Viata in Germania (38)
Raspunsuri - Pagina 25
Claudia.P spune:
Salutare!!
Multumesc din nou pentru raspunsuri!
Am incercat pana la urma margarina Rama la cutie si a mers super bine. A iesit foarte buna. Inca ma mai minunez insa de cuptorul electric pe care il avem si coace fantastic. In Romania majoritatea aveam cuptoare pe gaz dar nu coceau deloc bine. Asta coace uniform, ce sa mai, stiti si voi cum e.
N-am reusit sa ma inscriu la cursul de germana ca miercurea nu au program cei de la Auslanderamt asa ca o sa incerc maine din nou.
Si inca o intrebare pentru cele care sunteti casatorite tot cu romani: in ce limba vorbiti cu copiii?
V-am pupat, o zi buna!!
Daconst spune:
La multi ani sarbatoritelor!!!!
Tinatache,multumesc de raspuns...o sa casc si eu ochii mai bine in ziare,poate gasesc ceva.
Osna,m-am uitat la pozele lui Matei si cred ca l-am deochiat putin.
E un copil superb,sa va traiasca.Si parca e leit mami,nu?Cum te mai simti?Parca ai slabit toate kg,asa-i?ca eu nu vad nimic in plus.
Hainute bb ,caruciorul
Dana 31+
DidiAlex spune:
LA MULTI ANI! sarbatoritzilor de azi
Enn, muta sanatate si multzam de urari!
Claudia P vad ca esti pe drumul cel bun. Mult succes.
Intradevar cursurile sunt subventionate de stat 75%. pt fiecare ora el plateste 3E iar tu 1. Pt absentele nemotivate platesti amenda, nu gasesc alt termen, si contributia statului. Deci iti trebuie intotdeauna motivarea de la medic;Cea mai buna, alta nu stiu.
Oricum, haioasa faza cu prinsul locului la cursurile astea obligatorii ce iti conditioneaza visa de sedere.
Si am o intrebare, pt mamicile mai noi, adika mai noi de 2004 cccc ca pt atunci am info.
Cate eco se fac aici in timpul sarcinii? Am facut pana acum 3 ( 11+)si cu toate ca dr imi spune ca e okei parca sunt cam multe. Am ca referintza prima sarcina din 2004 cu un total de 5 eco( 2 la medicul din ro, 2 la Medicover in ro si una aici la controlul 12 saptamani)
Multzam pt raspunsuri
ooana spune:
quote:
Originally posted by Claudia.P
Buna din nou!
Blackpanterro, din pacate, nu sunt aproape; Oberhausen e un orasel apropiat de Duisburg, Dusseldorf... deci mai la nord. M-as bucura sa vad ca mai e cineva de prin zona dar pe forum am vazut ca majoritatea sunteti mai la sud...
Va citesc de mai multe luni, inca de pe vremea cand eram acasa si ma pregateam sa ma mut...acum sunt in Germania de 3 luni deja...si nu m-am putu abtine cand am vazut ca e cineva atat de aproape de mine! Eu stau in Essen asa ca Claudia sunt destul de aproape!
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
Wedding picture!
Starea civila
Honeymoon
tinatache spune:
quote:
Originally posted by DidiAlex
[font=Comic Sans MS][navy][b]
Oricum, haioasa faza cu prinsul locului la cursurile astea obligatorii ce iti conditioneaza visa de sedere.
uite ca mie nu mi se pare deloc haioasa si nu vad ce te distreaza asa tare. Nu am auzit de astfel de cursuri, nu stiu daca Claudia are viza conditionata de ceva. Am vrut sa dau un sfat bun dar se pare ca la tine asta e f greu. Nu e prima data cand intelegi pe langa. Stiu ca ma repet dar te rog da ignore la mesajele mele.
Cristina
-----------------------------------------------
Explica-mi, si am sa uit
Arata-mi, si am sa-mi aduc aminte
Lasa-ma sa fac singur, si am sa inteleg.
Confucius
Carmi spune:
Bine ai venit, Ooana !
Didialex, eu stiu ca 3 echo sunt gratuite, pentru restul trebuie sa platesti. Eu am ales sa fac lunar si am dat in jur de 90 de euroi, precis nu-mi mai amintesc. Sarcina usoara !
Daca avem pe-aici Gabriele sau Mihaele le spun si eu cu intarziere La Multi Ani !
Carmi
Foto Fabiano (20.10.05) , www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video
Daconst spune:
Didialex,cum spune si Carmi,asa e si la mine...3echo gratuite,iar restul le platesti.Eu am mai facut pe linga vreo 2 si m-a costat 25€ bucata.
la fel si setul de analize,sunt un pachet de baza care nu-l platesti,dar daca vrei in plus de ex:toxoplasmoza,diabet gestational,triplu test...le platesti fiecare separat.Dar asta discuti cu dr si te informeaza.
Oana,bine ai venit in club!
Inn,cum te mai simti?Sper ca esti bine.
Hainute bb ,caruciorul
Dana 31+
ooana spune:
Merci pentru urarile de bun venit!
...si eu sunt in "focuri" cu limba germana dar ma stradui cat pot...de 3 ori pe saptamana!
vreau sa va intreb pe cele care aveti internet acasa...ce a-ti ales ca sunt atatea ca nu stiu incotro sa ma indrept...din cate am inteles eu in "germana mea" ma gandeam la Alice!? imi puteti recomanda ceva?...problema mea e ca vreau sa am contract pe 12 luni nu mai mult!
Wedding picture!
Starea civila
Honeymoon
osna spune:
buna dragutelor,
dana multumesc de complimente,kg mai sunt ceva ca am pus 22 in sarcina si am dat jos numai vreo 15 dar fiind mai inalta nu se vad
toti imi spun ca matei seamana cu tata-su dar nu mai conteaza,sanatos sa fie!iesim in fiecare zi la plimbare ca aici este cald inca,nu a nins si abia de azi-noapte au inceput ploile.
multumesc de urari,sunt si mihaela asa ca ieri am dat si de baut!
Didialex 3 echo gratuite(mie mi-a facut totusi 4 si 2 am platit eu ca am vrut sa le fac) dar exista cabinete unde sa zicem platesti 100 euro si faci cate vrei(cam 25 este un echo la cerere oricum)
Oana bine ai venit in club!frumos oras essen,cum am stat in gelsenkirchen mergeam aproape saptamanal acolo la cumparaturi.
Claudia noi acasa vorbim deocamdata romaneste ca matei este mic ,nu are decat 2 luni, dar sotul mai vb cu el si germana.noi ne-am propus ca putin mai tarziu el sa vb germana si eu ro cu el.sa vedem
va doresc o zi minunata,noi ne pregatim sa ne scoatem nasucul afara ca s-a oprit ploaia.
Svetlana,mamica fluturasului Matei
poze matei
ooana spune:
quote:
Originally posted by osna
buna dragutelor,
Oana bine ai venit in club!frumos oras essen,cum am stat in gelsenkirchen mergeam aproape saptamanal acolo la cumparaturi.
poze matei
iar eu la sfarsit de saptamana ma duc la cumparaturi la CentrO
P.S. L-am admirat pe Matei..., mai incolo o sa ai probleme cu fetele!
Wedding picture!
Starea civila
Honeymoon