Iasule, mandra cetate (42)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns herra spune:

multumesc pentru urari!

si LA MULTI ANI, NORA!

Never underestimate the power of human stupidity. - A. Einstein

Cristina si Vlad

un minut din timpul vostru inseamna o VIATA pentru ei !!! nu UITATI forumul umanitar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danna_36 spune:

Buna dimineata si LA MULTI ANI FERICITI alaturi de soti si copilas!, din toata inima pentru kiss, Herra si Noricelu'

Primavara 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danna_36 spune:

Adi, pentru a nu stiu cata oara, felicitari pentru tort!

Gabi, multumesc. Sanatate la familion si mult noroc la targ!

Acvi, asa e cu intrarea in colectiv, mai e si rece afara, fii pregatita pentru cateva luni in stilul asta...nu e usor, mai ales ca trebuie sa o feresti pe Timeea, dar cei mai multi copii se auto-imunizeaza dupa primul trimestru la gradi si nu mai racesc apoi decat rar...

Aime, ai fost draguta cu "unde altundeva decat la Dana?"
Va astept cu drag pe toate, oricand aveti ceva de sarbatorit. Va asigur ca o sa va placa

Cine stie exact cand e Hallowin-ul? Pe 30 luna asta, parca. As propune sa punem de o petrecere cu soti si copilasi in seara cu pricina, dar mi-e ca se supara Noricelu' si ma cearta ca sabotez "cuconiada" pe care o asteapta si o tot propune de cateva luni bune...Noricelu', nu te supara, mai ales ca e ziua ta si eu vreau "cuconiada"!

Primavara 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

Buna dimineata...am aparut si eu dupa o noapte nedormita...sunt tare suparata...de ce mi-a fost frica de aia nu am scapat.
Trebuie sa ne cautam de urgenta un apartament in care sa ne mutam...proprietarul vinde apartamentul..de ieri ma inneuneste cu clienti care vin sa vada apartamentul...e groaznic.
Astazi va sta mama putin cu copilul si noi vom merge la banca sa ne depundem dosarul sa facem un imprumut....spitalizarea...nasterea si restul tacamului a produs o gaura cam mare in bugetul nostru si acum tre sa ne facem pachet de 500-600 Euro sa ne mutam.
Mai urat e ca au venit si studentii in Iasi si au sarit preturile la apartamente...exagerat de mult.
Sunt tare trista...macar daca stiam de asta inainte sa nasc ca sa ne mutam...off
Daca auzitit de un apartament de inchiriat cu camera...spuneti'mi si mie va rog.
Merg sa imi fac o cafea sa imi revin.

_
mamica de ingeras Sebastian Mihaipoze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

'Neata!

LA multi ani, Cristina! Sa fii sanatoasa, fericita, iubita, plina de bani si de vise implinite!

La multi ani, Nora! Sa ramai mereu frumoasa si tanara ca acum, sa fii sanatoasa, sa ai parte numai de bucurii de la cei dragi si viata asta sa nu iti dea prea mult de furca in nici un fel!

FUEGO--Iasi-27 august 2006:
http://good-times.webshots.com/album/554258099jrgPvZ
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Gabriela, eu incerc, dar nu pot promite; din pacate sunt alte prioritati acum in prim-plan... Da' sa iti zic un secret: eu te-am vazut pe tine pe viu in iunie (parca), in parcul din Copou...

FUEGO--Iasi-27 august 2006:
http://good-times.webshots.com/album/554258099jrgPvZ
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora__ spune:

Neatza fetele!

Pentru toate fetele....multumesc mult de urari,sunteti tare dragutze.Si voi sa fiti sanatoase si implinite si viata sa va fie la fel de insorita ca ziua de azi.

Danna...cum sa ma supar de o petrecere?Iar cu sotzii e si mai fain,dar cu copilasii seara,cred ca e mai greu,ei cam dorm la ora aia.Ar fi o maraiala de nu s-ar intelege om cu femeie.Plus ca ne-am invarti in jurul lor pana am ameti.Eu am cu cine sa-i las,dar nu stiu celelalte fete.La cuconada ar mai fi varianta cu sotul lasat ca baby-sitter.Oricum,mie varianta cu husbandul imi convine.Dar hai sa stabilim ceva,ca tot propunem si nik.

Caaaarrrrmeeeeeeeeeeeeeeeeen (carmenp)...heeelp! Mobilizeaza si tu fetele,da-le un branci la distractie.Ete...au o luna sa aranjeze treburile cu copiii.Hmmmmmm...ca mi-am amintit....ce silfida te-ai facut,mandro....ai slabit si arati grozav(sa-ti fie de bine...)

Nora

Comorile Norei Noi doi Costume carnaval Noutati

-------------------------
Viata nu se masoara in momentele de respiro pe care le avem,ci in momentele care iti taie rasuflarea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kisstherain999 spune:

NORA LA MULTI ANI!!!

kiss
13+
Anumita muzica se asculta cu vantul in fata! si degeaba lasi in jos geamul de la masina ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Helau!

Nora,LA MULTI ANI, sa fii sanatoasa,fericita si iubita!Tot binele din lume la tine sa se adune!

Super ideea Danei.Mai rau e de mine ca nu mai am soacra cu care sa las copilul,dar vad eu cm ma descurc.Mai ales daca pot sa-mi iau si sotul,sa nu-l aud comentand ca plec singura de acasa in puterea noptii... Asteptam mobilizarea!

Miha

Azi poti fi caine...Maine poti fi copac...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Nora, La multi ani cu sanatate si impliniri!

Carmen, Teodor (6.09.2006) si Iustin (5.06.2004)
Poze

Mergi la inceput