Mamici de noiembrie - decembrie 2006(44)
Raspunsuri - Pagina 16
alexandra_25 spune:
Buna fetelor....vad ca aseara nu a-ti avut somn......eu in schimb am adormit devreme dar dupa aceea toata noaptea m-am perpelit....vad ca la mine deja e un obicei....o noapte dorm bine si una nu....
Laura72.....multumim de listuta....acum avem de unde alege din atatea.....
Asiza......
...vezi la mine e invers....sunt duble preturile.....e normal daca sunt mai ieftine la tine sa le iei din magazine....
Chris80...exact la faza cu pompa nazala ma gandeam si eu.....
..si oricum nu am aflat inca cum....poate ne lamuresc cele care sunt deja mamici..
Kokorina...saracutza de tine.....si eu am seri cand sforai...dar sotiorul meu cum doarme adanc nu ma aude.....sunt norocoasa...
....al meu are alte probleme...ma intreba aseara dupa ce nasc...dupa cat timp se poate face
.....![]()
Roana..felicitari pentru rezultatele la eco si cred ca ai niste emotii gandindu-te ca mai ai 3 saptamani si o sa iti tii puiul in brate..cate saptamani ai tu?...
Chinico.....
...asa de mult imi place umorul cu care povestesti de fiecare data.....
Codita...luciab..bine ati venit in grupul nostru......nastere usoara si sa ne povestiti mai multe despre voi...
Fetelor toate v-ati trezit asa de dimineata....????...eu de abia la 11 am reusit sa ma ridic din pat...zici ca eram drogata.....
Roxana...eu iau Materna Centrum si stiu ca e la fel ca si Elevitul....dar trebuie luata o pastila pe zi.....
Madaluta...nu iti face griji...asta ni se intampla si noua...se dilata oasele bazinului...se latesc si de aia avem durerile astea...eu umblu ca si un pinguin...si ma doare bazinul mai tot timpul...poti sa iei Nospa...este recomandat de medici...
Ralumat...ai dreptate...a fost egoista la faza asta....
Adinutza...ma bucur ca esti mai bine.....si ca bebe mai sta in burtica putin....si eu am leucocitele marite....asa le am de prin luna a 4-a....

Miro...stii ca eu nu ma pot supara pe tine...si sincer avem toane de garvidutze...promit ca ma apuc sa citesc cum se deschide un nou capitol si cum se trece in listuta si te ajut....si uite si mai multi 
...numai sa nu mai fii suparici....gata ne apucam de facut temele......daca va povestesc de saloanele de la maternitatea noastra s-ar putea sa aveti cosmaruri la noapte asa ca eu tinand la voi nu va sperii......
....
Si eu le-am urat bun venit la fete....
...eu chiar ca am fost cuminte......

alexandra
34 + cu
Mark Andrei
poze
"Exista doar un singur colt din univers pe care poti fi sigura ca il poti imbunatatii, si acela este tu insati."
alexandra_25 spune:
mamistefi...bun venit in grupul nostru...
...
alexandra
34 + cu
Mark Andrei
poze
"Exista doar un singur colt din univers pe care poti fi sigura ca il poti imbunatatii, si acela este tu insati."
kokorina spune:
eu nici nu am curaj sa-mi ridic ochii.....MIRO ai dreptate.asa e,daca nu ma intorceai tu.....cine stie daca mai veneam pe aici.....ca vorba aceea ,ca noua ti se pare ca tot ce se discuta pe forum e ca intr-o "bisericuta" iar tu nu ai loc ca......deh,esti noua.eu asa m-am simtit la inceput,de aceea plecasem.si iata-ma acum....nu mai scapati de mine ![]()
THEODORA2006,LUCIAB,CODITA.....BINE ATI VENIT IN GRUPUL NOSTRU
......asadar.....

![]()
![]()
![]()

![]()
![]()

![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

mie cel mai rau imi pare rau de fete(lorym si ktrinel)....lorym nu a mai scris nimic de cand cu bagajul de spital....LORYM,te rog din inima si sufletul meu scrie-ne ceva,te rog nu fii suparata,nu-ti face bine si la bebe nici atat.....ai asa de frumoase lucruri la bebe,tu esti un OM FRUMOS....hai sa ne bucuram impreuna de minunile noastre....TE ROG!

31 + cu
si 
panaa spune:

buna dragi viitoare mamici!
Am citit cu interes "discutiile" voastre si ma bucur sa gasesc atatea "colege" de sarcina. Eu intru in 34 saptamani.
M-am apucat sa-mi pregatesc "cuibul". In schimb, pentru bb nu am luat inca nimik. De, superstitia.... Dar cred ca voi trece peste superstitii si voi incepe sa-i iau si lui bb cele necesare....
Mai ales ca vad destule viitoare mamici, mai mici decat mine, care deja sunt la ultimele cumparaturi....
Apropo, UM 11.02.2006, DPN 18.11.2006. Dna doctor Camelia Constantinescu, Spital Bucur.
MAI ESTE CINEVA LA DANSA? CE PARERE AVETI DESPRE SPIT.BUCUR?
Astept replici!!!!!
ingeras26a spune:
Miro
, sa-mi fie cu iertare, dar mie nu mi se par deloc ok nici atitudinea, nici tonul tau...
Am fost cateva dintre fete care le-am intampinat pe fetele noi, celelalte poate nu au observat sau poate pur si simplu nu au avut chef sau timp sa citeasca din urma si atunci nu stiau, sau poate le-a fost lene sa scrie "bun venit". Pana la urma asta este si ideea site-ului, dupa parerea mea, faci ce vrei, intre niste limite, evident. Si in alta ordine de idei, nu mi se pare normal sa ne critici, suntem toate egale aici, pe forum, cu bune si rele.
Ma rog, acum avand in vedere ca toate suntem gravidutze si stim ce toane poate avea fiecare, ar trebui sa se uite si sa se ierte, asta este, fiecare cu ale lui prioritati.
Cred ca toate fetele sunt de acord ca pentru toate acest forum este extrem de important si ne-am facut multe prietene aici, dar intri pentru ca iti face placere si raspunzi cand si cum consideri tu ca este ok fata de tine, dar si fatza de ceilalti participanti la discutie.
Sper sa nu se supere nimeni pe mine.
Pupicei, Ingeras
29+
Maya
asiza spune:
quote:
Originally posted by chris80
MERGE CUMPLIT FORUM-UL!!!!!!!!!!!!!!!!
chris30+
alexandra
Ai dreptate!!!! IAR am sesizat administratorii...si iar nimic...deja nici nu-mi mai vine sa postez vreun mesaj!
Oricum, mai am si eu ceva de zis...dar merg sa-mi fac ceva de papa prima data sa fiu cu mintea limpede!!!!
Oana
28+ cu
Denis Cristian
doradora spune:
roxana, masina ta s-a vorbit cu a mea? e prima data cand spal dupa zugravit si se pare ca au mutat-o din loc, desi nu prea inteleg de ce, scoate sunete ciudate, si in afara de asta am scos rufele nestoarse si cu detergent pe ele, deci nici clatite cum trebuie. am umblat la filtru, pt prima data a curs apa de acolo, desi citisem ca e normal, pana acum nu s-a mai intamplat, am curatat, dar nu era cine stie ce, si acum sa o vad din nou la treaba. si a mea e de 4 ani.
quote:
Originally posted by roxana c.
Mi-am adus aminte sa va mai intreb ceva: am avut neplacuta surpriza ca aseara dupa ce am bagat rufe in masina de spalat, sa vad ca nu-mi mai da apa afara. Deci merge normal la inceput: ia detergent, ia apa, etc, numai ca apa ramane in ea. Dimineata am mai bagat o tura si am stat acolo sa vad ce si cum. Deci face tot ce trebuie sa faca, numai ca apa ptr clatit de ex o ia fara s-o mai dea afara pe cea cu dero. La fel cu balsamul si la fel cu storsul. Se invarte, dar cu apa acolo. Ma gandeam ca poate sa fie infundata evacuarea, sau s-a dus pompa care scoate apa. O am de 4-5 ani, nu-i asa de veche.
Nici nu stiu unde gasesc pe cineva care se pricepe.
Roxana32+
,Oana(21.07.97) si Ana-Maria(4.02.02)
chris
30+
alexandra
roxanica2006 spune:
Salutare tuturor mamicilor! Sunt Roxana, din Satu Mare, D.N. 06.06.1979, U.M. 02.03.2006, D.P.N. 07.12.2006 dr. MUNCEAN MIRCEA
Va citesc din primele saptamani de sarcina, dar pentru ca la finele anului trecut am avut o sarcina oprita in evolutie, dintr-o supersitite tampita am tot amanat sa intru pe forum.
De acum insa va voi scrie cat de des pot, eu sunt in prenatal, asa ca voi avea suficient timp.
Vreau sa va intreb ceva: voi ati facut vit. D injectabil, medicul de familie mi-a recomandat, insa ginecologul m-a sfatuit sa iau pastile de Ca+ vit.D. Eu, mare desteapta, nu am luat nimic, am continuat cu Elevit, considerand ca acesta contine tot ce am nevoie. mai mult, am tot citit ca este posibil ca, Ca sa provoace contractii si mi-am spus de ce sa-mi fac probleme singura, cata vreme eu ma simt f. bine. La analize Ca a iesit in grafic, insa spre limita inferioara.
Oricum marti sunt programata la dr. ginecolog, dar stiu ca vit astea D injectabil se fac in luna a 7-a si acum sunt in sapt 31 si un pic.
In concluzie, va rog sa-mi spuneti voi ce vitamine luati sau daca dr. vostri v-au spus ca elevit e suficient.Poate e o propunere pentru tema zilei.![]()
ROXANA
31 sapt si DAVID MIHAI
roxanica2006 spune:
Salutare tuturor mamicilor! Sunt Roxana, din Satu Mare, D.N. 06.06.1979, U.M. 02.03.2006, D.P.N. 07.12.2006 dr. MUNCEAN MIRCEA
Va citesc din primele saptamani de sarcina, dar pentru ca la finele anului trecut am avut o sarcina oprita in evolutie, dintr-o supersitite tampita am tot amanat sa intru pe forum.
De acum insa va voi scrie cat de des pot, eu sunt in prenatal, asa ca voi avea suficient timp.
Vreau sa va intreb ceva: voi ati facut vit. D injectabil, medicul de familie mi-a recomandat, insa ginecologul m-a sfatuit sa iau pastile de Ca+ vit.D. Eu, mare desteapta, nu am luat nimic, am continuat cu Elevit, considerand ca acesta contine tot ce am nevoie. mai mult, am tot citit ca este posibil ca, Ca sa provoace contractii si mi-am spus de ce sa-mi fac probleme singura, cata vreme eu ma simt f. bine. La analize Ca a iesit in grafic, insa spre limita inferioara.
Oricum marti sunt programata la dr. ginecolog, dar stiu ca vit astea D injectabil se fac in luna a 7-a si acum sunt in sapt 31 si un pic.
In concluzie, va rog sa-mi spuneti voi ce vitamine luati sau daca dr. vostri v-au spus ca elevit e suficient.Poate e o propunere pentru tema zilei.![]()
ROXANA
31 sapt si DAVID MIHAI