Iasule, mandra cetate (42)
Raspunsuri - Pagina 3
adi69 spune:
Herra,inca o data la multi ani!
Nora,la multi ani pt ziua de maine!
Sa fii sanatoasa,fericita si iubita !
Eu v-am pupat de noapte buna.Ma duc sa-mi culc copila si poate adorm si eu pe langa ea..
Adriana
papa-bun
Nora__ spune:
Adriana...corect...nu e vorba de reteta,ci de mici secrete Deci am avut dreptate...mi-ai dat idei.Saru' mana!
Nora
Comorile Norei Noi doi Costume carnaval Noutati
-------------------------
Viata nu se masoara in momentele de respiro pe care le avem,ci in momentele care iti taie rasuflarea!
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by adi69
Mai fetelor ,da voi n-ati observat ca de ceva timp lipseste unicul reprezentant masculin de pe aici..Ce-o fi patit?
Adriana
papa-bun
O fi in concediu!
Miha
acvi spune:
LA MULTI ANI,NORA!!!
LA MULTI ANI,HERRA!!
SA FITI SANATOASE,FERICITE,IUBITE !!
Neataaaa!Azi dau eu cafeluta,ness-ul,ceaiul orice doriti,ca ajung asa de rar pe forum incit meritati sa va rasfat.
Eu am una bucata copil bolnav deja...Alex mi-a facut febra de sb seara asa ca de luni face pauza cu gradinitasi este sub tratament ..sper de miine sa-mi dea OK -ul dr sa-l duc.Miine am prima sedinta sa vad si eu lista cea lunga de rechizite si celelalte probleme organizatorice.
Timeea e o cuminte in continuare a inceput sa zimbeasca si ma topeste...dar a inceput sa-si ceara si drepturile..vrea sa stea cineva cu ea cit e treaza si daca se poate si in brate e si mai bine.
Gabi,mult succes la tirg!!!Poate ajung si eu intr-o zi !!
O zi super va doresc!!
Gabi,mami de Alex si Timeea.
palmyrah2002 spune:
NORA , LA MUULTI ANI !
O viata senina si fericita alaturi de toti cei dragi!
Flori si pupici de la noi!
aime spune:
si ptr Nora, sa fii sanatoasa, fericita si iubita (azi e si ziua unei prietene dragi)
aime si Vladimir
GabrielaG spune:
La multi ani Nora!!! si multede la noi. Sa fii fericita si iubita de toti cei dragi!
Noi aseara am inceput cu febra la Matei de 38,7...i-am dat Ibuprofen si curios, pana dimineata si chiar azi dimineata nu a mai facut febra. Sper sa fie ok toata ziua, ca am de-a treaba de crap astazi.
Bineinteles ca si Paul se inscrie in club cu raceala si eu, asa ca s-au mutat virusii si "brontozaurii" la noi.
Sanatate tuturos micutilor si aveti grija ce voi si de ei. dati-le vit C si tot felul de chestii anti gripa, raceala, etc.
Pupici,
Gabriela si baietii
P.S. Raluca pentru tine special poate vii la targ si reusim sa ne cunoastem "pe viu"