Mamici de ianuarie - februarie 2007 (24)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Neata fetele! Hai ca facu forumu' neshte figuri si nu puteam intra. Sa dau in fibrilatzii nu alta. Ca doar sunt dependenta.

Levi, tu tot la dr Radoi te duci da? Daca da sa stii ca mie mi-a dat analizele sa le fac in sapt 25 iar pt cultura de col mi-a zis ca mai incolo si mi-a dat sa repet 3D in sapt 34, am programare la Iosup. Singurele pe care le refac din doua in doua luni sunt toxo si CMV pt ca nu am avut si a zis ca e mai prudent asa.

Sa stiti ca Michelle nu face prea bine. Am mai vb putin cu ea zilele astea si e tare, tare amarata. Plange mereu. Si eu sper sa vina cu vesti bune pentru ca a inceput sa imi fie frica pt ea. Sa speram ca auzim de bine. Michelle, Doamne ajuta si ne gandim la tine!

Cu mancarea ... eu nu stau asa stralucit. Fiind singura acasa depinde de ce ma indur sa imi fac de mancare. Nu cine stie ce. Azi la pranz voi baga niste salata boeuf, poate zacusca, niste supa de vacuta, vad eu.
Azi noapte i-ar m-am sucit de nu stiu cate ori, nu imi gasesc deloc locul. Si e destul de devreme pt asta, ce o sa fac mai incolo ....

Hai va pup
Cata 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loremunteanu spune:

Salutare burtici!
Mai fetelor am intrat si noi in rand cu lumea. Imi simt si eu baietelul, nu tot timpul, dar il simt. Si i-am gasit si leac sa-l fac sa dea din picioare. Oricum cred ca avem ore diferite de somn ca de simtit cel mai bine l-am simtit seara tarziu la 23h... Prima oara l-am simtit acum cateva zile cand a pus tati mana pe burtica si fiind grea, baiatul nostru s-a suparat asa de tare ca-l ingramadim, incat a inceput sa protesteze cu putere - l-am simti la mana si eu si tati de vreo doua ori... Aseara iar l-am ingramadit si am avut parte de miscare vreo ora si ceva de pe la 23-23.30h pana pe la 00.30h, cand mi-am schimbat pozitia si s-au amortizat loviturile... in tot acest timp l-am simtit amandoi (si eu si tati) la mana... lovea exact unde erau palmele noastre... Daca adorm inainte de 23h e si normal sa nu-l mai simt... Si ziua cred ca mai are momente cand da din picioruse/manute pe-acolo (nu-l mai simt la mana ca nu mai stau intinsa)...
Asa ca Flavia, poate daca le ingramadesti putin, se supara si fetele tale si incep sa protesteze mai cu spor...

La capitolul mancare ... sunt in perioada de pizza (asta mi-e pachetul la serviciu) si banane... Aseara am halit 5 miniprajituri (noroc ca avem cofetaria la bloc)...

Si eu m-am gandit deja la botez. Adica am stabilit deja la ce biserica si locul "petrecerii" (avem familie numeroasa; numai rudele de gradul 1 suntem vreo 30-40...). Faza e ca e cam departe... vrem sa-l facem la Bacau ... sa poata si ai mei sa fie prezenti... ai mei inca mai lucreaza si e mai greu sa vina pana aici... Mai e problema cu data cand se va intampla asta... La noi nasul de botez vine in tara tocmai in august si deja bebelusul nostru va avea atunci 6 luni... Pana una-alta asteptam sa se nasca baiatul nostru si sa fie sanatos si mai vedem ce si cum...

Elena, bine ai venit!

Deocamdata atat!
Pupici la burtici!
Loredana 22+Roni-Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

mai delfinuto pai cam asa am facut eu aseara si cred ca si in seara asta voi face la fel
ca tot nu mancaseram toata ziua eri, asa ca pe la 7 am plecat de la birou si am parcat pe la un restaurant chinezesc ca stiu ca aduc mancarea repede, si nici nu am vrut sa ma ghiftuiesc prea tare ca tot seara era. asa ca am mancat o portie de pui cu bambus si ciuperci, ma rog era ceva bun. Apoi o plimbare de juma de ora si acasa la patuc. Si eu am gaze acasa dar.. e lenea mare...
Azi nu mai stiu unde si ce mai mananc dar cred ca tot pe undeva pe drumuri ca chiar nu mai fac nimic...
Tu macar ai motiv - cu contorul de gaze, iar la mine motivul e lenea. plus ca m-am trezit ingandurata (macar bine ca am dormit totusi dupa 2 nopti de veghe). Am niste griji din astea false, specifice perioadei, ca sa fac mobila, ca sa cumpar patuc ca uite nu am facut nimic de atatea luni.. deci sant constienta ca sant griji false dar le retraiesc.... si plus de dimineata m-a calcat una pe coada si i-am facut scandal de se auzea in toata firma, nu mi-am mai esit din fire asa de luni de zile... dar daca data asta nu am putut sari de prostia omeneasca si am pieptanat-o in ras-par ... asa ca sant cam inacrita... Oare sa mananc ceva ? Poate imi trece depresia?!

Va pupic pe buric.

Liuda si o burta de 24 sapt + 4 zile

Mergi la inceput

Mesajele tot aiurea intra...
R_Marce si eu il simt pe bebe tot ca o zvacnitura, un muschiulet care se zbate... si tot jos... la fel ca la tine... cam o palma sub buric... si rare...
Loredana 22+ Roni-Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

aventura se pare ca nu sunt singura care se gandeste la botez. la haine nu mi-a stat capul dar la locatie pt petrecere da.

liuda eu fac la cina piept de pui la tigaie usor picant (pieptul taiat bucatzele mici) cu garnitura de orez cu ou si ceva salata. ce zici?

Marina 24+

burtika

Mergi la inceput

E 13.25 si mie mi-a aparut mesajul ca trimis la 12.18
Loredana 22+Roni-Cristian

Mergi la inceput

Dupa ce ca sant inacrita de dimineata mi-am amintit ca m-am catarat pe cantar de dimineata si am mai vazut o jumatate de kg in plus - si eu ziceam ca intru in regim si ma mentin la cele 8 kg si uite ca incep iar sa le adun. Am mai citit eri si intr-o carte care o am acasa despre sarcina una care se numeste nu stiu cum ceva gen "clinica mayo" daca nu gresesc, nu stiu de cine e scrisa dar ideea e ca acolo sarcina este impartita in 10 luni - ceea ce m-a facut sa nu mai bag in seama cartea si ce e scris acolo - dupa cartea aia eu deja sant in 7 luni si din luna 36-40 - este luma a 10 de sarcina... deci o panarama de carte .. zic eu. Pai acolo scria ca pe saptamana trebuie sa pun 400-600 gr. ce inseamna maxim 2400gr pe luna - aha si eu in 2 luni pana acum am pus vreo 8 kg... Buna socoteala...
deci daca la toate mai adaug si cantarul - concluzia este - azi sant nefericita!!!

Va pupic pe buric.

Mergi la inceput

marinar eu cred ca sar de piepturi si garnituri pe ziua de azi ca este cam prea complicat pentru dispozitia mea, dar o salata de varza asi manca, si chiar mi-am amintit ca am una in frgider acasa asa ca diseara sigur o salata de varza cu ceva rosii infulec!!!

Va pupic pe buric.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenaron spune:

buna fetelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

fetelor care stati in pat, ajutati-ma si pe mine cu un sfat. am inteles ca pe dreapta e exclus sa stam ca nu stiu ce se obstructioneaza, pe spate nu pot respira iar pe stanga (dupa ce ca toata ziua mai mult asa stau) acuma am o durere surda undeva in partea dreapta, sub coaste. O fi bebe, o fi de la gaze, nici eu nu stiu. Voi cum mai stati? Lilisor, Gio?

are cineva stari de lesin? Ca eu m-am confruntat cu una sapt trecuta si ziceam ca mi s-a parut dar azi dimineata m-a luat din nou ...

Cata 26+

Mergi la inceput