Viata in Germania (38)
Raspunsuri - Pagina 8
blackpanterro spune:
Dar cum se voteaza?
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
"Life isn't like a bowl of cherries...it's more like a jar of jalapenos.What you do today might burn your ass tomorrow."
tinatache spune:
in stanga sus este o casutza cu Evalueaza subiect.
Cristina
-----------------------------------------------
Explica-mi, si am sa uit
Arata-mi, si am sa-mi aduc aminte
Lasa-ma sa fac singur, si am sa inteleg.
Confucius
Daconst spune:
Na,ca am votat si eu.![]()
Inca o intrebare la mamici ca nu v-am mai stresat de mult.
Unde se arunca pampersii?Si cum procedati cu ei?
Ma gindesc ca la citi voi schimba in primele zile...umplu singura toneta...si mai am si vecini.![]()
We placut,gagici!
Hainute bb
Dana 28+ 
maraki spune:
Daconst eu arunc la gunoi pampersii
aia cu kk intai intr-o punguta dupa care la gunoi cu ei
Am uitat de tel. consulatului, il scriu maine
ca nu e urgenta
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
http://www.dropshots.com/maraki
osna spune:
dana eu tot la gunoi,ce-i drept productia va fi mare![]()
Svetlana,mamica fluturasului Matei
poze matei
Daconst spune:
Ok,mersi de informatii.
Am fost ieri la un magazin de bb-i si am vazut multe chestii faine.Printre ele era si un fel de galeata(ceva mai special,imi scapa numele...cu S parca)si cu role de nailon inauntru care se schimbau.Ei dispozitivul de la galeata facea pampersii ca niste cirnati...adica ii sigila si-i impacheta ermetic.
Ma gindeam ca toata lumea face asa aici si nu vroiam sa bat la ochi cu nestiinta mea.![]()
Mai astept idei si sugestii.
Pup fetele!
Hainute bb
Dana 28+ 
blackpanterro spune:
Dana, noi punem pampersii in tomberonul pt restmull, afara langa usa si astfel nu avem probleme cu mirosul in casa.Asa fac si vecinii mei, asa facem si noi.Parerea mea e ca nu ai nevoie sa dai banii pe galeata aia pt scutece.Noi nu am avut niciodata.
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
"Life isn't like a bowl of cherries...it's more like a jar of jalapenos.What you do today might burn your ass tomorrow."
tinatache spune:
eu am avut galeata din aia, noi stand la bloc trebuia sa-i depozitez undeva pana mergeam la gunoi. A fost super, nu miros, nu nimic.
Cristina
-----------------------------------------------
Explica-mi, si am sa uit
Arata-mi, si am sa-mi aduc aminte
Lasa-ma sa fac singur, si am sa inteleg.
Confucius
Amonar spune:
Fetelor, chiar nu ma puteti ajuta?
Tare as vrea sa stiu cam ce chelutieli sunt in Germania!!! Va rog ajutati-ma!!! Cam cat se plateste pe luna pt curent, apa, gaz, etc? Si asigurarea la masina? Si cea de sanatate?
Please.....
(pozeKailan)
Daconst spune:
Amonmar,cred ca fetele ti-ar raspunde,dar e mai complicat.Depinde foarte mult de zona unde locuiesti,de numar de persoane din casa,de metrii patrati ai locuintei,de kw consumati.
Eventual daca vrei un pret asa la cit e kilowatul sau metrul cub de apa,n-ar fi problema sa raspundem.In rest e totul diferit si depinde de multe criterii.
Impozitul si asigurarea la masina e la fel in functie de masina,de capacitatea ei.
E greu sa dai un pret fix la toate.Nu te supara.
Da exemple mai concrete si poate asa sa te ajutam.
Hainute bb ,caruciorul
Dana 29+