Cirese de Mai-Iunie 2006 (14)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

quote:
Originally posted by magghyc

Diana,
Nu poti sa dai un ultim ciocan in cap cuiva si apoi sa spui nevinovat "gata, eu am terminat, hai sa nu mai discutam despre asta". Sau poti, dar vezi ce reactii obtii...
Next time, ascunde ciocanul, intinde mana si ai sa vezi ca asa merge...

Eu nu am terminat pentru ca de fapt nici nu am inceput nimik.
Toate bune,

Dolcebaby,
Wow! Bine ca s-a terminat cu bine!

Ne auzim pe seara, ma duc sa ma culc,

Magda, mama de Nichita (9 mai 2006)

poze cu noi:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/magghyc/my_photos
povestea nasterii unui pitic luptator:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77586

Magy, Ioana avea tot dreptul la replica, dar tu ai venit cu o prima opinie, pe care putea sa te abti sa o pronunti cand celelalte fete ne-au cerut sa terminam discutia. Deci aici tu ai dat cu cioacanul...

Diana , Vladut(16.05.2004)( bebelus si copilas ) & Timeea (18.05.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

quote:
Originally posted by inaioana

DianaR, Improscari cu noroi e inutil sa faci ca ti-au luat-o unii muuuult inainte. In rest...nu cred ca avem ce comunica mai mult.

[/red]

Ioana cu Serghei (2 mai 2006) si Katja (30 martie 2004)

pozici

Intr-adevar, tu mi-ai luat-o mult inainte...

Diana , Vladut(16.05.2004)( bebelus si copilas ) & Timeea (18.05.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magghyc spune:

quote:
Originally posted by DianaR
Magy, Ioana avea tot dreptul la replica, dar tu ai venit cu o prima opinie, pe care putea sa te abti sa o pronunti cand celelalte fete ne-au cerut sa terminam discutia. Deci aici tu ai dat cu cioacanul...

Draga mea,
Chiar nu cred ca trebuie cineva sa imi dea sau nu dreptul la vreo replica. E un forum public, remember?? A, si o corectare: fetele te rugasera pe tine sa te abtii sa continui,si pentru ca nu ai facut-o, m-am decis sa iti atrag atentia si sa iti dau eu "reply".

Iar de raspuns ti-am raspuns dupa chipul si asemanarea mesajului tau, pentru ca in momentul in care spiritele se calmasera, ai aparut senina, spunand ca "gata, am terminat' dar in acelasi timp scriind rautati la adresa altor persoane, deci continuand de fapt in acelasi spirit.

Eu nu aveam de gand sa scriu nimik de fapt. Dar, pe langa faptul ca ai redeschis un conflict care tragea sa moara, ceea ce mi s-a parut neoportun, ai incalcat flagrant regulamentul forumului, atacand PERSOANE si nu IDEI.

Dupa cum vad, tu inca mai ai o problema; daca e legata si de mine acum, te invit sa continuam in orice forma vrei tu, dar nu aici,la cirese, unde as vrea sa dezbatem alte chestii.
E alegerea ta daca vrei sa continui sau nu.
Sau inca nu mi-am castigat 'dreptul' la replica???

(Inca) cu mult calm si prietenie,
Magda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wapi spune:

Ma inscriu si eu in clubul celor care vor fi diversificati din noiembrie, cei cu "festina lente"
Ma inscriu si in clubul celor cu 'par pe perna, par pe perie, par pe gresie, par la bebe in mana'
Dolcebaby sorry pentru ce ti s-a intamplat ; acum bag si eu la cap - ca pe distante scurte nu luam scoica, ci il tineam eu pe bebe la mine in brate, dar gata !
Despre tichetele de cresa - eu stiam ca le poti folosi doar daca dai copilul la o cresa ; daca nu le folosesti in acest mod, angajatorul nu-si poate recupera banii de la stat, si prin urmare ii va recupera din salariul tau.

Cu verificatul bebe-ului cand doarme - si eu la fel il verific des mai ales decand doarme pe burta ( vad ca nu are niciun gand sa renunte la "viciul" asta )

Azi parca e mai putin ragusit, sper sa-i treaca repede.

O zi frumoasa tuturor !

Wapi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magghyc spune:

Angelica,
Tu spuneai ca incepi diversificarea in aceeasi perioada cu mine?
Si parca mai era cineva...Imi cer scuze, dar forumul merge extrem de greu si nu pot sa citesc din urma, nu se incarca paginile...
Eu intentionez deja sa incep usor pregatirile - adica sa vaz ce cereale ii iau, ce legume e cazul sa congelez sau nu etc. Poate tu ai trecut deja de stadiul asta...

Eu in privinta diversificarii inca sunt la stadiul zero, adica am tot citit si adunat informatii, dar Nichita papa doar laptic (de la mama lui si Milumil).

Ma duc sa incerc sa dorm, daca m-o lasa plodul, daca nu ne mai auzim!
Pupici la toata gasca!

Problema: e adevarat ca odata cu inceperea diversificarii se regleaza mai bine tranzitul intenstinal?? Toata lumea imi spune ca nu o sa mai am probleme cu constipatia lui Nic dupa ce incep diversificarea. Ma intereseaza real cum e...

Magda, mama de Nichita (9 mai 2006)

poze cu noi:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/magghyc/my_photos
povestea nasterii unui pitic luptator:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77586

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Magda, REAL este ca Serghei, pe care il stii kkcios din fire, s-a constipat nasol de la cerealele de orez. Atat de nasol incat am ajuns sa fac nefacute si sa ii pun supozitor pt ca mar sau ceai n-a vrut. Avea kk asa , lipicios cumva, asta cred ca il impiedica sa il faca , pt ca tare in sine nu era.
Deci, mare grija la cereale, eventual incepe cu suc asa cum zicea Stanciu sau amesteca-i in ele suc de mar/para/pruna..ce crezi.
Dietele trebuie personalizate, depinde de copil. La Katja nu am avut nici un fel de problema cu constipatia si a mancat orez de la inceput. Poate ar trebui inceput cu ovaz..dar n-am vazut. Mai caut.

Ioana cu Serghei (2 mai 2006) si Katja (30 martie 2004)

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastad spune:

quote:
Originally posted by inaioana

[green]Si pentru ca se cere sa mai spun si eu ceva, dupa care zau ca ma linistesc si-mi vad de subiecte mai putin belicoase.

.

Nastad, felicitari pentru Onitza! E o scumpete!

[b][font=Comic Sans MS]pozici

Multumesc!
Incearca sa te linistesti, nimeni nu e perfect , avem destule pe capsi pentru niciuna nu e usor!

Doina, Oana(03.04.2003) si Doru(23.06.2006)

Album Oana si Doru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastad spune:

quote:
Originally posted by abibrinza

Nastad, frumoasa e Onitza ta.

Lacri, ti-am trimis poza cu Victor pe mail.

Arabela si bebe Victor-Catalin (22 aprilie 2006)
poze

Multumesc![

Doina, Oana(03.04.2003) si Doru(23.06.2006)

Album Oana si Doru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolcebaby spune:

Nu imi dau prea bine seama ce se intimpla aici....nu am timp acum sa citesc din urma...

IOANA vrei sa pleci de pe forum ??? vreau sa cred ca am inteles io gresit dar totusi TE ROG SA NUUUU PLEEEECI !!!!

REPET ca nu am citit si nu sunt informata cu ce s-a intimplat aici dar m-am intristat gasindu-va atit de suparate...

EU SUNT AMETITA DE TOT DUPA DOAR 2 - 3 ORE DORMITE, am baut eu o cafea tare dar cred ca asmai avea nevoie de vreo 5 sa imi revin

Teo se trezeste noaptea si din jumatate in jumatate de ora eu nu stiu ce sa mai cred si de la ce i se trage... de la dintzi, de la crampe, de la foame (nu ii place laptele ala fara lactoza) chiar NU MAI POT !
Aseara i-am dat si un sirop CALMA BABY este pt colici , eruptii dentare si insomnii...nici un efect fratilor, ma gindeam la un moment dat ca poate eu trebuia sa inghit siropu'
Nu mai vad nici pe unde merg de oboseala iar ziua o luam de la capat cu miriieli si stat in brate...

Va pup pe toate care mi-ati raspuns si daca mai este cineva ca noi PROPUN si io un club... al plingaciosilor care terorizeaza parintii cuminti

Dolce mami de Maria Teodora (28.04.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lv_panait/album?.dir=/c91dre2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelica_g spune:

... Deci nu ma citeste nimeeeeni!

Eu..., care credeam ca o sa va inveselesc!

O zi buna, va doresc!

Mergi la inceput