Mamici de noiembrie - decembrie 2006(44)
Raspunsuri - Pagina 6
porumbita80 spune:
Bamboletta merci mult de incurajare dar problema este ca nu-mi raspunde la telefon am sa mai incerc oricum sa dau de el, sper sa fie totul bine.
stela
bamboletta spune:
Maine incepe targul de bebei la IASI 

abia astept sa ma duc
ma atrage ca un magnet toate magazinele de bebei si as cumpara tot ce vad ![]()
Bamboletta
34+
bebelina Antonia
"poze"
www.dropshots.com/bamboletta" target="_blank">"video bebelina"
iasmi spune:
Multumesc fetelor - Ralumat, Raluca_u, Dia1609 - m-ati convins si promit ca va ascult si nu voi sta mai mult de 2 ore/zi la calc. in fundulet!
Raluca_u "La multi ani" mamei tale, ma bucur ca ai relatie asa cu ei, imi dau seama ce este in inima ta!
Va
-ic pe burtik!
iasmi
30
miha2006 spune:
HELLO la voi
bafta fetele am intrat doar sa va fac galerie...
se apropie DPN, nastere usoara si bbi sanatosi
anul trecut pe vremea asta si eu trecem prin aceleasi probleme ca si voi
va stept pe toate la CLUBUL SCUTECELOR "bebelusi de noiemberie decembrie 2006"
va tin pumnii
MIHA SI IULIA BUBULINA
Lorym spune:
Laura13 chilotzi la 51.000 si pijamale f bune si nu scumpe in moldova mall la etajul 2 linga standul de la jolidon este un magazin numai cu pijamale si chilotzi.
Lory
35 sapt
Catrinel Rianna
doradora spune:
de fapt intrasem sa ma plang de tensiunea mea 12 cu 4,9. aia mica e problema, asa ca o sa iau vreo 2 guri de cafea. si eu care ma abtinusem toata sarcina...
chris
30+
alexandra
bamboletta spune:
LORYM-mersi
am memorat lista ca de acum trebuie sa incep sa-mi fac bagajelul
MIHA2006-multumim de galerie 
Unde sunt
faceti
?
Bamboletta
34+
bebelina Antonia
"poze"
www.dropshots.com/bamboletta" target="_blank">"video bebelina"
doradora spune:
azi a fost ziua cand am luat iar furosemidul. nici o reactie spectaculoasa, am mers la baie, dar nu cine stie ce, maimule tot umflate+amortite+dureroase... cred ca iau de pomana si de-a dreptul banuiesc ca o sa ma opresc. sunt curioasa daca saptamana viitoare la control mi-o da altceva. am de gand sa insist, dar incep sa ma resemnez cu gandul ca asa o sa o duc. nici medicul de familie, in care am incredere si stiu ca e bun, nu m-a lamurit din cale afara... macar sa imi spuna la ce medic sa merg. una este sa nu fie nici o problema si sa dispara dupa aia, dar daca e ceva mai nasol care trebuie remediat din timp? of, greu la deal cu boii mici!
chris
30+
alexandra
doradora spune:
mi-am pus glow la nume. asta e mesaj de verificare, sa vad ce a iesit
chris
30+
alexandra