suficient sa ciugulesc ceva la 3 ore si imi trecea... Azi nu mai sunt asa norocoasa.
Maine ma duc iar la doctor. Sper sa imi stabilesc si eu in sfarsit pe cineva care sa ma urmareasca pe parcursul sarcinii
O prietena ma sfatuia sa incerc sa imi fac o programare si la Badiu - peste 1 luna 2 cand o fi loc liber - dar eu nu stiu ce sa fac
7+
mica0307 spune:
Arthurana si eu am o senzatie de greata aproape permanenta. Iar cand vad mancare. Ideea este ca daca reusesc sa gust ceva dupa sunt ok. Si pot sa mananc fara probleme.
Poohy am asistat o data la o discutie la CMU (unde este si Dr. Badiu) intre asistenta de la receptie si o pacienta care venise la programare la Dr. Badiu. Ideea este ca dr anuntase la CMU ca intarzie 1 ora, iar reactia a fost "asa face de obicei".
Nu stiu daca e neaparat de rau.
Mica
8+
poohy spune:
Merci Mica :)
Nu m-ar deranja sa intarzie (gasesc eu o scuza pt servici)
Am citit si eu asta pe net
Ce ma intereseaza pe mine e sa fie un doctor bun si sa vina la nastere.
Acum intrebarea e - merita sa te inscrii la un doctor atat de ocupat - care poate avea alte probleme in momentul nasterii/consultatiilor? Ca doar nu esti tu buricul pamantului si exista si situatii mai grave
Aberez de cand cu bebelonu' asta mic
7+
mica0307 spune:
Mcrissa si eu tot la 6,5 saptamani au fost si i-am vazut inimioara. Si am si auzit-o.
Chris27 dr mi-a dar pentru o durere de spate Apireven. Este un unguent naturist cu propolis, ceara, venin de albine etc. Mie mi-a facut bine. Atentie insa ca poate provoca cresterea temperaturii si eu m-am speriat.
Fetelor sunt asa de balonata de vreo 2 zile. Si am un burtoi (evident de la balonari).
Mica 8+
mcrissa spune:
poohy o colega de-a mea a nascut cu Badiu si a fost foarte dezamagita.ea mi-a zis ca a scris aici pe forum ce i s-a intamplat, dar inca nu am cautat sa citesc.acum sunt pareri si pareri.
poohy, mica si eu am niste greturiintr-adevar daca reusesc sa rontai ceva imi mai trece greata si ameteala (ma simt foarte ametita), dar cum nu-mi mai place nimic e greu sa ciugulesc ceva.ce mi se pare dragut e ca sotul meu are pofteeu auzisem asta , dar nu-mi prea venea sa cred pana acum.il apuca seara pe la 10 ca se duce la magazin sa-si ia ceva
eu maine ma duc la eco si sper sa-mi vad puiul.am 6 saptamani si 5 zile.credeti ca se vede embrionul sau inimoara?am mai facut o ecografie la 4 saptamani si 5 zile si se vedea doar sacul embrionar.sper ca maine sa-mi vad puiul ca sa ma mai linistesc si eu.
Mcrissa 6+
bebe strumph-ul meu
corap spune:
hola, mamici cu burtici!
sa va zic si io de greturi....hm...
la andrei n-am avut nimic, doar o sensibilitate la mirosuri
acum: durere - nu pot sa mananc nimic (de gatit nici atat), mi se face rau numai cand deschide cineva frigiderul si eu sunt in alta camera , mananc crackersi si beau apa minerala (cu bule). asa mi-e pofta de diverse, dar cand le am in fata nu ma pot atinge de ele. superjenant, ca mi s-a intamplat la restaurant sa dau mancarea neatinsa...
alta problema ar fi ca ma dor oasele bazinului - stiu ca e normal in sarcina, dar prin luna a 7-a, nu acum
inca ma gandesc daca sa fac analizele de toxo, cmv etc. cred ca pana la urma le fac, ca nu aveam anticorpi la niciuna... pe de alta parte, daca nu le-am facut in 30 de ani (bolile), ce probabilitate ar fi sa le fi facut acum, in 10 luni de cand s-a nascut andrei...
eu chiar nu sunt deloc stresata cu sarcina asta (bine, nici laandrei nu m-am prapadit cu stresul)
hai ca va las, si va pun niste www.dropshots.com/day.php?userid=102257&cdate=20051114&ctime=064248" target="_blank">poze cu mine plecand sa nasc , si cu www.dropshots.com/day.php?userid=102257&cdate=20051114&ctime=234416" target="_blank">ardei la 10 minute dupa ce s-a nascut
c & andrei-ardei
14 noiembrie 2005 & ciresik dpn 05.05.07
Amely spune:
Neata burtici!
Arthurana, nu stiu daca ajung chiar la col, ca intr-adevar e sus, dar cand mai am cate un chegulet mic ma sperii si controlez si inauntru... atat cat pot sa verific eu, ramane curat pe servetel, de aia am banuit ca vine mai din profunzime si nu de la col. Oricum, vreau sa vorbesc si cu ginecologul meu despre povestea asta, poate are vreo explicatie... Sa fie de vina aspenterul pe care il luam zilnic? De fapt la tine e clar, sangerarea e de la Lovenox. Poate ar fi bine sa te mai sfatuiesti cu un dr. inainte sa decizi oprirea lui dupa primul trimestru de sarcina.
Ieri am fost la dr. mea de familie si mi-a dat ditamai lista de analize gratuite. Cred ca merg saptamana viitoare, dupa ce merg la eco (vineri) ca sa vad daca mai are si dr. ginecolog vreo analiza (cu plata) de adaugat pe lista.
Va pupic cu drag si aveti grija de voi si de puiuti!
"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi
"Pentru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472" target="_blank">BARBYE- una dintre noi! Trebuie sa ajuti!"
My baby development
8+
paky spune:
'neata iubitele, cum va simtiti astazi?
eu m-am hotarat pana la urma sa-mi schimb medicul ginecolog, sper ca alegerea mea sa fie una buna.
poohy ai sa stii cand ai sa gasesti doctorul care sa-ti placa, de care sa fii sigura.
eu ma duc vineri la medicul nou, o sa vad cum este si daca nu-mi place il schimb fara nici o problema, avantajul nostru e ca avem timp sa gasim un doctor pe masura.
pup toate fetele care au pierdut sarcinile si le doresc mult curaj sa o ia de la inceput.
si bineinteles ca pup si toate burticutzele
diana 8+