Pacientele optimiste si gravi ale dr. Tutunaru-14
Raspunsuri - Pagina 22
Zenobia spune:
Ioana, nu era invidios, dar tare i-ar mai fi placut sa aiba parte de asa atmosfera: veselie si mancare buna. Oricum, da, a fost super simpatic...
Zenobia
Cununia civila
Deja casatoriti
Despre Barbye - una dintre noi!Trebuie sa ajuti!
Forum despre imbracaminte, reduceri etc!
-----------------------
Love, think, help
Raza de soare spune:
'mneata, fete si o sapt buna!
Ariana, insanatosire grabnica!
k tot ziceam k nici eu nu prea ma simt graviduta..ete, k de ieri ma simt! ieri am pt prima data si Doamne, ce bine m-am simtit! iar acum inghit covrigi sarati, sa treak greata...
felicia, pe cuvant k garsoniera de la IDS e aproape k acasa...mai ales in doi!
Nunta noastra - 3 Iunie 2006
Vine bebe !
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472" target="_blank">Barbye are nevoie de noi. Si tu poti sa ajuti!
felicia_ spune:
Buna dimineata si o saptamana buna va doresc!
Raza, ma bucur ca iti place sa , banuiesc ca vei mai avea parte cateva saptamani!
Miruna79, sper si eu ca in 2-3 luni sa va dau vesti bune!
I-am luat sotului Tribulus, am ras ca astea au culoare albasta, "pt baieti"
Poze1Poze2
Sa o ajutam pe Barbye
KoraPop spune:
Felicia- si eu rad cu sotul meu de culoarea albastra a pastilelor Tribullus...dupa cat timp de tratament ar trebui refacuta spermograma, ti-a zis dr Matei sau dr T?
Kora
felicia_ spune:
Kora, mie dr T mi-a zis sa faca 3 luni tratament, abia a inceput... de repetarea spermogramei il voi intreba daca va mai fi cazul!
Poze1Poze2
Sa o ajutam pe Barbye
KoraPop spune:
Felicia-Si eu l-am intrebat pe T cat timp trebuia sa ia sotul tratament si a zis :"Pana ramai gravida!" Eu ii dau 2 pastile/zi. Tu ii dai 3 pastile/zi?Ii mai dai si altceva ? Bafta multa si luna asta sa ne anunti ca pleci la odisee!
Kora
marinar spune:
hello
pup toate fetele
eu azi merg la T, am programare pe la 4, mai vine cineva??????
aaaa... si cateva poze pt fetele care nu mi-au mai vazut burtika
http://pg.photos.yahoo.com/ph/msailor22/detail?.dir=a22cre2&.dnm=7d7are2.jpg&.src=ph
Marina 27+
burtika
alexia28 spune:
Buna fetele,
Va pup si va doresc o saptamana usoara si plina cu vesti bune
Marinacea mai frumoasa graviduta, bafta azi la Tutu
Ariana capul sus ca se poate si cu endometrioza
Felicia si Korapop va tin pumnii, nu va mai fi nevoie sa repetati spermograma pt ca o sa fiti burticoase pana atunci, eu am incredere in tribulus, uite la noi a facut minuni dupa numai 2 luni
4+
"Pentru BARBYE - una dintre noi. Trebuie sa ajuti!"
ana_p spune:
Buna seara, fetelor!
Marinar, acum ti-am vazut pozele frumoase si mi-am dat seama ca, de fapt, noi ne-am vazut astazi la domnul doctor la cabinet. Am sosit imediat dupa tine (eram imbracata in bej) si mi-ai spus ca tu esti "ultima persoana". Esti tare draguta, iar fericirea de a avea asa o burtica frumoasa ti se citeste in ochi.
Despre mine, nu prea am ce zice. Am terminat a treia luna de monitorizare, am facut stimulare si asta- seara pregnyl, am o durere puternica in ovarul stang, am fost programata la laparo in ianuarie si...cam atat.
Pup toate fetele dragi!