operatie pe creier - foarte urgent!
buna tuturor!
e vorba de o persoana draga mie, in varsta de 52 de ani, care duminica dimineata pe la 4 a cazut din picioare - atac cerebral...
a fost transportata de la Piatra Neamt in Iasi, si din cate stiu duminica dimineata pe la 7 era deja operata.
din pacate in cursul zilei de duminica creierul i-a fost din nou inundat de sange.
atunci medicii au spus familiei ca nu se mai poate face nimic, ca nu are rost sa o opereze a doua oara.
si presupun ca le cer acordul sa o deconecteze de la aparate.
daca stiti despre astfel de cazuri, pe care medicii din alta parte (chiar si din afara tarii) le-au operat totusi de mai multe ori, orice informatie ne-ar fi de ajutor!
multumim!
un minut din timpul vostru inseamna o VIATA pentru ei !!! nu UITATI forumul umanitar
Raspunsuri
apisica spune:
incearca aici,insa trebuie sa te grabesti...
http://www.bagdasar-arseni.ro/neurochirurgie%20mixta.htm
http://www.bagdasar-arseni.ro/neurochirurgie%20pediatrica.htm
(prof. Ciurea este greu de prins, dar incearca)
Sanatate!
Happiness_4_us spune:
Exact, la Bgtasar sa stii ca se fac minuni. La sectia neurologie, Terapie Intensiva, sunt medici foarte sufletisti care nu se lasa cu una cu doua.
Anul trecut tatal meu a avut un accident vascular, in Targoviste medicii ne-au spus sa ne pregatim pentru ca nu va rezista, nici nu au vrut sa ni-l dea sa-l ducem la Bucuresti, dupa ce l-am dus la Bagtasar, a fost pus pe picioare.
Multumesc dr Alaicescu Asistenta Terapie Intensiva si dr Lazar, dar nu in ultimul rand, multumesc lui Dumnezeu!
Multa sanatate!
Cu mult drag, Nana.
Pentru Barbye-una dintre noi, Trebuie sa ajuti!!!
"Pentru a avea mai mult decit ai obtinut trebuie sa devii mai mult decit esti. Daca nu te schimbi vei avea intotdeauna ceea ce ai obtinut."
delsim spune:
Daca are hemoragie cerebraala, mai ales subarahnoidiana , sansele sunt intr-adevar mici, din pacate.
herra spune:
va multumesc pt informatii; am sa le transmit mai departe; din pacate si lor le-au spus ca nu e transportabila...
un minut din timpul vostru inseamna o VIATA pentru ei !!! nu UITATI forumul umanitar
Happiness_4_us spune:
Da, asta e nasol. Daca nu e transportabila asta este un impediment foarte mare!
Multa sanatate si sa ne spui daca au reusit sa faca ceva.
Cu mult drag, Nana.
"Pentru a avea mai mult decit ai obtinut trebuie sa devii mai mult decit esti. Daca nu te schimbi vei avea intotdeauna ceea ce ai obtinut."
herra spune:
din pacate, cand noi vorbeam ieri dimineata, deja murise; murise pe la 7,30 dimineata; iar sotul ei, care avea voie in spital numai o ora pe zi, de la 13 la 14, nu a aflat decat mai tarziu.
bietii oameni se pot gandi la orice, inclusiv ca nu au mai asteptat consimtamantul lor ca sa o deconecteze, sa nu o mai chinuie.
Happiness_4_us spune:
Imi pare sincer rau!
Condoleante si Dumnezeu s-o ierte!
Cu mult drag, Nana.