Pacientele optimiste si gravi ale dr. Tutunaru-14

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

Ne vedem dupa orele 18.00 cand iese toate lumea de la serviciu, nu?

In leg ca intrebarea a doua, nu cred ca al meu sot ar fi 'incantat' sa asculte discutii despre ovulatii, monitorizari, inseminari....si toate cele si oricum, chiar daca as vrea eu nu ar putea veni, poate doar sa ma ia acasa

pup fetele

"Pentru BARBYE - una dintre noi. Trebuie sa ajuti!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidevladut spune:

Buna fete scumpe,
Am vazut ca se pune de intalneala intre fete, asa ca ma inscriu si eu pe listuta, doar nu ratez ocazia sa le felicit pe noile dute.
Nu cumva si Ioana ne va da o veste buna pana atunci?
Pe soti, eu zic sa-i lasam acasa, ca oricum nu inteleg mare lucru din discutiile noastre.
Pupici si abia astept sa ne vedem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Carma (imi amintesc), Teodora, multumesc din suflet. Stiu ca toate vom reusi, in cele din urma sa ne vedem visul cu ochii. Pentru ca suntem deosebite, pentru ca luptam, pentru ca ne dorim atat de mult.

Alexia, miercuri mergi la eco, nu? iti tin pumnii, abia astept sa ne povestesti joi ce punctulet frumos ai!

"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

"Pentru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472" target="_blank">BARBYE- una dintre noi! Trebuie sa ajuti!"

My baby development

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

Sa nu va "suparati" pe mine, da' cum n-am mai fost la intalnirile voastre...
Pup fetele! Plec acasa, sa mai bag un borcan de castraveti.

Nunta noastra - 3 Iunie 2006

Vine bebe !

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472" target="_blank">Barbye are nevoie de noi. Si tu poti sa ajuti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Sa actualizam listuta!
Deci: intalnire joi seara, pe la ora 18, (in functie de cum poate ajunge fiecare), la terasa Ioanei (chiar daca nu a confirmat inca, sunt sigura ca ne primeste! )

Invitate speciale:
Raza de soare
Alexia 28
Celelalte tutunici:
- Kitty_nic
- eu
- Zenobia
- Marinar
- Amely
- MamideVladut
-...
Altcineva? Clau? Kora? Kristind? mmc_nd? ana_id? ana_p? ...

Poze1Poze2
Sa o ajutam pe Barbye

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_p spune:

Fetelor, va pup pe toate!
Eu joi chiar nu pot, ca am o sedinta planificata, dar o sa ma gandesc la voi si va transmit asa de la departare cate o fiecareia dintre voi si mai ales proaspetelor gravidute.
Vineri pe la 4.30 sunt la cabinet. Mai vine cineva?
Numai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Buna fete dragi!!!
Va astept cu draga inima la mine, nu aveti nevoie confirmarea mea, insa pe terasa o sa cam tremuram, mai bine in salon, la caldurica, ca afara e brrr!! Deci sarbatorim noile gravidute: Alexia28 si Raza de soare, nu???
Vreau sa va trimit multumirile mele si ale miresicii noastre frumoase: Laura69silk, care acum e plecata in Grecia in luna de miere! Am simtit urarile voastre de bine si ea le-a citit, insa nu a avut timp sa va si raspunda, era si obosita si pregatita de plecare in luna de miere . Vreau sa va spun ca a fost o mireasa superba, o nunta ca-n povesti, a cantat si Maria Dragomiroiu la nunta lor, a fost superb!!! Acum pregatesc pozele sa vi le arat si voua, cum le termin, le si atasez la semnatura!!!
P.S.: despre mine inca nici o veste, sunt in z26 si astept, nu fac nici un test pina nu vine intarzierea de cateva zile! Mai bine sa fie bebe si eu sa nu stiu, decat sa stiu si sa nu fie pina la sfarsit!! Am patit-o odata si cunosc gustul amaraciunii foarte bine, asa ca nu-mi fac mari sperante, ca sa nu cad de sus!!! Va pup si va astept joi!!!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472" target="_blank">Pentru Barbye - una dintre noi! Trebuie sa ajuti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Am venit cu pozele cum am promis!! Va pupa pe toate Laura69silk!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ioanatugs/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

'Neata fetelor!
Eu nu am cum sa ajung la intalnirea voastra deoarece vineri am un examen ( pt inspector resurse umane ), dar va doresc petrecere frumoasa si inca o data felicitari proaspetelor gravidute.
Felicia- Tribullus Terestris gasesti la un plafar langa Hanul lui Manuc care este in Piata Unirii;eu pana acum am luat insa din Baia Mare de unde sunt eu ( acum stabilita in Buc.) deoarece mi-a fost mai usor; Apropo poti sa treci in dreptul numelui meu : la sot diagnostic de la dr Matei: "astenoazoospermie moderata,compensata prin ejaculat" - zicea dr. Matei ca facem copii cu spermograma asta, dar eu totusi ii dau sotului 2 pastile/zi de Tribullus, iar la mine poti sa scrii ca urmeaza laparo in 23 noiembrie si apoi va fi mai clar totul...
As vrea sa o sustinem toate pe Ariana 1 care maine va fi operata ( laparo ) de dr. T, acum ea este la Elias pt analize, internare etc.
Ariana iti tin pumnii!!!!
O zi buna tuturor si multa bafta celor care sunt in asteptare...!

Kora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

Neata fetele,

Ioana cea mai frumoasa nasica, foarte frumoase pozele. Miresica foarte frumoasa, buchetele super si lumanarile, rochia ta rosie, toti ati fost foarte frumosi. Pai joi vei fi z29, poate ne dai atunci vestea buna, nu? De abia astept sa te vad

Marinar special pe burtik

Amely da, maine la 14.00 merg la Tutu, Doamne de abia astept, mi se pare ca trece timpul asa de greuuuu.

Va pup pe toate si va doresc o zi frumoasa si calda ca eu morrrr de frig

"Pentru BARBYE - una dintre noi. Trebuie sa ajuti!"

Mergi la inceput