Mamici de martie - aprilie 2007 (6)
Raspunsuri - Pagina 30
Sori1980 spune:
quote:
Originally posted by monica_b
Vani si Sori imi permit sa va sugerez un nume universal de baiat (ca tot am vazut un episod de Stargate ieri): Daniel. Merge?
Monica, esti o draguta. Intr-adevar numele de Daniel e f. simpatic si universal, merge si la evrei (sotul meu e) si la catolici (eu sunt), dar problema e ca asa il cheama pe al meu sot, deci eu nu pot sa il folosesc, poate Vani
In alta ordine de idei, am fost azi la ecograf cu sotul, si ne-a masurat translucenta nucala si e buna. Ne incadram in grafic in ceea ce priveste cresterea lui bebe; are tot 12 sapt. si 6 zile si CRL 6,5 cm. i-am vazut si inimioara cum ii batea. A fost foarte neastamparat/a si vioi, s-a dat peste cap, dupa aia a stat in cap, si nu o lasa pe tanti tehniceana sa il masoare.
Oricum, suntem f. incantati si veseli si acum putem pleca linistiti in vacanta la mare sambata.
Mai incolo intru sa pun pozele si sa citesc pe indelete ce ati mai scris.
Pupici la toate
-utele. Sori 12sapt. si 6 zile.
alexia3 spune:
salutare burtici!!! sunt si eu o ocupanta al locului de mamica pentru martie 2007. mai avem o fetita iar acum in mod normal ne-am dori un baietel...si ce credeti....sau poate ar trebui sa o iau cu inceputul...ne-am casatorit atunci cand mai aveam inca un an de studiu, asa ca ma temeam sa nu raman insarcinata pentru ca intrerupere nu as fi facut dar nici nu as fi avut timpul necesar sa ma ocup de o asa minunatie de bebe...asa ca pe langa orice metoda de contraceptie, eu foloseam rugaciunea, stiam ca asa cum la Maria s-a trecut peste orice bariera logica...si eu eram tot o persoana normala, cu nimic mai speciala decat ea si ma rugam sa nu raman insarcinata atata vreme cat sunt in scoala. am terminat scoala...toate bune si frumoase, dar imi trebuia sa ma angajej un an de zile penttru a-mi fixa materia invatata si intari diploma obtinuta...asa ca ma rugam acum sa ma ajute Dumnezeu sa ma angajej si sa lucrez un an de zile...se apropia anul de munca si nu mai aveam motiv de amanare....dar imi era frica sa stiu ca ..in noaptea asta vom concepe un copil...asa ca nu aveam ce scuza sa mai invoc... deci la un an si o zi dupa ce m-am angajat am ramas insarcinata...ne-am bucurat mult stiind ca Dumnezeu ne cunoaste mai bine decat noi si El stie cand suntem pregatiti sa facem fata meseriei de parinti....a trecut timpul fetita a facut 2 ani si eu am inceput sa ma gandesc ca nu ar fi bine pentru ea sa fie singura, sa nu aiba cu cine se juca, cu cine imparti bucurii si jucarii...asa ca am facut consiliu de fam, i-am spus sotului...dar surpriza...i-a fost teama de inca un copil(deocamdata el sponsorizeaza familia, noi administram ce aduce el), I-am spus ca nici eu nu sunt sigura ca sunt pregatita, dar ca la fel ma voi ruga, si atunci cand Dumnezeu va crede ca noi mai avem nevoie de inca un copil ni-l va da indiferent de contraceptie...reactia lui....a zis ca ii este frica si nu va mai dormi in dormitorul conjugal ca se teme de rugaciunile mele....normal ca nu s-a intamplat asta...eu si fetita am inceput sa ne rugam pentru un baietel....aproape uitasem cand intr-o noapte am visat ca m-am dus la un control de rutina si cum am intrat in cab, d-na dr. mi-a spus "tu esti gravida", am ramas uimita pentru ca nu ma urcase pe masa, nu-mi facuse nici un test si nici nu trecuse perioada...visul s-a confirmat a fi adevarat....asa ca sunt insarcinata...fetita mnoastra era sigura ca va fi un baietel...pentru ca pentru asta ne rugam noi...mie mi-era greu sa-mi pastrz credinta asta pentru ca imi era ffffffffff rau parca mai rau ca la prima sarcina si toti imi spuneau ca va fi tot fata...echograful de 14 sapt si de 16 sapt. mi-a spus insa ca va fi baiat....
asa ca acum sunt asteptatoare de baietel
PUM a fost 9.06.2006 iar DPN 13.03.2007
am vazut ca mai este o mamica la dr. Mistoi, as vrea sa aflu si eu informatii despre ea pentru ca nu o cunosc , mi-a fost recomandata si am apelat la ea intr-un moment de criza.
ma bucur ca ne-am cunoscut, si va voi vizita...cu toate ca astazi am batut recordul personal la stat la comp....nnu pot sta la comp. imi face rau..
va pup pe burtici
Ramona