Mamici de ianuarie - februarie 2007 (24)
Raspunsuri - Pagina 21
ALINATXA spune:
ce faceti fetelor?Vad ca va conversati de mama focului desii forumul nu a prea mers nici azi si nici ieri.
Eu am descoperit la pisoiasul meu ca a fost zgariat de pisica vecinei/Ranita sa infectat .Asha ca l-am dus la doctor ptr tratament cu antibiotice.L-a tuns acolo si a mai pus niste prafuri drept ptr care i-a dat un dispozitiv ca o barbita din plastic care nu ii permita sa se linga acolo.Dar ce credeti voi ca sta cu el la gat?Pe dracu.O da jos asha ca sunt paznic acum.Daca il vedeti ce fata are cu chestia aia la gat muriti.
Nu il doare,mananca cat 10 doar ca mie mi-a fost frica de vreo complicatie.
Asta e cu mine.
Voi cu ce va mai laudati?
20saptamani http://pg.photos.yahoo.com/ph/naomi_creamy/my_photos
Flavia-Ioana spune:
Salutare fetelor, am plecat si eu de la munca si ma gandeam ca trebuie sa merg la cumparaturi, dar nu mai stiu ce sa fac de potol, asa ca astept sugestii...
Si pt ca incep sa ma gandesc serios la nastere, vreau sa va rog sa imi spuneti si mie UNDE GASESC O LISTA CU CE IMI TREBUIE IN SPITAL, mi s-a facut de bagaje si daca tot ma duc la cumparaturi...mai iau si eu cate ceva pt mine ca pt bebeline nu iau nimic...astept BABY EXPO in noiembrie...
Flavia
23, respectiv 22
Catalina spune:
Lili, eu raspunsesem la ceea ce mi-ai zis tu dar nu mai stiu acum unde este mesajul. Scuze, cum sa nu vreau sa ma conversez tu tine?
Bai fetelor am o stare de imi vine sa ma bag sub pat. Am luat un ceai de sunatoare, sper sa fie ok. Imi e tare frica starea mea sa nu il afecteze pe bebe. Nu imi dau seama de la ce poate sa fie. Oricum e ceva de la ultima masa ca dupa aia m-a apucat. Si niste arsuri ...
Eu am pus deocamdata in bagaj o pijama (nu am luat camasa ca nu le suport, asta e), un halat si prosoape, plus vata, spirt (pt prin salon si toalete), servetele umede, sapun, pasta, din astea de baie. O prietena care a nascut la Municipal mi-a zis ca desi nu sunt aratoase, mai bine folosesc camasile alea ale lor ca sa nu le patez pe ale mele si eu cred ca are dreptate. Oricum, dupa ani de internari pe la Giulesti, nu prea ma mai mira nimic in privinta hainelor de spital. Nu am pus cine stie ce in bagaj. Stiu ca ar trebui sa mai iau betadina, niste tampoane sterile pt sani, si neshte creme (am luat de galbenele) dar mai e timp. Si in rest pt bebe nu am luat inca nimic, dupa cum v-am zis.
Sper sa reusesc sa ma simt mai bine in curand ca in vreo ora ar trebui sa am ceva musafiri de la serviciu si nu vreau sa ma vada saracii oameni ca pe o epava asa.
Cata 27
ylilimic spune:
liuda, la inceputul odiseei este afisata o lista de spital, pe care moderatorii au lasat-o special pe prima pagina, fiind un subiect de continuu interes. Eu zic ca e buna, poate un pic prea imbelsugata...
Ma straduiesc sa va pun la dispozitie si lista mea, pana nasc, sper!
Bulifrici (Luca Matei - 05 nov 2004)
ylilimic
24+ cu
CARTI de psihologia copilului
Liuda spune:
eu am zis ca imi fac bagajul de spital pe la vreo 30 de saptamani incolo!!!
ca chiar cred ca asi fi paranoica sa mai stiu ca o am si pe asta pregatita de acum...
sant satula am mancat dar tot cu gandul la paste cu branza cu unt sant - ia sa vedeti ce bunatate fac eu cand ajung acasa!!! Si asa satula ma gandesc la ele. Cat casa o sa ajung....
Va pupic pe buric.
Liuda si o burta de 24 sapt + 5 zile
CoraHope spune:
Salutare fetelor!
Urah...am aflat ca voi avea o fetita! Tot ceea ce mi-am dorit..o pereche pt Victor.
Va rog sa ma treceti si pe mine in listuta cu caruciorul roz si am si un nume: Ianna - Alessia.
Ce parere aveti? E complicat, sau?
Si eu ma tot intreb ce este cu Oana Bucur de nu mai scrie..
Cora
25+1
ALINATXA spune:
Mai liuda fata hai tie numai la mancare iti e gandul?Ai apetit frate nu gluma!!!!
20saptamani http://pg.photos.yahoo.com/ph/naomi_creamy/my_photos
Liuda spune:
ylilimic mersi
o caut si o adaug la restul listutelor pe care le am in geanta - poate mai cumpar din ele dar geanta o strang mai tarziu ca ma macina ideea ca o s-o am in casa cu 3 luni inainte.
Va pupic pe buric.
Liuda spune:
pai sa stiti ma chiar asa este numai la mancare ma si gandesc
pai la ce doamne altceva, ca nu la curatenie cred ca...
asta este prima adoua si a treia mea grija
papa caca si la joaca...
pai ziceti si voi la ce sa ma mai gandesc?!
Va pupic pe buric.
ingeras26a spune:
Michelle, am intrat sa-ti spun ca si mamicile de nov-dec sunt alaturi de tine!
Sa va ajute Dumnezeu sa se faca bine bebitza si sa se retraga lichidul de tot! Noi ne rugam si va tinem pumnii!
Pupicei, Ingeras
29+
Maya