Mamici de martie - aprilie 2007 (6)
Raspunsuri - Pagina 29
loina_ln spune:
karra80 si eu tocmai am trecut peste o raceala puternica care m-a tinut in pat 1 saptamana. la sfarsit am auzit de oscilococcinum si l-am luat. este ffff bun si este indicat si la gravide. intra pe net si cauta oscilococcinum si vezi ca este fff bun pentru raceala dar si sa il iei preventiv. eu m-am hotarat si il iau acum toata iarna cate 1/sapt.
si bineinteles muuuult ceai cu lamaie![]()
sa te faci bine cat mai repede ! 
cu 
monica_b spune:
Paula am studiat prospectul. Iti citez un fragment relevant: "... se administreaza cite 2 ml Gravibinon, in fiecare saptamina in primele luni de sarcina (in cazuri izolate chiar pe perioade mai lungi)." La atentionari speciale spune doar ca datorita relaxarii uterului, un embrion mort e posibil sa nu se elimine. De aceea trebuie sa se verifice periodic existenta evolutiei sarcinii. Iar la contraindicatii: hipersensibilitate la componenti, herpesul de sarcina, procesele tromboembolice, hipertensiunea arteriala, tumori maligne estrogeno-dependente si insuficienta hepatica severa.
Nu pare sa aiba vreo treaba cu maturizarea placentei...
Monica
x2 18+
kisstherain999 spune:
Mi-au venit pantalonii de la Tara, sunt super. Imi voi comanda si o bluza. Daca cineva vrea sa-si comande pantalonii si vrea masuratori ii stau la dispozitie.
kiss 
14+ 
Anumita muzica se asculta cu vantul in fata! si degeaba lasi in jos geamul de la masina ...
loina_ln spune:
karra80 am uitat sa iti zic de sirop de gat, in caz ca ai nevoie si de asa ceva: eu am luat STODAL si a facut minuni pentru gatul meu. este un siropel numai din plante, e cam scumputz, dar sa stii ca si oscilococcinum este de la boiron si au numai medicamente homeopate care nu au contraindicatii si se iau ff bine de sugari si gravide.
cu 
roxanici spune:
Karra, de ce nu ai incredere in medicul tau? Ia un Nurofen ptr raceala si gripa, citeste prospectul si vezi daca sunt observatii ptr sarcina daca nu esti convinsa sa il iei.
Vani, imi dau si io cu ideile de nume: David, e tare la moda pe la noi pe-aici si merge numa' bine si in engleza si franceza si romana
.
Kiss, eu vreau lamuriri depsre marime.... ca nu stiu cat port. N-am nici o pereche de pantaloni cu masuri de-astea á la Tara.Am 90cm -sold si aveam talie 70cm (jeansi imi luam incepand de la marimea 27 pana la 29, in functie de cat de tare sau nu vreau sa imi atarne pe mine. Acu port o pereche de raiati marimea 29. Ce marime de la Tara imi vine?
roxana
16+
kmi78 spune:
Buna fetelor, eu sunt putin in urma cu cititul daca nu am intrat doua zile, dar recuperez, vreau sa stiu ce ati mai facut;
Am un filmulet despre nasterea normala pt cele care sunt interesate, m-am gandit ca poate va prinde bine sa vedeti, mai ales care nu au trecut prin asa ceva:
http://video.google.com/videoplay?docid=-8120826727330730349&q=natural+birth&hl=en
20, am ajuns la jumatate, ce ziceti urmatoarea jumatate va fi mai usoara sau mai grea??
ralualexandrei spune:
Paula eu am facut tratament cu Gravibinon pana in luna a 5 a ,cand eram gravida cu Robert si el a iesit absolut perfect.Am avut pe vremea aceea ceva emotii pana sa nasc pt ca nu se faceau ecografii asa des ca acum sa pot vedea ca baiatul e ok.Asa ca eu zic sa te lasi pe mana medicului ginecolog si nu a dr de familie.Apropo sa stii ca l-am nascut la termen si nu mai devreme cum se intampla in cazul unei placente maturizate inainte de vreme.
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si
16+ album no1 album no2 albumul no3
Rebiana27 spune:
Karra si eu sunt racita de ceva vreme si ma tratez cu ceai cu lamaie. Eu stiu ca atunci cand te tratezi cu medicamente iti trece intr-o saptamana si daca nu te tratezi, in 7 zile.
Deocamdata ma tin tare dar...
elyanne spune:
quote:Eu ia-m comandta deja... masura 40, ca m-am masurat peste burta si am 92 ... iar la 40 scria parca 96... Oricum, am vb la tel. si daca imi sunt mici ii pot schimba. Ca eu imi fac probleme sa nu fie mici la fund si la picioare...
Originally posted by kisstherain999
Mi-au venit pantalonii de la Tara, sunt super. Imi voi comanda si o bluza. Daca cineva vrea sa-si comande pantalonii si vrea masuratori ii stau la dispozitie.
kiss14+
Anumita muzica se asculta cu vantul in fata! si degeaba lasi in jos geamul de la masina ...
Acum astept cu interes sa-i primesc... m-au sunat ca ii primesc in seara asta...
Roxanici deschizi tu capitol nou? Te rog

Despre masura pt. tine... vad ca cea mai mica la blugi este 40... Daca mie imi vin 40 (o sa aflu in curand)... de tine ar fi mari deocamdata... Acum depinde si cand vrei sa ii porti... de acum sau cand o fii burtica mai mare... ca la 6 luni nu cred ca ti-ar mai fi mari... Revin cu detalii dupa ce-i probez pe ai mei.
A... am ajuns sa ma epilez cu ceara... ca in ultimul timp am apelat la aparatu' de ras... si nu mai suportam... N-a durut mai rau decat inainte... ba din contra, aproape ca nu m-a deranjat deloc... Imi era teama sa nu ma doara prea tare si sa am contractii din cauza asta.
Am socat-o si pe cosmeticiana... ca ne stim de o gramada de timp... cand a vazut ca iar sunt gravida... si ca sunt chiar doi

Eliana (16 sapt.) si
Elena (23 octombrie 2004)www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">S-a mai nascut o stea
roxanici spune:
Uaa, ce onoare, deschid.... sper sa nu ma fac de rusine![]()
Sunt si jeansi marimea 38 dar sunt la capatul de jos al listei. Si vreau sa ii port de-acu pana in luna a 9-a....sa nu imi creasca
prea mare, ca burtica ar incapea fara pb din ce comentarii am citit pe site
roxana
16+