** Mamici de Mai - Iunie 2007 ** (4)
Raspunsuri - Pagina 10
Gina M spune:
Dragi Mamici,
Desi, acum nu mai sunt una dintre voi,va citesc in continuare cu multa placere ori de cate ori timpul imi permite.
Tratamentul pe care l-am avut de luat este aproape pe sfarsite iar eu, ma simt foarte bine.
Peste 4 luni putem incerca din nou.
Arthurana,ma bucur ca totul este bine cu sarcina ta.Gandeste pozitiv in ceea ce priveste viitorul.
Ma rog ca totul sa fie bine si doresc sa-ti poti tine cat mai curand bebelusul in brate fericita.
Sa fii tare. Va
POZE NOI
chiquitita spune:
Va multumesc de raspunsuri!
DidiAlex nici nu m-am gandit ca e ceva ironic in mesajul tau. Chiar m-am gandit ca sunt eu stresanta stai linistita.
Pai am hotarat ca ma duc maine dupa amiaza. Problema e ca merg cu cineva care are o cunoaste mai bine pe dr. Sper sa ajung la programare, mai ales ca prietena asta a mea are o problema de rezolvat inainte, asa ca ma rog sa termine sa ajung la timp.
5+
Arthurana spune:
Ginuta, multumesc ca te rogi,ca am multa nevoie...
Te pupic
Cristinamaria asa stiam si eu ca trat. se face pe toata perioada sarcinii...dar doctorul meu asa vrea..dar eu sunt superincapatanata cand e vorba de sanatate. O sa vedem.
Fetelor am doua intrebari: cand vine vremea de primele analize pt. bebe, cromozomiale, si altele...?
La voi se vede burticutza? La mine se vede f. putin..
Va pup pe toate
chiquitita spune:
Claui, si eu simt intepaturi, presiuni, dureri si tot tacamul la ovare. Fetele au zis ca e normal la inceput.
5+
Amely spune:
cristinamaria, Arthurana voi cum v-ati descoperit acest sindrom? eu, pe baza faptului ca am mai piedut o sarcina, am primit tratament preventiv cu aspenter 75 mg, 1 cp./zi si injectii cu pregnyl (pe care insa nu le-am facut, deocamdata). Intre timp am facut niste analize de coagulare pe care nu stiu sa le interpretez. Practic, timpul de protrombina si INR mi-au iesit putin marite. APTT a iesit ok, in limite. Chiar nu stiu ce inseamna asta, si banuiesc ca nici voi. Asa ca astept intalnirea de vineri cu dr. meu, poate ma lamureste... In schimb teama mea este legata de acidul salicilic pe care il iau in doza zilnica (aspenterul), stiu ca e teratogen in sarcina si chiar nici in primele 2 trimestre nu se recomanda decat daca este absolut necesar. Mai ales ca eu il iau zilnic.
Aseara iar am avut un chegulet maroniu. Fara sangerare, fara nimic altceva. Nu stiu ce e cu cheagurile astea mici, par sa vina din uter, in nici un caz de la col, fiindca colul era perfect curat, am verificat cu un servetel alb. Sunt speriata si nu stiu ce inseamna. Stiu ca sunt minuscule (cativa mm) si izolate, apare cate unul cam la 1-2 zile (cand fortez la WC) dar nu am mai auzit pe nimeni sa aiba asa ceva.
Greturi am tot asa, mai mult seara. Parca au mai scazut in intensitate, sau m-am mai obisnuit eu cu ele...? Burtica a mai crescut, practic e insesizabil pt. cineva care nu stie, dar eu vad. Chiar si hainele au inceput sa se stramteze usurel pe corp.
Azi as vrea sa ajung la dr. de familie pt. trimiterea la analizele uzuale de sange, hemoleucograma... Din cate stiu nu se platesc, nu?
Va pup si aveti grija de burtici!
"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi
"Pentru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472" target="_blank">BARBYE- una dintre noi! Trebuie sa ajuti!"
My baby development
8+
corap spune:
didi, ha-ha-ha, da, io-s persoana cu ghicitul :) da' tre sa mai astepti un picut, ca tre sa va cunosc si dup-aia. n-am citit din urma si nici nu am timp (acum, de ex, tre sa curat o punga de bake rolls de pe canapea, ca mi-a redecorat fi-miu p-aci) si in 10 minute fug la piata sa-i iau fructe.
dar tie o sa-ti spun prima - ai o pila
pupici la burtici
c & andrei-ardei
14 noiembrie 2005 & ciresik dpn 05.05.07
chiquitita spune:
Carrie, ai putea sa imi dai si datele tale sa termin listutza? Scuze daca le-ai dat si nu le-am vazut eu.
5+
cristalina spune:
Neata burtici!
Cristinamaria bine ai venit. Sarcina usoara. Te trec imediat pe listuta.
Dileme cu ecografiile...Urmatoarea ar fi a treia si omu' m-a intrebat daca la sarcina asta o sa ma duc saptamanal...la Maria am fost lunar...
Daca dor ovarele timp mai indelungat ar fi bine sa spuneti si doctorului. Pot fi dureri cauzate de infectie sau mici contractii, ca se mai manifesta si asa...
Asta nu inseamna ca nu e normal sa doara si sa intepe, dar nu foarte tare...:)
Sanatate la toata lumea!
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi