La anul o sa mergem si noi la gradinita si ar trebui sa stiu din vreme catre ce gradi din zona Titan-Salajan, sector 3, sa ne orientam. Am aflat ca e dificil de patruns, dar pe langa asta, spuneti-mi ce gradinite merita vazute in prealabil si la ce anume sa ma uit?
gradi 191 de lamga betoniera ....educatoarea popescu maria .vrei la program prelungit? dansa este de la 8-12.dar e super buna ,invata pe copilasi exact ce fac in cls 1,despartire in silabe ,alfabetul,descompunerea numerelor etc. o sapt scrie la mate si o sapt la romana .le da si teme pt acasa sa se obisnuiasca cu ideea ca are teme.
inscrierea se face din mai..este fff aglomerat la ea .
multumesc de raspuns. Poate ca vom incepe cu program scurt si apoi il vom prelungi. Am retinut numele doamnei educatoare.
... si inca o intrebare - stie cineva unde exact sunt gradinitele nou inaugurate de catre primarul Negoita?
quote:
Originally posted by mess4u2000
... si inca o intrebare - stie cineva unde exact sunt gradinitele nou inaugurate de catre primarul Negoita?
Andrei-Razvan(2.08.2003) si
Iris-Sabina(17.11.2005)
Zona Titan -Salajan este mare.Gradinitele din zona sunt :
231,232,211,196,240,241.Gradinita 191 se afla in zona Titan - Liviu
Rebreanu.In toate gradinitele sunt conditii foarte bune si educatoare bine pregatite si cu experienta.