Pacientele optimiste si gravi ale dr. Tutunaru-14

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

Ariana bafta multa maine, sa vii cu vesti bune, cele mai bune

"Pentru BARBYE - una dintre noi. Trebuie sa ajuti!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Ariana1, tin pumnii! Sper sa fie totul ok! Asa cum ti-am spus, de operatia in sine vei trece f usor, vei vedea! Important e sa "repare" daca gaseste ceva "stricat" la aparat!
Ioana, multumim pt poze! Sunt suuuper!
Kora, merci!
Pup toate fetele si astept sa mai trec pe cineva pe listute! ( fie cea cu intalnirea, fie cea cu )

Poze1Poze2
Sa o ajutam pe Barbye

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitty_nic spune:

O zi buna la toate fetele!
Ioana, frumoasa nasa ai mai fost! Multumim pentru gazduirea intalnirii.
LauraSilk, ai fost o mireasa SUPERBA! Si tot arata splendid: rochii, buchete, lumanari, da' nici nu ma asteptam la altceva. si "Luna de miere calduroasa si frumoasa!". Sa va dea DD noroc si poate va intoarceti 3 din luna de miere (se spune ca cei mai frumosi si fericiti copii sunt cei conceputi in luna de miere ).
Ariana, tinem pumnii sa iasa bine. Sper sa nu ai spaime si emotii ca nu ai de ce; stii bine ca esti pe cele mai bune maini si ai vazut cate minuni a facut pana acum!
Clau, LauraVoinicu, nu veniti si voi la intalnire?

Poze
Nimic nu este intamplator.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

'mneata, fete!
In primul rand, Ariana, mult noroc pt maine!
Ioana & Laura...frumos! asta e cuvantul potrivit pt tot.

Nunta noastra - 3 Iunie 2006

Vine bebe !

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472" target="_blank">Barbye are nevoie de noi. Si tu poti sa ajuti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

neata

ioana merci de poze, toti ati fost niste frumosi.

Ariana multa bafta si sa vii cu vesti bune.

pup toate fetele

Marina 26+

burtika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Hello, tutunici!

Ioana, superbe poze, sunteti tare frumosi si voi, si mirii! Bravo, felicitari!

Ariana, suntem toate cu sufletul alaturi de tine!

Alexia, abia asteptam sa intri dupa eco, sa ne spui cum a fost!

Cate un pupic la fiecare tutunica frumusica (wow, fac rime!)

"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

"Pentru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472" target="_blank">BARBYE- una dintre noi! Trebuie sa ajuti!"

My baby development

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mmc_nd spune:

Dragele mele, scuze pentru tacere, insa drumul cu trenul pana la Iasi m-a zapacit cu totul. Am fost la Sfanta Paraschiva, si desi n-am fost inde-ajuns de vrednica sa stau la coada pentru a ajunge la sfintele moaste, m-am rugat pentru voi toate acolo, foarte aproape de racla. A fost foarte frumos, am avut multa liniste in suflet, desi era o maaaare inghesuiala pe strazi.

Pentru intalneala de joi - va rog sa ma treceti pe listuta, dar cu semnul intrebarii. Sa va spun de ce - o persoana foarte draga sufletului meu (desi nu-i ruda de sange) este in spital. Astept cu nerabdare sa il pot vizita si cat mai repede cu atat mai bine. Vreau sa va vad si incerc sa ajung joi, dar daca nu se va putea, va rog sa ma intelegeti.

Ioanatugs si Laura69silk, fara cuvinte!!! Fericirea se vede din poze, mi-ati adus aminte de nunta mea (a propos, rochiile noastre au ceva in comun, si anume trandafirul... doar ca al meu era... bleumarin ). Casa de piatra si o dulce luna de miere va doresc, bucurati-va de superba Grecie (si noi tot acolo am fost in sapta-luna de miere )!

Ariana 1, sunt alaturi de tine, hai ca mai este un pic si ne dai si tu vestea cea mare!!!

la toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nique15 spune:

Buna fetelor!
Nu am mai trecut de mult pe la "Asteptand un ingeras...", iar acum am descoperit cu bucurie existenta acestui subiect si mi-am adus aminte de perioada cand asteptam ca si voi cu sufletul la gura cele 2 liniutze de pe test! Si iata ca minunea s-a intamplat alaturi de acest dr minunat, care m-a sustinut si incurajat inainte de sarcina si in perioada ei.
Vreau sa va asigur ca ati facut o alegere buna devenind pacientelui dumnealuilui si va tin pumnii ca dorinta voastra sa se implineasca cat mai curand! Pentru fetele care mergeti la dr T transmiteti-i multa sanatate de la Monica!

Ioana si Simina

Poze cu Simina

Simina e atat de mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Nique15, multimim pt incurajari!
mmc_nd, bineintelese ca te intelegem daca nu poti sa ajungi, eu te trec pe lista!
Invitate speciale:
Raza de soare
Alexia 28
Celelalte tutunici:
- Kitty_nic
- eu
- Zenobia
- Marinar
- Amely
- MamideVladut
- Mmc_nd
-...

Poze1Poze2
Sa o ajutam pe Barbye

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

Ariana, ma rog sa fie bine!

Nunta noastra - 3 Iunie 2006

Vine bebe !

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472" target="_blank">Barbye are nevoie de noi. Si tu poti sa ajuti!

Mergi la inceput