Rechizitele si gradinitele de stat
Raspunsuri - Pagina 6
AndraC spune:
Miruta, am si eu o intrebare, te rog...
Este necesar de adus aviz epidemiologic dupa vacanta de saptamana aceasta? Intreb deoarece eu nu-mi duc copilul in aceasta saptamana si vreau sa stiu daca trebuie sa ma pregatesc...
Multumesc!
Anuska spune:
quote:
Originally posted by AndraC
Miruta, am si eu o intrebare, te rog...
Este necesar de adus aviz epidemiologic dupa vacanta de saptamana aceasta? Intreb deoarece eu nu-mi duc copilul in aceasta saptamana si vreau sa stiu daca trebuie sa ma pregatesc...
Multumesc!
Depinde de gradinita! La cea a fetei mele cere aviz daca a lipsit copilul 3 zile consecutive.... La fel si dupa o sapt de vacanta! Dar cred ca poti duce copilul fara si daca cere,spui ca o aduci dupa-amiaza sau a 2-a zi si dai o fuga la dr si-ti da una incepand cu data de luni......
Poze la intoarcerea cu Teo(bb2) acasa
De la botezul Teodorei
Din parcul Tineretului, dar si cu altii
Povestea nasterii Anei
Povestea nasterii Teodorei(bb2)
AndraC spune:
Multumesc Anuska pentru raspuns. Stii cumva si care este baza legala -ce lege, ordin etc?
La noi la gradinita sunt niste asistente medicale
....
dana_ene spune:
La noi la gradinita avizul se cere dupa 2 zile de absenta.
Sigur vor cere si dupa saptamana aceasta de vacanta. Eu merg maine sa scot de la cabinet.
Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">BEBELUSI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006
miruta spune:
Andra , nu stiu sigur ce sa-ti zic ,asistenta se ocupa de asta .Dupa umila mea parere , nu ar fi necesar avizul epidemiologic dupa o vacanta de o saptamana daca nu a fost copilul bolnav in acest timp . Da , aviz se aduce si la noi dupa 3 zile de absente dar daca a fost bolnav copilul .Daca mama a avut concediu si a vrut sa-l tina cateva zile acasa sau a fost plecat cateva zile la bunici si nu a fost bolnav , nu cred ca-i necesar un asemenea aviz .Oricum , asistenta hotareste ( depinde foarte mult daca este intelegatoare , calda cu copiii sau e o acritura ) . Cel mai bine ar fi sa dai un telefon ( oricum personalul este in activitate , nu are vacanta ) sau sa intrebi luni dimineata si sa aduci ( daca trebuie ) dupa-amiaza sau a doua zi .

Sunt o visatoare ,Imi place sa visez la o viata mai buna .Treziti-ma , va rog , daca gresesc .
Anuska spune:
quote:
Originally posted by AndraC
Multumesc Anuska pentru raspuns. Stii cumva si care este baza legala -ce lege, ordin etc?
La noi la gradinita sunt niste asistente medicale....
Nu stiu sa existe asa ceva in lege....... Cred ca e vb de regulamentul intern al gradinitelor; la fel cum la intrarea in colectivitate trebuie sa-i faci IDR-ul...
Nu poti sa vb cu dr la tel sa ti-l faca si tu doar sa-l iei? De multe ori asa se procedeaza...
Sau vb la telefon asa cum spunea Miruta, la gradi si intreaba, poate nu e nevoie daca copilul n-a fost bolnav, desi nu cred...

Miruta, eu am stat acasa cu bb2 si o mai tineam p-acasa pe cea mare, insa intotdeauna trebuia sa duc aviz daca lipsea mai mult de 3 zile, cu toate ca stia ca statea acasa pt ca avea cu cine, nu pt ca era bolnava...

Dr ei de familie stia si cand era nevoie telefonam si apoi intr-o plimbare cu cea mica luam si avizul...
Poze la intoarcerea cu Teo(bb2) acasa
De la botezul Teodorei
Din parcul Tineretului, dar si cu altii
Povestea nasterii Anei
Povestea nasterii Teodorei(bb2)
AndraC spune:
Multumesc pentru raspunsuri 
La gradinita noastra dunt niste ciubucarese de asistente care isi fac propriile reguli si din cauza asta vroiam ceva legal....
Asta e, ma duc dupa aviz