Mamici de ianuarie - februarie 2007 (24)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns R_MARCE spune:

Liuda, dak te duci simbata sau duminica in Europa, sa fii acolo la 8 k altfel e jale! E aglomerat rau...pt k toata lumea vine. Si ai grija mare la hotii de buzunare/din genti, k sint f multi si te vineaza. Mie odata mi-au deschis sacul pe care 5 secunde nu l-am tinut in fatza, pt k ma aplecasem sa iau ceva de pe o taraba ...Maaare noroc am avut k am simtit ceva! Atfel bebelina mea nu mai avea acum hainutze si lucrusoare de nici un fel pt k aveam toti banii la mine!
brrrrrrrrrrr....

Si inarmeaza-te cu rabdare sa te uiti cit se poate, la toate standurile pt bebei!

Marce 20+

Mergi la inceput

Delfinutza, lista kiar contine strictul necesar si o sa fi uimita cind o sa realizezi k in alea 3 zile, o sa ai nevoie de tot ce e pe lista. Iar cu unele kestii e mai bine sa le ai cu tine de ex. maruntisuri k: hirtie igienica, tampoane (k nu vine sotul in urmatoarele 5 minute dupa ce ai nascut si ti le aduce la pat), plus alte nimicuri de genul asta. E lunga lista dar nu e atit de inspaimintatoare....o sa vezi. La multe te gindisei si tu (si oricine altcineva) de una singura.

Marce 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

breee, ati inebunit?!
Pe vremea mea... i-am dat dr 100 euro si a fost mai mult decat media! Bine ca nu am nevoie de anestezist! Sau cine stie! Uite de asta vreau eu sa aflu din timp, sa ma obisnuiesc cu ideea si sa am timp sa pun bani deoparte.

Bulifrici (Luca Matei - 05 nov 2004)
ylilimic 24+ cu
CARTI de psihologia copilului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delfinuta spune:

Cata incearca cu un ceai de menta, poate te mai linistesti.

Mergi la inceput

Cred k Delfinutza s-a referit la cezariana...nu?

Apropo...unde sint scoruríle astea? De fapt ...nu ma mira si ma astept sa fie cam cum zice ea.

Marce 20+

Mergi la inceput

Marce eu stiu pretu de la doua cunostinte care au nascut la Municipal (acolo merg si eu) prin cezariana. Una dintre ele a dat dublu decat atat, dar nu se pune ca are o situatie financiara deosebita.
Probabil ca poti da si mai putin, acum nu stiu cata atentie vei primi. Ca eu sunt de parere ca atentia care ti se acorda intr-un spital este proportionala cu cat cotizezi.

Mergi la inceput

Fetelor voi ati vazut ce nasol s-a facut afara? Asa dintr-o data...ca ieri faceam plaja! Speram sa fie frumos pana la sf lunii cat mai vin la scarbici...

Da voi unde ati disparut? Sau iar nu merge forumu asta???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

catalina, am vazut ca nu ai raspuns in absenta mea la postarea mea cu kilometrajul si cerclajul. TE-a cam speriat sau ma crezi prea nebuna ca sa te conversezi cu mine?

Bulifrici (Luca Matei - 05 nov 2004)
ylilimic 24+ cu
CARTI de psihologia copilului

Mergi la inceput

Nu am disparut prea departe unele dintre noi...Eu una m-am apucat sa fac musaca asa k mai imi pierd timpul in bucatarie si mai arunc cite on oki pe la voi.

Eu o sa nasc in Municipal. Sincer, nu o sa ma zgircesc tocmai acum, cind e vorba de sanatatea lui bebe si a mea! Dar nici 600 euro nu o sa am sa dau la dr!
Ce ma fac?

Marce 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

fetelor am mancat si m-a luat somnul.
apropo de tampoane pai al meu nici nu prea stie cum arata, sa le gaseasca in casa si tot nu intelege ce este... pai ce sa-i explic sa-mi aduca ca el e pe alaturi cu treburile astea!!! De aia va zic eu ca trebuie sa fiu pregatita cu de toate ca la mine omul la cumparaturi este spaima, daca il las sa cumpere - mai ales pentru copil - un cacat o sa aiba copilul va zic eu ca stiu..., Da de tampoane.... e deja depasit m-asi mira sa-mi gaseasca incarcatorul in casa de la mobil, ca si acum ma intreaba unde este sarea..... deci chiar va rog sa ma anuntati ce trebuie sa am chiar si acele maruntusiri ca la mine daca nu pun mana eu si nu cumpar si nu le bag in geanta - ma implu de nervi pana ii expic...
El vine cu banii dar in rest la mai mult nu prea ma astept...

Va pupic pe buric.

Liuda si o burta de 24 sapt + 5 zile

Mergi la inceput