Pacientele optimiste si gravi ale dr. Tutunaru-14

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

Buna dimineata, fete dragi!
Ariana, va fi bine, o sa vezi!

Aseara am fost la dr: bebe are 5 mm si cel mai important (acum pot sa va spun ce spaima am tras cand mi-a zis dr k vrea sa fie sigur k...) e sarcina normala!
Mi se pusese un nod in gat cand am vazut un punctulet un pic mai mic decat unghia de la degetul mic.

Trebuie sa iau utrogestant pana in sapt 14 si alta teama rezolvata...cea cu mancarea; citise fata pe net k nu e voie maioneza, mezeluri, feta, etc. Si am voie orice! Cu alte cuvinte, sunt libera sa ma ! Apropos, ma cam strang pantalonii, semn k...

Vestea mai putin buna e k din pacate, nu pot ajunge astazi sa va vad.Vin nasii la noi. Dar va promit k data viitoare nu voi lipsi!

Pup fetele, distractie placuta! Am eu un "filing" k ne vom vedea curand...

la control merg iar pe 2 noiembrie, la 20:00.

edit: ne-a interzis sa...prestam pana...zice ok (cand o fi asta?). oare de ce?
oricum sotu' a zis k nu se atinge de mine pana nu zice T k e ok...si eu care speram sa fie k mine...acuma, tre' s-astept, asta e! (radea si asistenta, k ne-a interzis la stimulare, ne interzice si acum...)

Nunta noastra - 3 Iunie 2006

Vine bebe !

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472" target="_blank">Barbye are nevoie de noi. Si tu poti sa ajuti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Razuta ma bucur pentru tine si de vestile pe care ni le dai.Pupici

anca
http://www66.rockyou.com/slideshow-create.php?instanceid=41662922

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Buna dimineata tuturor!
Raza se Soare, imi pare tare rau ca nu poti veni... bine ca mai e si Alexia, altfel nu aveam pe cine sarbatori!
Fetelor, sper sa nu mai anunte vreuna ca na poate veni... eu abia astept sa se faca seara!
Ioana, tin pumnii!
Claucia, chiar asa , nici un semn?

Poze1Poze2
Sa o ajutam pe Barbye

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Fetelor am iesit din cursa luna asta, din pacate z29, s-a transformat in z1, dar nu sunt trista, pentru ca nu mi-am facut iluzii prea mari, mai ales cu agitatia din saptamanile trecute. O luam de la capat si cautam noi solutii, acum e randul sotului de plimbat prin medici, asta e, o sa-l chinui putin pe la urolog si pe la alt medic, ma gandeam la Cocei. Vrea sa repetam spermograma si in alta parte si daca tot acelasi diagnostic obtine, o sa vedem ce e de facut. Abia astept sa va vad, va pup!!!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ioanatugs/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mmc_nd spune:

Fetelor, imi pare rau ca nu reusesc sa va vad... din pacate sunt inca la serviciu ... sunt sigura ca va distrati de minune .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada.P spune:

Ioanatugs imi pare rau ca n-a fost sa fie nici luna asta... :( iti tin pumnii pentru luna viitoare!

Andrada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Buna dimineata tuturor!
Fetelor care asteapta "raportul" intalnirii de aseara, nu va spun decat ca a fost suuuper, ca de obicei! Sincera sa fiu, cred ca voi deveni "dependenta" de intalnirea cu fetele pe care le simt asa de apropiate, de parca ne-am cunoaste de cand lumea!
Alexia, Marinar, vreau sa am si eu stralucirea din ochii vostri!
Amely, , ai grija de tine!
O zi buna tuturor, si un sfarsit de saptamana relaxant si plin de bucurii!

Poze1Poze2
Sa o ajutam pe Barbye

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

Neata fetele,

Daaaa, a fost foarte frumos la intalneala aseara, am mancat, am ras, am vorbit. Si eu simt acelasi lucru ca si tine Felicia, ma simt foarte bine alaturi de fete
Va pup pe toate si sper sa ramaneti toaterepede repede pt ca ati baut ceai dupa mine, ca eu nu plec de aici pana nu mai iau cateva fete frumoase cu mine

Amely ai grija de tine si de burtik

4+

"Pentru BARBYE - una dintre noi. Trebuie sa ajuti!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

Asa, puneti sare pe rana Imi pare rau k n-am putut veni, da' am promis, data viitoare nu mai lipsesc. Ioana, , o sa vina bebe curand...

Apropos, pozici de la "miting"? (sa ma oftic si mai tare...)

Nunta noastra - 3 Iunie 2006

Vine bebe !

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472" target="_blank">Barbye are nevoie de noi. Si tu poti sa ajuti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

neata

Raza pozici nu am facut, am vrut sa tinem totul pt noi

nu stiu daca mai este cazul sa repet: frumos ca intotdeauna. Alexia e o frumoasa, i se citeste fericirea in orice gest. dar am mai avut o piesa de rezistentza la intalnire, la sfarsit... puiul cel drag al Loredanei (mamidevladut)- o dulceata de baiat.

Amely ai grija de tine si de bb mic.

va pup pe toate

Marina 26+

burtika

Mergi la inceput