** Mamici de Mai - Iunie 2007 ** (4)
Raspunsuri - Pagina 9
claui spune:
fetelor, mai simte cineva ca "are ovare"?!?!?!? Eu de cand cu sarcina am inceput sa simt ca am, adica simt ca niste intepaturi din cand in cand, aproape zilnic. o fi normal?!?
DidiAlex spune:
Chiquitita, pt ca te-am vazut/citit pe la aspirante mi-am permis oarecum sa glumesc. Nu exista nimic ironik in mesajul meu, dar cunosc gandurile negre ce au aderenta la noi ceva fantastik!
Nu uita ca sunt niste momente deosebite atunci cand o sa iti vezi puiul pt prima oara, nu imi asculta sfatul de mai sus, si du-te cu capu cat mai limpede ca nu cumva sa omiti ceva.
Si, normal sa vii grabnik sa ne povestesti!
Madi spune:
Ciquitita eu am fost la eco la 6 saptamani fara o zi si s-a vazut embrionul. M-a mai chemat apoi la 8 saptamani sa ii vada inimioara, ca sa poata sa imi spuna ca e totul ok.
Asa creste bebe!
"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”
Arthurana spune:
Cristinamaria,
Bine ai venit, si sa-ti fie numai bine!
Eu sunt pe injectii Lovenox(clexane) de doua ori pe zi 30 mg.
Acum sunt putin confuza pentru ca medicul meu vrea sa opreasca tratamentul la 3 luni... El zice ca asa trebuie, iar eu as vrea sa continui pe toata durata sarcinii...Iti recomand acest site: www.mthfr.net. Este un forum al mamicilor cu mthfr.
Tu cat vei face tratamentul? In ce sapt esti?
Te pup
mica0307 spune:
DidiAlex se pare ca suntem colege de suferinta. Sau nu....
Trebuia sa fiu si eu mamica de ianuarie 2007 insa in mai s-a oprit din evolutie. La 6,5 saptamani.
Dar ce mai conteaza??? Acum suntem aici si in mai o sa avem bebeul nostru.
Asa ca ne doresc...drum bun..
Mica 8+
claui spune:
chiquitita, te poti duce linistita la medic, si eu am fost tot la 5,5 sapt si sacul ovular avea deja 6mm.(tot dupa o ovulatie tarzie)
chris27 spune:
Am fost la eco si am vazut bebelusul.Sunt foarte fericita.Fiecare intalnire e magica...Am aproape 10 sapt.am aflat de ce ma simteam asa depresiva la un moment dat(dozele mari de progesteron pt.mentinerea sarcinii).In aprilie m-am operat de menisc.De vreo 3 zile ma doare rau genunchiul,ma trezesc noaptea plangand si daca ma asez pup nu mai pot sa ma ridic in picioare.Mi-e teama sa merg la ortopedul care m-a operat ,caci nu am incredere in sortul de protectie ce li se ofera gravidelor la radiografie.In plus nu mai vreau sa-mi consum din concediul medical(mai am 30 zile pana la 90).In gips nu mai pot merge la lucru(de la sold la glezna).Azi,la gradi ,l-am asezat pe Albert pe bancuta sa-l incalt si...n-am mai putut sa ma ridic.Genunchiul a ramas intr-o pozitie gresita(pup)...a incercat sa ma ridice omul mic de cap,cu manutele lui mici..Imi vine sa rad...Stiti vreun leac babesc?
irlandeza spune:
quote:
Originally posted by chiquitita
Vad ca parerile sunt impartite. Nu stiu ce sa fac.
5+
Citeste aici si apoi poti hotara ce sa faci:
http://www.desprecopii.com/info.asp?id=sap6
http://www.desprecopii.com/info.asp?id=SAP7
Sarcina usoara.
Noi 2 singurei
cristinamaria spune:
Arthurana , si eu fac Clexane 0.2 zilnic! Medicul meu mi-a spus ca trebuie sa fac tratamentul pana la sfarsitul sarcinii! Eu am depistat boala la Londra pt ca deocamdata in Rom nu se fac dozari de homocisteina ( sau cel putin la inceputul anului nu se faceau!) si am vorbit cu medicul de acolo si mi-a recomandat acelasi tratament pe toata durata sarcinii! Trebuie sa-ti spun ca eu am si Proteina S la un nivel scazut!!!In plus eu mai iau Aspenter( aspirina)! Deocamdata sunt OK si cel mai important : sunt din ce in ce mai optimista! Eu azi intru in saptamana 11 ( 12 dupa UM insa am avut ovulatia mai tarziu!)
Merci pt link! O sa ma mai ocumentez si eu zilele astea!
Salutari mamicilor!!
cristina