Mamici de ianuarie - februarie 2007 (24)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elenaron spune:

multumesc mult aelita, trebuie sa fie sanatoasa, desteapta si frumoasa,asa cum am spus si in mesaj sunt o noua mamica, am incercat sa ma inregistrez dar nu apar pe lista ai idee ce se intampla?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loremunteanu spune:

R_Marce, tare frumoase hainutele... In sfarsit mi-am facut o idee... La setul pt patut, e chiar pilota gata facuta? adica are vatelina pe dinauntru?... Ai idee ce dimensiuni are lenjeria? Eu ma gandisem sa-i facem noi lenjeria... tre' sa calculam sa vedem daca se merita...
Loredana 22+ Roni-Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delfinuta spune:

Liuda, marinar la capitolul salate eu am facut de morcovi cu telina..asa ca sa va mai dau idei daca v-ati saturat de cea de varza.

Cata eu toata noaptea ma intorc de pe stanga pe dreapta, caci pe o singura parte amortesc rau de tot si ma doare SI MAI RAU (insuportabil as putea zice) mana pe care stau. Si-mi pun o perna intre picioare!

Forumu si la mine a facut figuri dimineata, de-abia l-am deschis.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

liuda nu e greu deloc, se face ff repede, dar cand nu ai dispozitie nu e usor nimic. salata de varza si mie imi place mult, dar combinata cu rosii... nu prea ma incanta.

Catalina eu am avut stari de lesin, de amateala dar nu le mai am decat cand merg cu tramvaiul. o fi si asta ceva...

Marina 24+

burtika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenaron spune:

pentru adela2006, daca esti interesata de haine pt gravide, iti pot oferi o adresa de mail : office@toria.ro, i-am descoperit la expozitia pt bebe sunt din cluj si au preturi foarte bune fata de altii, poti fece comanda pe net si primesti pachetul prin posta.bafta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

catalina, stari de lesin am si eu, mai ales in spatii cu putin aer, gen biserica sau chiar in cora am avut o data cand era super-super aglomerat.
despre pozitii, nu cred ca toata sarcina tre sa stam numai pe partea stanga..eu stiam recomandarea ca macar cateva ore pe zi sa stam pe stanga, din motive de TENSIUNE ARTERIALA insa..explicata fiind presiunea pe artera renala stanga (anatomic diferita de cea dreapta)..fluxul de sange prin arterele renale regleaza (printre multi alti factori) tensiunea arteriala=> stai pe stanga, scade tensiunea arteriala nitel, foarte util in ultimul trimestru cand tensiunea tinde sa fie mai crescuta..si revenim la stramosii nostri (stramoasele, mai precis) sau, mai actual, la sumedenia de femei care nu au acces al forumuri si isi vad de viata normal, iar mai apoi nasc bine-mersi copii sanatosi, stand in diferite pozitii in pat si mancand ce au.
cred ca cel mai important e sa fim noi relaxate si fericite, nu?

vine bebe!

Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

catalina starile de lesin sant normale doar in pozitia pe spate
iti zic pentru ca asa o stare m-a apucat exact cand eram la eco morfologica si nenea dr. mi-a explicat ca cand stau pe spate nu se oxigeneaza si nu ajunge sange cat trebuie la uter si din cauza asta ajung la starile alea. Plus ca si el mai apasa cu porcaria aia de la eco tot pe uter.
pe dreapta si pe stanga poti sa stai cat vrei pana in luna a 8 ca doar ultimele saptamani inainte de nastere e mai preferabil sa stai mai mult pe stanga decat pe dreapta. Deci pana atunci poti sa stai cum vrei chiar si pe spate dar mai putin.
Cand ai stari de lesin - intoarcete pe alta parte, schimba-ti pozitia si ai sa vezi ca in maxim un minut iti trece.

Va pupic pe buric.

Liuda si o burta de 24 sapt + 4 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns R_MARCE spune:

Am reusit sa apar, intr-un final...
Mi-a luat vreo juma' de ora sa pun pozele pe net in albumul comun. Le gasiti acolo, este ce am cumparat din Europa pina acum, si am scris si niste preturi, dar sint aproximative, pt k poate fi o diferenta de 10-20 mii lei in plus sau minus, pt k nu mai imi aduc aminte perfect la toate, iar listele nu mai stiu pe unde sint. Deci...orientativ...
Acum doua zile, cind am fost iar, pt fis gen salopeta de scos bebe din casa pe timp mai rece, nu am avut noroc. Au mai fost zilele astea calde si nu s-au grabit sa le aduca. Erau doar in vreo 2 locuri, dar nu erau grozave calitativ (erau 100%chinezesti iar ale noastre, de la producatorii romani, nu au aparut inca).

In alta ordine de idei... eu Elevit am luat 1/zi inca de la inceput si continui sa iau si acum la fel, kiar dak analizele sint bune. Nu mi-au facut rau si nici pofta de mincare excesiva nu am. Am si Materna primite dar inca nu m-am incumetat sa le iau,k prea mi-e bine cu primele si mi-e frica k dak le schimb, sa nu o iau kiar razna cu greutatea.

Vroiam sa va intreb ceva legat de miscarile lui bb. Eu am intrat in sapt 21 iar ceea ce simt eu k fiind miscarea bebelinei, e un fel de zvicnitura usoara sau k si cun ti se zbate un muschi, de obicei in partea de jos, o palma sub buric. Oare e bebelina sau ...altceva? Oricum sint destul de rare ...k probabil si la mine e grasimea cit casa, pe burta.

De mincare, am facut ieri ardei umpluti iar azi fac placinta cu dovleac, drept desert. Altceva nu mai gatesc k mai sint diverse in frigider si deasemenea, "resturi" de ieri.

Va pup,
Marcela

Michelle[/b[b]]... multa putere! Sintem alaturi de tine, din tot sufletul.

Marce 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miciurin spune:

Buna fetele, am ajuns si eu intr-un final pe la munca, nu ca as fi chiulit, dar iar am fost pe drumuri europene si mi-am mai luat niste cozi in freza.
Vad ca azi pe langa subiectul salate si mancaruri se mai discuta de dormit. Fetelor, eu una dorm mai mult pe partea dreapta pt ca asa se pare ca ma simt cel mai bine. N-am decat sa ma chinuiesc eu mult si bine sa dorm pe stanga ca daca adorm tot cum ma simt confortabil ajung sa dorm. Eu nu stiu ce atatea griji cu dormitul pe o parte sau alta, credeti ca mamele si bunicile noastre dormeau numai pe partea stanga sau mancau ca la carte?
Parerea mea fara intentia de a supara pe cineva ca va faceti prea multe griji care afecteaza mai tare decat dormitul pe dreapta sau pe spate sau mancatul a cine stie ce. Soacra mea de ex mi-a zis ca ea in timpul sarcinii a dormit numai pe burta si ca simtea excelent, si credeti-ma fetelor ca are 3 baieti mari si perfect sanatosi. Si mai am o gramada de exemple de acest gen.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns R_MARCE spune:

Cine intrebase de Iosup si de masurat BCF? Imi pare rau,dar am citit intr-o suflare si pina sa raspund ...am uitat!

Oricum... Iosup masoara BCF si le poti auzi si tu. Deasemenea, masoara tot restul. Eu am facut numai eco morfologica la el si la astea a masurat tot. Nu stiu dak la eco normala le masoara in mod obisnuit. Eu cred k asa ar fi normal. Oricum...o sa vad pe 28 sept cind ma duc la o eco ..nu stiu de care inca ...dar sa ii zic "artistica" pt k vrem si noi sa vedem ceva artistic din bebe, nu numai partea tehnica din masuratori si calcule...
Apropo...la care eco se vede bb mai bine? 3D sau 4D? adik ..."bine" in sensul sa distingi ceva acolo pe monitor, fara sa ti se forteze imaginatia!

Marce 20+

Mergi la inceput