gradinita de stat Titan

gradinita de stat Titan | Autor: mess4u2000

Link direct la acest mesaj

La anul o sa mergem si noi la gradinita si ar trebui sa stiu din vreme catre ce gradi din zona Titan-Salajan, sector 3, sa ne orientam. Am aflat ca e dificil de patruns, dar pe langa asta, spuneti-mi ce gradinite merita vazute in prealabil si la ce anume sa ma uit?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabrielle74 spune:

gradi 191 de lamga betoniera ....educatoarea popescu maria .vrei la program prelungit? dansa este de la 8-12.dar e super buna ,invata pe copilasi exact ce fac in cls 1,despartire in silabe ,alfabetul,descompunerea numerelor etc. o sapt scrie la mate si o sapt la romana .le da si teme pt acasa sa se obisnuiasca cu ideea ca are teme.
inscrierea se face din mai..este fff aglomerat la ea .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mess4u2000 spune:

multumesc de raspuns. Poate ca vom incepe cu program scurt si apoi il vom prelungi. Am retinut numele doamnei educatoare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mess4u2000 spune:

... si inca o intrebare - stie cineva unde exact sunt gradinitele nou inaugurate de catre primarul Negoita?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

quote:
Originally posted by mess4u2000

... si inca o intrebare - stie cineva unde exact sunt gradinitele nou inaugurate de catre primarul Negoita?

in titan cred ca inaugureza toamna viitoare, nu cred ca e vreuna noua la noi in zona. la potcoava, in curtea scolii 199 se construieste una. abia au demarat lucrarile, data de predare, 17.11.2007. noi suntem inscrisi la grupa mica, dar nu-i bai, ajungem la grupa mare pana o inaugureaza primarul .

Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betiana spune:

Zona Titan -Salajan este mare.Gradinitele din zona sunt :
231,232,211,196,240,241.Gradinita 191 se afla in zona Titan - Liviu
Rebreanu.In toate gradinitele sunt conditii foarte bune si educatoare bine pregatite si cu experienta.

Mergi la inceput