Pacientele optimiste si gravi ale dr. Tutunaru-14

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kitty_nic spune:

Dragele mele, deja sa mai vin si eu sa spun ca a fost superb, ca de fiecare data, deja este in plus. Da' nu ma pot abtine sa n-o fac!
Mamidevladut, sa-ti traiasca Vladutul cel dragut! Este o splendoare de baietel! Ma bucur din tot sufletul ca v-am cunoscut!
Zenobia, a fost o placere sa te cunosc!
Amely ai grija de tine si de bb si data viitoare sunt convinsa ca vei veni, zambitoare si cu burtica maricica.
multi multi multi pentru Alexia, Marina, Ioana, Felicia si pentru toate tutunaresele care, retinute din diverse motive nu au putut ajunge.

Poze
Nimic nu este intamplator.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zenobia spune:

Da, da, da, si mie mi-a placut fooaaaarte mult. Vorba voastra, parca ne cunosteam dintotdeauna. A fost excelent, iar restaurantul Ioanei este foarte cochet si cu mancarica buna de tot, ca sa nu mai vorbim despre Ioana care este o frumushica si o gazda excelenta.

Marina, Alexia, mi-au cam tremurat genunchii cu doua gravidute in mashina la o asa responsabilitate, dar am razbit. Acum sa ne duceti si voi pe noi la Odisee repede, repede.

Kitty, Felicia, ma bucur foarte mult ca v-am cunoscut sunteti nishte simpatice si dragalase.

Mamidevladut, ma bucur ca te-am intalnit in vremuri mai bune, cu scumpetea aia de baietel haios de-mi venea sa il mananc tot, tot!!

Raza, Amely, imi pare rau ca nu ati putut veni si voi, dar sigur ne vedem data viitoare. Amely, ai grija de tine si de bebe si o sa vezi ca totul o sa fie bine. O sa aiba Doamne-Doamne grija de voi.

Va pupacesc inca o data si va doresc un weekend productiv (in ce sens vreti voi )

PS. Aseara sotul meu ma astepta foarte curios sa vada cum a fost cu fetele. Si ma intreaba: Auzi, da' de ce nu vin si sotii? Sa stea si ei macar la o masa separata..."

Zenobia
Cununia civila
Deja casatoriti
Despre Barbye - una dintre noi!Trebuie sa ajuti!
Forum despre imbracaminte, reduceri etc!
-----------------------
Love, think, help

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitty_nic spune:

quote:
Originally posted by Zenobia
Auzi, da' de ce nu vin si sotii? Sa stea si ei macar la o masa separata..."
Zenobia
Cununia civila
Deja casatoriti
Despre Barbye - una dintre noi!Trebuie sa ajuti!
Forum despre imbracaminte, reduceri etc!
-----------------------
Love, think, help

Poze
Nimic nu este intamplator.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Zenobia, tare simpatic a fost sotul tau! Mi-i imaginez deja uitandu-se spre masa noastra, incercand sa prinda cate ceva din discutie, cu expresii confuze, neintelegand termenii nostri "tehnici"!
Sau dimportiva, comparand valorile spermogramei, experientele cu toaleta de la Giulesti sau patul de acasa

Poze1Poze2
Sa o ajutam pe Barbye

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruna79 spune:

Dragele mele
Abia acum reusesc sa citesc din urma ce ati mai scris si aflu ca s-au intamplat atat de multe evenimente placute pe aici.
Alexia si Raza de soare felicitari din suflet sarcina usoara si bebe sanatos care sa va lumineze viata.Mi ati dat si mie speranta.
Felicia ma bucur ca ti ai revenit dupa laparo asteptam vesti.
Laura silk felicitari draga mea si casa de piatra am vazut pozele tale , ti am zis inainte ca o sa fii cea mai frumoasa mireasa si asa a fost.Iti doresc toate fericirea din lume.
Ioana ai fost o nasa superba cu rochia ta rosie, imi pare rau ca nu a fost sa fie luna asta dar exista speranta in fiecare luna care vine nu?
Amely cea frumoasa sper ca esti bine sa ai grija de tine si de bebelus.
Mamica de Vladut ma bucur ca te simti bine si ca ai reusit sa treci peste acel capitol urat di viata ta capul sus o sa se intample din nou curand.
Pup toate Tutunarese.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KITTA spune:

Feteloram aparut si eu pe aici ca ce e drept pana acum am votat la Giulesti. Am o intrebare stupida: am auzit de Dr. T. ca e bun, dar face si FIV caci eu la etapa asta sunt? Oricum vad ca inseminari nu face! Va multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Buna fetelor!!
Intr-adevar fetele au fost toate vesele si frumoase, ne-am distrat de minune si am si uitat ca venisera rushii!! I-am invins macar cu zambetul pe buze, daca altfel nu am reusit!
Zenobia ce sot dragut ai, era gelos pe noi cumva, sau pur si simplu vrea sa ne cunoasca, oricum a fost genial cu intrebarea lui!! Mi-a parut bine ca te-am cunoscut, se vede ca faci parte din clubul tutunicilor, pentru ca esti la fel de vesela si de optimista ca si noi!! Transmite-i salutari si sotului tau, ca sa nu se supere ca nu a fost si el invitat!!
Marinar cea mai frumoasa graviduta!!
Alexia esti o dulcica si o sa fii si tu o burticoasa frumoasa, cu siguranta!! Abia astept sa vad cum i-ti creste burtica!!
Mamidevladut m-ai topit ca dragutul de Vladut, o sa fie un baiat care va topi multe inimioare!! Sa-ti traiasca si sa se faca mare!!!
Kitty_nic si Felicia va pup si va tin pumnii in continuare pentru luna asta!!
Amely te pup si ai grija de tine, sa aud vesti bune!!
Andrada.P multumesc pentru gandul tau bun, esti o draguta!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

'neata fetelor!
Vad ca v-ati distrat tare bine la intalnire, sper sa ajung si eu la o viitoare intalnire ca tare mult vreau sa va cunosc si personal!
Am avut insa ieri examenul la inspector resurse umane si am luat 10 asa ca desi era z1, am zambit si astept sa vad ce se intampla luna asta...
Felicia - ai mai vorbit cumva cu Ariana?Eu tot astept sa imi scrie,dar inca nu mi-a scris...sper ca e bine!Tie iti doresc multa bafta luna aceasta!!!!
Si tuturor tutunicilor mult, mult succes!
KITTA- dr. T te va indruma spre Szeged sau Budapesta ( intra pe subiectul Szeged )unde ai mai multe sanse de reusita decat pe la noi prin tarisoara....Succes!

Kora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ariana1 spune:

Buna fetelor,
Acum am ajuns si eu acasa, am stat de joi pana azi la soacra mea ca sa ma refac.
Ce sa va spun, cred ca ati aflat de la Felicia rezultatul meu, nu ma asteptam sa fie chiar atat rau. Asta este. Astazi trebuie sa il sun pe T. sa imi spuna ce tratament sa iau pentru endometrioza.
As dori ca fetele care au aceasta boala sa imi spuna si mie ce au facut, ce tratament au luat, iar cele care au reusit sa invinga boala asta si au ramas insarcinate sa imi povesteasca experienta lor.
Va pup si va doresc numai bine.

Ariana1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Ariana, bine ai revenit! Insanatosire grabnica si nu iti pierde speranta! Eu din pacate, nu stiu prea multe despre endometrioza, dar daca te pot ajuta cu ceva, spune-mi, ok?

Poze1Poze2
Sa o ajutam pe Barbye

Mergi la inceput