Mamici de ianuarie - februarie 2007 (24)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nadiutapm spune:

trimiteti-mi si mie cartie de care ati tot discutat daca se poate la adresa petcov_nadia@yahoo.com
si treceti-ma in lista cu carut roz DPN 16.02.2007 Sp Elias pleaseeee

nadiutapm 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu74 spune:

Dancost si eu am facut testul pt diabetul gestational si intr-adevar atat de mult a tinut. Totul a iesit f bine.

Ralu 27

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sraluca spune:

nu mai sufera nimeni de insomnie.

Mi-e somn de mor dar nu imi gasesc pozitia. sunt disperata

sraluca25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

Fetele,

M-am chinuit sa va citesc dar mare lucru n-am inteles citeam raspunsul si dupa aia intrebarea si tot asa.

In primul rand Michelle, noi iti tinem pumnii in continuare: gandeste-te asa - cum s-a retras din lichid cand nu mai spera nimeni, asa se poate intampla oricand. Doar ca n-ai fi aflat niciodata daca renuntai la bb. Si intreaba dr, daca totusi se naste cu putin lichid, nu se poate face operatie in Austria? Cat de afectat ar fi bb? Hai roaga-te mult si fiti optimisti. Noi va pupam si ne rugam pt voi.

am vazut ca vorbeati de tarife pt nastere; interesant subiect, chiar sunt curioasa ca ma gandeam in ultimul timp. eu am scris mai demult ca ma voi pregati undeva in jur de 200 euro.

Amaya,, e scurt colul, dar atata vreme cat e ferm si inchis, la a doua sarcina daca are undeva peste 2 cm e bine.

Catalina, pt infectia urinara in afara de antibiotic mai luai ceva ceaiuri, tratamente naturiste? cat despre pozitiile de somn, dormi cum iti este tie bine. eu nu ma obosesc sa citesc ce si cum atata timp cat oricum dorm si nu stiu cum stau eu in somn. mai ales ca ma trezesc des dormind pe burta; acum sa nu ma injure fetele care nu mai pot.

cu mancarea am dat eu o reteta de salata care iese superb: somon afumat, avocado, rosii, castraveti, ceapa, toate taiate f marunt. noi mancam si ton cu salata verde, rosii etc numai ca de cel din thailanda nu ne mai atingem ca am tot auzit ca nu-i indicat si celalalt e destul de scump si n-am mai luat.
sa nu mai zic ca am frigiderul plin de mezeluri din carne..cruda nu le-am luat eu, dar nici nu ma pot abtine din cand in cand sa atentez la ele...

va pup

22 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

aaa... si am uitat ca intreba cineva de codurile pentru concediu medical: concediu pt sarcina si lauzie nu se poate lua pana nu intri in sapt 31 de sarcina (posibil din sapt 29 dar mai complicat, cu scrisoare medicala). din sapt 20, cat banuiesc ca ai acum, exclus.

dr de fam iti poate da risc maternal (asta in caz ca ti-l plateste angajatorul ca el nu se da legal decat daca ai riscuri la locul de munca, nu tine de problemele tale cu sarcina) sau un concediu obisnuit - cod 1 - cu un alt diagnostic.

eu am luat concediile in sarcina de la dr ginecolog chiar cu diagnosticul real - ori pe cod de urgenta 06, ori dupa pe cod de boala obisnuita 01.

sper ca citesti si te-ai lamurit un pic,

pupici

23 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Messa spune:

ylilimic, incerc sa vad partea plina a paharului... aaaaa, pardon, adica partea plina a burtii

R_MARCE, icre prajite? Suna tare bine!!! Ia sa fac si eu!

miciurin, e nasol rau cu chirie... si tocmai acuma cand vine si bebe... Am stat si eu cu chirie la un moment dat, si e tare enervant sa stii ca nu e casa ta! Daca ati putea face un credit ipotecar sau ceva similar, ati plati rata la casuta voastra in loc de chirie, chiar daca pe o perioada mare de timp, dar macar stiti ca e a voastra! Ei... oricum, lasa, acuma trebuie sa stai calma, nu lasa chestiile astea sa te supere.

Flavia, daca te ajuta - mama nu m-a simtit DELOC toata sarcina si am iesit o zvarluga de 4 kile jumate si i-am mancat sufletul de zvapaiata ce am fost!

delfinuta, daca se tot intampla chestii bizare sau neplacute de cand v-ati mutat la noua casa, s-ar putea sa fie un feng-shui prost - sa nu fi amenajat voi prin casa cum trebuie ca sa fie ok ... cheama si un popa, ca nu strica, si daca nu se remediaza situatia, ia-ti o carte de feng-shui pentru incepatori sau cauta pe net si ai sa gasesti o multime de informatii despre asta. La mine a functionat PERFECT.

Fetele care intrebau de computer si TV in camera lui bebe, eu mi-am amenajat biroul deja in camera purcelusei roz, ca daca lucrez de acasa, sa o am sub ochi toata ziua si sa se si obisnuiasca cu diverse sunete.

Michelle81, sper din tot sufletul sa ne dai intr-una din zilele urmatoare vestea minunata ca bebe e bine si ca totul va fi ok!

sraluca, si eu am inceput sa dorm prost. Ma gandeam sa invart patul in alta directie poate rezolv asa

Fetelor, eu m-am apucat serios de feng-shuit casa (a propos de ce ziceam mai sus), ca daca tot m-am mutat, trebe Mai e vreuna dintre voi pasionata de chinezaria asta sau sunt singura nebuna cu acte in regula legate cu banutzi chinezesti si atza rosie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

R MARCE,poate ca trebuie sa o astepti mai mult de un sfert de ora pe bebelina pana cand vrea sa miste.La mine misca de la 17-18 vertiginos.La 21 deja misca de se denivela burta,se vedea cu ochiul liber,nu mai era nevoie de asteptari.
despre bagajul la spital nu stiu unde sa il pui,dar BANII,aparat foto si lucruri mici si valoroase,IN BUZUNAR LA SOT!!! nicicum in geanta in camera!

Flavia
,imi pare rau ca nu simti,dar daca ai spus ca la ecografie ei miscau si tu nu ii simteai,atunci e pur si simplu ca nu ii simti,nu ca e ceva in neregula.la mine,cand ma puneam pe patul ala la ecograf,deja ea incepea sa miste si o simteam rau,inainte sa puna aparatul.dar daca tu i-ai vazut cu ochii tai cum miscau,si nu ii simteai in timpul ala,deci nu aid e ce sa iti faci griji.poate ca ai mai mult strat pe burtica si nu simti.cum sa intri in panica daca i-ai vazut cu ochii tai cum ei miscau de mama focului ??vrei bataie?
adresa ta e de yahoo sau hotmail?

problema televizorului si aparatelor in camera.fetelor,nu inseamna nici ca s eimbolnaveste copilul,deci nu dam in paranoia,dar nici sa consideram ca e bine sa le aiba in camera.Normal,in camera de dormit,nici la adulti,cu atat mai putin la bebelusi,nu trebuie sa existe aparate ,mai ales un calculator in functiune.Bineinteles ca nu veti vedea nici o modificare la copil,dar nu are un somn sanatos,atata tot.Nu e vorba de zgomot,aici,e vorba de aparatul in sine. Eu am tv in camera mea,si patutul am sa il pun cu noi cateva luni,pana il voi expedia la camera de bebe.Caluclatorul imi sta in cap in sufragerie,dar nu am sa il pun in niciunul din dormitoare.In somn,organismul nu mai are aparare ca in timpul zilei,si nu e bine sa il bombardam cu electronice.Nu va ganditi ca vai ce se intampla,o sa ne imbolnavim subit,o sa se vada pe pielea noastra ! Nu.Doar ca nu avem un somn tocmai santos,organismul nu se odihneste cum ar trebui dupa o zi intreaga,si e pacat sa ii dam o munca in plus si noaptea,cand dormitorul ar trebui sa fie liber ,cu o zugraveala calda,cu lenjerii moi si curate,cu aer curat..toate influenteaza asupra somnului si mai tarziu asupra sanatatii.
Moni,felicitari pt fetita!

eu nu vad unde a scris Michelle!!! mai,iar vin mesajele aiurea pe forum?? vad ca a scris miciurin de Michelle si nu vad ce.E bine Michelle??si fetita????

acum vad.apare mesajul dupa miciurin,doamne ce alandala la forum!!

Michelle,scumpo,nu stii cat am sperat intr-o minune!!! Mi-era teama sa nu fi luat deja decizia,ca eu tot speram in miracolul asta,sa vii si sa ne spui ca totul s-a rezolvat,sau ca a fost o greseala,sau ca ORICE!!!! numai vestea grea nu!!! MA BUCUR DIN TOT SUFLETUL !!! TE IMBRAYTISEZ CU DRAG SI EFECTIV NU STIU CE SA MAI SCRIU ,NU SE POATE BUCURIE MAI MARE,FERICIRE MAI MARE DECAT ASTA !!! FETITA E BINE,SI OS A FIE DINC E IN CE MAI BINE!! NE-AM RUGAT TOATE PT TINE SI AM SPERAT IN MINUNEA ASTA !!! SUNT SIGURA CA FETITA VA IESI SANATOASA SI ITI VEI AMINTI TOATA VIATA PRIN CE AI TRECUT SI CAT AI LUPTAT SA O AI,CAT A LUPTAT SI EA SA TRAIASCA!! OF,DOAMNE...E NEMAIPOMENIT !! AVETI GRIJA DE VOI IN CONTINUARE,GATA,ACUM AI SA FII AICI CU NOI PANA LA FINAL!!!

NADIUTAPM,felicitari pt fetita! sa iti traiasca!
catalina,de la farmacie iti da sigur ceva ! nu e nevoie de ginecolog . daca nu ti-a trecut deja.nu afecteaza bebe,stai linistita,te-ai deranjat si o sa treaca.am avut si eu,si senzatia e tare naspa,dar scapi .e ceva de la mancare.
daconst,care e treaba cu dulciurile,carnea si baietii? eu nu prea mananc nici carne,nici dulciuri.si multe altele nu am mancat in primele luni.
CoraHope,felicitari pt fetita! uraa,se inmultesc printesele!
Liuda,cum sa ramai cat o galeata dupa taietura aia ??? sau dupa nastere???
maria72,care e culoarea caruciorului tau ??
nadiutapm
,mesajele vin tare aiurea la toata lumea,nu stiu de ce,e o alaandala,nu te speri daca nu gasesti mereu raspunsuri.sper sa se regleze problema asta ca atlfel nu stiu cum ne mai intelegem.
tu cum te simti?? cat ai?
sraluca,eu inc amai am randare cu forumulda,r nu stiu pana cand!nu te mai ingrijotra ca misca rar.important e ca misca! nu trebuie sa miste la toata lumea la fel.depinde de fiecare copil,de fiecare sarcina..sunt diferente fara importanta.exact cum un copil doarme maimult,altul mai putin,altul plange,altul e mai cuminte..
auziti la messa,ea nu a miscat deloc,si uitati-o acum! :))messa,si eu cu fen shuitul,dar eu sunt lenesa,doar le stiu sa le stiu,dar nu prea actionez cine stie ce.mi-e lene sa calculez colturile..
dar cum te descurci cu feng shui si cu biroul la bebe? ca nu prea merge.

haideti sa facem o chestie,pana se regUleaza forumul asta ! mesajele vin fara ordine,alandala,asa ca haideti sa scriem mai explicit,de moment,in raspunsuri,sa ne dam seama ce si cum,pt ca daca mesajele nu curg cum trebuie,nu ne mai prindem despre ce vorbim..
adica sa nu mai dam raspunsul si gata,ca apoi citim si nu stim de ce ati raspuns si la ce. sa explicam mai bine depsre ce era vorba..intelegeti voi ce vreau sa zic.

27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

neata fetele, sunt si eu nitel mai bine. cam pana la 12 m-am chinuit aseara, ba cu arsuri nashpa rau, ba cu greata dar pe la 11 am reusit sa mananc nitel. eu cred ca a fost de la cele doua oua pe care le-am mancat, or fi fost vechi.
m-am sculat insa cu o mare fatza la cearceaf si nu am chef de nimic. la vremea de afara, nici nu e de mirare, eu sunt destul de conectata cu vremea.
sotul ma tot intreaba ce facem de mancare dar eu nu am pofta de absolut nimic. voi ce mai gatiti azi?

cata 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

neata

mai dar ati avut spor la scris nu gluma. eu ieri dupa ce am venit de la munca am avut program artistic, am pus muraturi impreuna cu sotul.

imi apre rau de cele care nu pot dormi si/sau sunt constipate. din fericire nu am probleme de genul asta. daca nu m-as trezi sa merg la pipi dimineata as fi in aceeasi pozitie in care am adormit. sotul se mai trezeste ca sa ma inveleasca, ca in baza mea...

azi nu am chef de nimic, dar nici timp nu am pt ca ne pregatim sa plecam la munte, cu niste prieteni care au casa undeva pana in Sinaia. macar mai schimbam aerul.

Catalina daca zici ca nici al tau u vrea sa luati nimic pt bb inca ma mai linistesc si eu stiind ca nu sunt singura care nu are liber la cumparaturi. nici eu nu vreau sa-mi supar sotul, are el planurile lui.

mai sfestanie as face si eu, mai ales ca am terminat cu renovarile in apartament.

Marina 24+

burtika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Da Marina, nici noi nu luam nimic. Avem bani pusi deoparte si planuri de oameni care sa ne ajute cu cumparaturile cat noi suntem la spital dar deocamdata nici unul dintre noi nu vrea sa ia nimic. Cum ziceam, mai incolo o sa iau un pachet de pampers si neshte hainute pt spital, cateva, sa nu ma duc cu mana undeva ca vaz ca toata lumea face planuri peste planuri ce sa ia.

Cata 27+

Mergi la inceput