Pacientele optimiste si gravi ale dr. Tutunaru-14
Raspunsuri - Pagina 19
kitty_nic spune:
Ariana, Doamne ajuta si numai bine! Sa-ti revii repede si sa primesti vesti bune!
Alexia, intalnire placuta cu bb. Azi e ziua cea mare si ma gandesc ca trebuie sa ai o multime de emotii. Doamne ajuta si abia astept sa te vad maine!
Salomea, sper ca ai ajuns cu bine si asteptam vesti despre tine.
Silvana, LauraVoinicu stiu ca sunteti ocupate, dar dati si voi un semn de viata!
multi pentru toate tutunicile dragi!
Poze
Nimic nu este intamplator.
Ioanatugs spune:
Buna fetelor dragi!!
Abia astept sa va vad maine!!
Claucia pe unde esti??? Ne-au parasit de tot?? Nici maine nu te vedem???
Eu fetelor nu am inca nici o veste, sunt in z28 si rushii inca nu au venit, mai astept !!! Va pup si ne vedem maine!!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ioanatugs/my_photos
alexia28 spune:
Buna fetele,
M-am intors de la prima intalnire cu piticul meu care este un urias, are 4 mm, avem dupa echo a lui Tutu 4 saptamani si o zi. In rest totul este bine trebuie sa fac analizele si sa ma intorc peste doua saptamani. Doamne Ajuta sa fie bine!
De abia astept sa ma intalnesc cu voi maine
Ioana tin pumnii stansi
4+
"Pentru BARBYE - una dintre noi. Trebuie sa ajuti!"
kitty_nic spune:
Alexia FELICITARI! Sa fiti sanatosi tu si piticul tau cel urias!
Poze
Nimic nu este intamplator.
Zenobia spune:
Ioana, hai! Eu te sustin, uite:
Ariana, multa sanatate si sa vii si tu curand cu o veste buna!
Alexia, pentru tine si pentru sufletelul din tine mai multi ici!
Si pentru restul populatiei tutunaresti... mai ales pentru cele pe care le voi vedea maine... multi i jucausi
Pupix.
Zenobia
Cununia civila
Deja casatoriti
Despre Barbye - una dintre noi!Trebuie sa ajuti!
Forum despre imbracaminte, reduceri etc!
-----------------------
Love, think, help
Ioanatugs spune:
Fetelor va multumesc pentru complimentele referitoare la nasa si mireasa, ma bucur ca v-au placut pozele, a fost intr-adevar un vis de nunta!! Mai avem inca 2.500 de poze pe care inca nu le-am vazut, sunt pe un CD si o sa-l primesc cand vin finii din luna de miere!!
Zenobia merci de galerie, nu stiu daca o sa fie cu ochisori luna asta, dar eu inca mai sper, daca trec si de z29. Abia astept sa te cunosc si pe tine si pe mmc_nd, ca pe restul le stiu si o sa le revad cu drag!!!!
Alexia28 felicitari pentru uriasul tau de 4mm!! Nu uiti de locul meu de langa tine, ca sa-ti beau ceaiul tot..tot..., mai las cate o gurita si pentru celelalte! Sunt darnica nu???
felicia_ spune:
Alexia, eram sigura ca o sa fie bine, acum, ca ai confirmarea ca totul e ok, esti mai linistita, nu?
Fetelor, am vorbit cu Ariana1, din pacate vestile nu sunt prea bune... pacatoasa de endometrioza, ( extinsa),dr a curatat tot ce a vazut...+ o trompa buna, dar a doua infundata: nu i-a reparat-o, ca e obstructie la intrarea ( sau iesirea) din uter; urmeaza sa faca, luna viitore probabil, histeroscopie ( intra cu o camera transvaginal, si incearca sa o desfunde)...+ un mic fibrom...
Era suparata la amiaza, acum s-a mai linistit, va avea totusi nevoie de incurajarile noastre, mai ales ale fetelor cu endometrioza...Sper din tot sufletul sa reuseasca sa desfunde trompa la histeroscopie !
Ioana, tin pumnii! daca pana cand ne intalnim nu a venit, ai trecut si de z 29!
Poze1Poze2
Sa o ajutam pe Barbye
Ioanatugs spune:
Ariana1 refacere usoara dupa aceasta laparo si nu te speria de endometrioza, ca nu e chiar asa de neagra!! Iar cu o trompita buna ai toate sansele sa ramai graviduta, dar cu doua, dupa ce le repara nenea dr. T., asa ca mult curaj!!! Si eu am endometrioza si doar o trompita buna si totusi mai sper la un bebe!!! Si o sa vina cu siguranta si la tine!!!
Felicia merci de incurajari iubita, sper sa treaca cu bine si z29!!!
Azi z28 am avut senzatia ca vor veni rushii in orice moment si mergeam la baie si nimic, simteam aceleasi dureri ca la CM, dar vad ca inca nu au venit. Stiu ca si utrogestanul prelungeste CM si cum eu iau inca 2 pe zi, sper sa nu fie acesta motivul intarazierii si sa fie altul!! Va pup si mai vorbim maine!!
KoraPop spune:
'Neata !
Ioanatugs- BAFTA multa!!!
Ariana 1-m-am gandit la tine si ti-am tinut pumnii, sa nu fii suparata,priveste partea buna a lucrurilor: daca nu faceai laparo nu stiai ce probleme ai, acum stii , dr T a "reparat" pe acolo si vei face tratament pt endometrioza...care cu putina rabdare se va vindeca si ai toate sansele sa faci nu unul ci mai multi bebelasi!!!Am sa iti trimit si un PM dupa ce imi scrii tu toate amanuntele...
Pupici si refacere rapida!!!
Kora