FIV in Ungaria 3
Raspunsuri - Pagina 9
andicu spune:
Fetelor, va multumim pt sustinere!
Crinuta pleaca maine acasa, asa ca o sa va scrie ea cand va ajunge la calculator. Deocamdata se simte bine, totul e ok.
Eu fac punctia miercuri, se pare ca am 6 sau 7 foliculi.Singura problema e sa poata punctiona si ovarul stang pe care de data asta am 2 sau 3 foliculi,problema e ca e pozitionat in spate,cum am mai spus si la FIVul trecut si e mai greu sa ajunga la el.Cred ca 99% ETul va fi sambata. In seara asta fac Ovitrelle si de miercuri, Doamne Ajuta! la "pisic" sunt bine, optimista si bine dispusa, cum ma stiti, mai rar o iau pe "aratura". M-am gandit ca daca n-as reusi nici acum, cred ca a3a oara tot la dr Chivu ma duc , ca am incredere in el ca stie ce face, si m-am obisnuit si cu personalul si procedurile...poate n-o sa fie cazul totusi!
Lavinia, multa bafta la Viena, sa vii cu vesti bune!
Pussilina, ce mai zici?ne vedem miercuri? am vb si cu Auburn si cu ZoRi.
Mi-Ka si Leliutza, cum mai stati mamicilor fericite?
Mada, multumesc mult, esti o scumpa! nu fii necajita cu subiectul nostru, ca sunt sigura ca nu ne taie nimeni daca ne mai adresam una alteia din cand in cand!
Liana, Ileana, ZoRi, Mirabela, Auburn, Mormelvio, Steliana,Irina,Daniela si restul fetelor, mai ziceti si voi ce-ati mai facut,ca de mine si de Crinuta mai spun, dar eu despre cine mai citesc?!
tuturor!
Imi vine si mie randul... /Pozele mele
Mi-Ka spune:
andicule si crinuta 71 va tin pumnii, ma gandesc la voi si ma rog sa fie cu ochisori de data asta.
Doamne ajuta .
Alexia este bine intr-o luna a crescut 5 cm si a pus pe ea un kilogram, sper sa puna tot la fel in continuare si sa recupereze. Andicule, in seara asta i-am dat body-ul primit de la tine ca e mai grosut si taaaaree ne place...e un pic cam marisor, dar crestem noi
Va pupicesc pe toate
Mi-ka
www.snugglepie.com/tickers/tdb.php?tid=478145&ignore=1" target="_blank">bebelusul meu
pussi spune:
Saluti, am inceput sa am emotii si sa-mi fac griji, vreau sa fie totul OK si sa incep AC de la urmatorul CM, cu analizele sunt gata ... am o candida de care nu stiu daca reusesc sa scap, am luat lomexin ovule - 1 aseara, altul nu mai iau pana merg la Szeged, sa vad ce zice si Chivu...
Crinuta iubito sunt alaturi de tine, trebuie sa fi calma si optimista, drum bun, si doi pupici
Andicu sigur ca ne vedem miercuri, cred ca numai Auburn e fara emotii, tu punctia, Zori eco si eu primul control.... o sa-mi fac lista cu intrebari, mi-am listat harta si am facut cartea verde si asigurarile...e obligatoriu sa ne vedem... Nu-ti fa griji, productia e buna... cu endometru cum stai???
Zori, Auburn o sa incep sa va stresez.... pupici pe burtici
Mika ma bucur ca Printesa e bine si creste si papa bine...s-o pupi si pe leliuta si bebica ei
Liana cum esti??? cand iti vine CM??
va pup pe toate
PUSSI
daniela76 spune:
eu nu mai am noutati, va urmaresc din umbra si tin pumnnii tuturor fetelor. momentam urmez un tratament pe care mi l-a recomandat dr Tibor, a spus ca este ultima descoperirea a ungurilor in lupta cu infertilitatea, sunt niste injectii care se gasesc numai in Ungaria si se face una 10 zile. 'poate in asteptarea programarii la clinica , apare minunea.
va pup dulce si .............HAI STEAUA!!!!!!!!
danielal
steliana04 spune:
Fetele, va pup pe toate
Eu nu am noutati, am fost vineri la Debrecen pt. control, in ziua a 13-a aveam un folicul de 15 mm, fara probleme. Urmeaza sa fac laparoscopie si histeroscopie, sunt programata la Cluj la consultatie in 3 nov. Sper sa fac cele 2 investigatii cat mai repede si dupa aceea urmeaza imunologicelele, astea le fac in Ungaria. De cate ori merg in Ungaria, ma intorc increzătoare si sunt pregatita sa o iau de la capat.
Andicu, ai scris undeva ca la Szeged se face ceva injectie pentru scaderea imunitatii. Poti sa imi spui mai multe despre asta? La mine dr. spune ca s-a prins bebe dar a incetat din evolutie si s-ar putea sa fie si ceva imunologic. Eu va tin pumnii tie si Crinutei, ca de altfel la toate fetele in tratament si astept vesti bune de la voi.
ZoRi spune:
Steliana04 n-ai inteles bine, nu se fac injectii pt scaderea imunitatii, ci se dau niste pastile metypred 5 zile dupa punctie. Sunt pt ca organismul sa nu reactioneze la embrioni ca la niste corpuri straine si sa le absoarba, cel putin mie asa mi-a spus dr.
Andicu sa nu-ti cumperi metypred, ca mai am eu destul.
Va pe toate
ZoRi
ioana78 spune:
Ciao, fetelor !
Am o mare rugaminte ! Vreau sa-mi fac rezervare la ceva pensiune, hotel in szeged .
andicu, crinuta -sigur va fi cu ochisori !!!!!!!
pussi -am avut si eu acea problema. Dr la care am fost mi-a dat MICOSIST 150 cate un pe saptamana si doua ovule de LOMEXIN luate la interval de doua zile .Acest tratament e pt o luna. E foarte important sa nu intrerupi tratamentul. Eu am facut 3 luni !
andicu -poti sa-mi spui ceva despre locul unde ai stat in gazda ?
Pupici la toate
ioana78 spune:
pussi am uitat sa-ti zic ceva ! Tre' sa-ti ungi sotiorul pe... cu cremuta de lomexin dimineata si seara ,dar inainte sa-i faca baita !!! se face o saptamana treba asta.
andicu spune:
Buna fetelor. Sunt pe ultima suta de metri inainte de punctie si ma pregatesc de meci...Haide !
Pussi,n-ai de ce sa ai emotii! de fapt, o sa-ti treaca cand o sa te intalnesti cu dr!
ZoRi, sa vad ce imi da dr pe lista, si poate apelez si la rezerva ta de Metypred...desi mi-a lasat si Ioana.
Steliana, succes la analize! ZoRi ti-a raspuns la intrebare.
Daniela, mult succes cu tratamentul!
Mi-Ka, ma bucur tare mult ca Alexia merge bine ! si ma bucur si mai tare ca poarta body-ul de la mine!
Leliuta, ce-ti face printesa Maria? cand ai timp intre mese si scutece, zi-ne si noua niste noutati!
Ioana, eu stau in Timisoara, nu in Szeged. Daca vrei detalii din Timi, sa-mi spui. Locatii in Szeged nu prea stiu sa-ti dau, ca n-am stat deloc acolo. E o pensiune f aproape de clinica , a carei adresa e postata la FIV1 parca.
Gasca din Timi, va dau apel sau mesaj cand ma intorc maine de la Szeged. In principiu, 7 pm va convine de intalnire?
Va pe toate!
Imi vine si mie randul... /Pozele mele