Mamici de ianuarie - februarie 2007 (24)
Raspunsuri - Pagina 23
Daconst spune:
Michelle,ma bucur pentru tine ca DD ti-a trimis o raza de soare.Hai ca numai el poate avea grija de noi toate si nu te va uita nici pe tine,cu siguranta!
Liuda,fata cind il descrii pe sotul tau,parca il vad pe al meu...nimic nu ar gasi prin casa daca eu asa avea nevoie.Asa ca bagajelul il voi face si eu pe la 30 de sapt,sa dorm linistita.
Sa nu uiti sa faci poze la patut...ca nu scapi de mine.![]()
Hainute bb
Dana 26+ 
maria72 spune:
Am uitat sa mentionez ca sunt deja in lista, dar s-a schimbat DPN-ul acum stiu si culoarea caruciorului.
22+
Daconst spune:
Si eu am fost azi la dr,noroc cu Amaya ca mi-am amintit si eu.![]()
Bb e bine,are deja 1kg si ce mai...pot sa-l insor,asa baiat mare are mama.
Saptamana viitoare merg sa fac testul pentru diabetul gestational,care se poate declansa la sarcina,chiar daca inainte nu ai avut probleme.E o analiza mai complexa ca trebuie sa stau 2 ore la cabinetoza.Mai intai beau o solutie de glucoza si mi se ia glicemia pe stomacul gol,apoi dupa o ora si dupa doua.
Hainute bb
Dana 26+ 
eli1977 spune:
Burticilor, dar mult ati mai scris azi, abia am reusit sa citesc tot!
DELFINUTO, eu zic sa aduci preotul, e foarte bine sa faci o aghiazma, o sa vezi ce bine va veti simti ,parca e si alt aer in casa.Chiar daca a fost tot casa voastra, cei care au stat acolo si-au lasat o amprenta energetica negativa , poate ca se certau f mult, poate ca nu prea aveau treaba cu Doamne Doamne, in orice caz, sunt energii negative in casa, dupa cum spui tu.Si eu am patit.Am stat in chirie pana acum o luna cand am reusit sa ne luam o casuta a noastra.Dincolo tot asa, aveam numai necazuri, ghinioane, nu aveam deloc spor, pana cand a venit sotul meu cu preotul acasa, un prieten al nostru.Ne-a facut aghiazma, ne-a stropit peretii,am baut aghiazma aceea in fiecare dimineata si lucrurile s-au indreptat.Nu imediat, cu rabdare.Dincoace cand ne-am mutat aveam cosmaruri, la fel, a venit preotul si ma simt altfel.E bine si pt bebe al vostru.
Daconst spune:
quote:
Originally posted by nadiutapm
buna fetelor, cred ca am un ghinion cu mesajele mele pt ca nimeni nu le citeste probabil dupa ce vin de la moderator sunt prea in urma si astfel ma simt nebagata in seama.ma apuca disperarea
pupici
Nadiutapm,bine ai venit!

Acum dupa 10 mesaje ai scapat de moderare si poti sa ne spui mai multe despre tine.In cite saptamani esti insarcinata si cum te simti?
Hainute bb
Dana 26+

Amaya spune:
MICHELLE, sa dea Dumnezeu sa ne dai numai vesti bune ca astazi! Multa putere si credinta in continuare! Cum ti-am mai spus, esti permanenet in gandurile si in rugaciunile mele.
Cat ati scris azi fetelor! Mi-a luat 2 ore sa recuperez.
Noi am fost astazi la eco, bebelina e bine (se pare ca la inceputul ecografiei statea cracanata fata mea fiindca primul lucru pe care la spus doctorita a fost "fara nici un dubiu aveti o fetita! Stiti, nu?"), e mai mare cu doua zile decat varsta cronologica si are 405 gr. Se pare ca am colul cam scurt, 23,4 mm, insa la control dr.-ul a observat ca este tare si inchis. Am insa interdictie totala de la a mai ridica, in principal piticul. La greutate medicul pare multumit de faptul ca am luat in sfarsit 1,5 kg. Peste o luna si jumatate trebuie sa repet si eu unele dintre analize.
Apropo de vergeturi, nu sunt toate permanente! Doar cele albe sunt permanente, cele rosiatice dispar dupa sarcina.
Delfinuta, eu inainte de sarcina am facut sfestanie in casa (e bine, de obicei, sa se faca in jurul unei sarbatori religioase), preotul a sfintit camera lui bebe, m-a binecuvantat si pe mine si a stabilit cu sotul meu ca la 8 zile dupa nastere sa se duca la biserica sa ia apa sfintita din care sa pun cate putin in apa pentru baita bebelusului. Imi aduc aminte cat de bine m-am simtit dupa asta si parca imi simteam si casa mai curata, mai aerisita.
Oana
21+ si
nazdravanul Andrei (18.02.2005)
Comorile mele
"Pentru BARBYE, una dintre noi- trebuie sa ajuti!"
Catalina spune:
Alinatxa, da am messenger catalinapieptea.
Din pacate eu am o stare super nasoala, au fost prietenele mele pe la mine si m-au mai inveselit dar acuma imi vine un plans de nu va zic. Si bebe, mai pune si el paie pe foc, ba ma sageata cand intr-o parte cand in alta, ba am arsuri, ba imi vine sa vomit. Ma potrivesc perfect cu vremea de afara ... Lui sotul i-am dat liber si acum imi vine sa il sun sa vina inapoi.
nadiutapm spune:
buna fetelor, cred ca am un ghinion cu mesajele mele pt ca nimeni nu le citeste probabil dupa ce vin de la moderator sunt prea in urma si astfel ma simt nebagata in seama.![]()
ma apuca disperarea
pupici
sraluca spune:
Buna fetelor
E de groaza forumul asta. Eu cred ca o sa ma rezum la citit ca degeaba scriu. Scriu si pana se indura sa posteze a trecut si nu ma baga nimeni in seama.
Azi am azvut o zi distractiva ca toata ziua s-a jucat fotbal in burta mea, de unde eram ingrijorata ca voi va laudati si mie imi dadea 2 dimineata si vreo 5-6 seraa sia sta era tot. Dar azi si-a luat revansa.
Luni ma duc la Iosup la morfo. Cam am emotii.
Daca nici acum nu ma vedeti ne vedem pe messenger: sraluca
Va pup
sraluca
25+
A.Alina spune:
adela,
scuza-ma ca nu ti-am raspuns inca. saptamana aceasta am fost la servicipt inchiderea de luna. Am venit prea tarziu acasa si nu am mai fost in stare sa intru pe forum.
Eu am facut lunea trecuta programarea la dr. Grigoras pt sambata. Numarul de tel il poti lua din Agenda TV sau ti-l pot da eu daca nu cumperi ziarul.
In legatura cu magazinele din Arad, poti sa mergi linistita sa-ti iei haine din Arad. Eu tot timpul imi cumpar de acolo. Cred ca am mai scris ca mi-am luat pantaloni de gravida cu 30-40 RON. Iti recomand Magazinul Chic langa Gara din Aradul vechi sau magazinul Girasole (sper ca am scris corect numele) de langa teatru, chiar pe colt in diagonala cu Magazinul Aradul.
Alina