Mamici de ianuarie - februarie 2007 (24)
Raspunsuri - Pagina 19
R_MARCE spune:
Ylilimic, tare de tot email-ul ala! normal... k doar femei sintem.
Catalina, deci pe tine te auzisem k ti-ai facut bagajul deja. Nu mai stiam exact cine ... Sa stiti k si eu mi-am cumparat incet incet cam ce imi trebuie pt bagaj, sa nu dau din colt in colt pe nametzii care pot veni. Asa k, de ex, tot din de acum celebra Europa, mi-am luat 2 camasi largutze pe care am dat 100 mii buc, si un halatzel la fel dintr-un material un pic pufos dar nu f gros (la pret tot cam asa) ...asta k sa nu imi para rau dupa ce nasc k le-am patat de singe si k oricum o sa le arunc sau le las prin spital. Apropos... ati vazut cumva in mag Victoria la standul pt gravide, cit costa o camasa de noapte? 900 mii lei!!!
Si le porti 3 zile si le arunci ...k nu mai tine nimeni camasi patate de singe in casa...zic eu!
Marce
20+
R_MARCE spune:
Inca o kestie care ma roade. Pt fetele care au nascut deja (mai ales prin cezariana): Ce facem cu bagajul in spital? Il caram cu noi in sala de operatie? Dak nu, putem avea incredere sa il lasam in salon? mai ales k o sa contina destule kestii importante de ex bani, acte, mobil, incarcator etc plus kestii personale la care poate tii si nu ai vrea sa iti dispara...plus lucrurile lui bb (la care si faptul k ai un pachet de Pampers si alte consumabile care altora le lipsesc si care pot "face cu okiul" in sens rau).
Imi pare rau k intreb si pun astfel problema dar dak esti dupa cezariana cu anestezie totala...ce te faci? K nu e numai lume selecta in spital...sa fim realiste...
Marce
20+
delfinuta spune:
Ylilimic de ce ai ramas fara glas? am zis ca a tare rau pt ca mi s-a parut misto gluma cu sotu..
Cat despre preturi cica ar fi 300euro cezariana + 100 anestezistu
Catalina spune:
Lilisor mama, oi fi io si cu capul dar ce naiba sa fac daca tot stau acasa de aproape o luna ... eu daca stiu ca am lucrurile puse la punct ma simt mai linistita si mai organizata.
Fetelor, un sfat va rog. Ma simt ingrozitor, sunt stricata la stomac (eu care aveam probleme cu constipatia azi am iesit de doua ori afara), am si ceva greata si nu stiu ce sa fac. Sa va spun ce am mancat azi: de dimineata nelipsitul lapte, si doua felii de paine cu unt si gem, pe la 11 un iaurt si la 13, de pranz, o salata de rosii ardei si ceapa cu doua oua prajite si branza. Cam la juma de ora dupa ce am terminat de mancat la pranz m-a apucat raul.
Oare ce as putea sa iau ... ca imi e tarsha sa sun la medic pt asta dar stomacul asta ma cam sperie ... am inteles ca nu e tocmai ok sa ai scaune din astea f moi.
Help!
Cata 27
ylilimic spune:
Ca veni vorba, nu ma pot abtine si pana imi reuseste faza cu lista completa sa va mai spun una: Cand am nascut eu era contrabanda cu Ergomet (fiole care se iau pentru eliminarea lohiilor - sangele de dupa nastere). In Cta nu se gasea si mi-a luat sotul din Mangalia, caci doar intr-o farmacie se gasea si dadea la liber. In altele nu serveau pentru ca poate folosi la declansarea avortului. Cert este ca venea o cutra de infirmiera si zicea "hai ca tu ai 2 cutii, da si tu pentru fata din salonul x o fiola ca sta saraca si nu are cine sa-i aduca". Ce-i rau in asta? Scarba se ducea si vindea fiola la fata careia ii trebuia. I-a tinut figura doar in prima zi, ca mi s-a dus vestea si ii spuneam sotului la tel sa le cumpere si fetelor, chiar de la alte saloane, si ele imi plateau exact cat scria pe bon.
Pun pariu ca la asta nu va asteptati?!
Bulifrici (Luca Matei - 05 nov 2004)
ylilimic
24+ cu
CARTI de psihologia copilului
Liuda spune:
eu maine ajung la bucuresti
pai de-a dracu' fac si caut si ajung la europa aia de care ziceti voi ca daca preturile sant asa cum scriti voi - normal ca acolo este prima mea parcare.
Va pupic pe buric.
Liuda si o burta de 24 sapt + 5 zile
Daconst spune:
Hai ca scriu si eu un mesaj...desi se va duce la naiba...pe ce stiu eu ce pagina...
In legatura cu hemoroizii,eu ii cam aveam,dar nu sunt si nici nu am fost constipata...doar ca mi-a fost mai rece zilele trecute si am avut sangerari.va dati seama sperietura ce am tras,pina mi-am dat seama ca nu e de la sarcina.
Ylilimic,mersi de sfat o sa trec pe lista si supozitoarele.
Marce,la mine asa e cum spun babele ca nu pot sa mananc carne,in schimb dulciuri...toata ziua.Si am baietel.
Preturile sunt mari la hainute de bb daca mergi in magazine de specialitate,dar eu le culeg de pe unde apuc si vad mai ieftin sa nu dau prea multi bani.
Am mai pus ceva poze la cumparaturile de ieri.
In legatura cu listuta,v-as recomanda sa puneti si manusi la bb ca cica se zgarie foarte tare cu unghiutele si la spital iti cere sa ai si manusi sa-i protejeze.
Hainute bb
Dana 26+ 
R_MARCE spune:
Ylilimic, hai k m-ai facut sa rid cu lacrimi! Delfinutza s-a referit la gluma k fiind "tare rau" ...adik "tare de tot". Eu una ma prinsesem si m-ai facut sa citesc vreo 2 pagini din urma sa vad ce am sarit si unde a dat cu "bita-n balta" delfinutza...

Buei...nu mai ziceti "tare rau" k se intelege altceva... Puneti" super tare" sau asa ceva... Amuzant oricum!
Marce
20+
delfinuta spune:
Marce normal ca trebuie sa-ti iei acolo strictu necesar cu tine in spital, dar ma gandeam ca nu e asa mare caz incat sa faci liste, ca doar nu ramai acolo singura pe lume. Vine frumos sotieru si aduce cele necesare. Eu asa ma gandeam...
Iar cu bagaju unde-l lasam...la fel..la sotier! Macar lucrurile mai importante - mobil, bani.