Cum mi-am petrecut sfarsitul lumii - scriptul!!

Cum mi-am petrecut sfarsitul lumii - scriptul!! | Autor: Witchie

Link direct la acest mesaj

Daca vreti sa cititi scriptul acestui film abia aparut in cinematografe il gasiti aici .

Iata si cateva cuvinte despre film:

"Sunt aproape 17 ani de la moartea lui Ceaușescu, dar încă purtam în noi amintirea și moștenirea acelei perioade.

Tratând evenimentele care trec prin fața ochilor unei fete de 17 ani și ai fratelui său de 7 ani, Cum mi-am petrecut sfârșitul lumii reflectă amestecul de tristețe și bucurie, de realitate și vis pe care le asociez acelei epoci.

Acest film este o tragi-comedie cu nuanțe de absurd și sublim. El încearcă să transmită emoția acelor vremuri și să redea spectatorilor din întreaga lume o imagine a ceea ce poartă cu ei miile de emigranți tineri români, în încercarea lor de a-și găsi un rost departe de țară.

Filmul vorbește despre cei care au avut curajul să se opună dictaturii, fiecare în felul lui, dar și despre cei care, la fel ca părinții noștri, din teama că poate copiii lor ar putea păți ceva, au tăcut și au îndurat.

Filmul se bazează pe amintirile mele, pe nostalgia mea. Pe credința mea în această lume. Am făcut acest film pentru că mi-era dor de grădiniță, de liceu, de România."

(Cătălin Mitulescu)

Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
Atinge stelele cu mana

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Da, interesant film. E bun de vazut pentru a aprecia vremurile de azi asa cum trebuie. Uitati si siteul oficial:http://www.sfarsitullumii.ro/ A castigat premiul pentru interpretare feminina la festivalul de la Cannes. Merci Anda!

Mergi la inceput